vagpap Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Καλημέρα Ψάχνω να βρω την εντολή AT για το modem μου που να απενεργοποιεί το μεγάφωνό του όταν συνδεθεί με τον υπολογιστή που θέλω. Ξέρω οτι η εντολή για να μείνει ανοιχτό είναι m2 αλλά δεν ξέρω το αντίθετο. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις συνδεθεί στο internet δεν κλείνει το μεγαφωνάκι (σπαστικό) και θέλω να το ζορίσω να κλείσει. Αυτά
Spyrus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Mήπως είναι το Diamond Supra PCI; Αν ναι δε γίνεται με τίποτα. Ίσως αν βρεις τίποτα drivers.
giapap Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Αυτά είναι τα ΑΤ commands σχετικά με το speaker.Δοκίμασε το M0. L0 Lowest speaker volume L1 Low speaker volume L2 Medium speaker volume L3 Highest speaker volume M0 Speaker always off M1 Speaker on until carrier detected M2 Speaker always on M3 Speaker on only while answering
johnnybe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 ego ksero tis ATMO KAI ATM2 analoga to modem emena sto modem mou(generic chipset) stamathse me thn ATM0.
vagpap Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Ευχαριστώ πολύ παίδες Όντως είναι το Supra αλλά η σειριακή του έκδοση και όχι η PCI... Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.