kwstasole Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια!! Γυρνωντας σημερα απο τις διακοπες καθησα να ανοιξω το pc μου. Ενω ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα η οθονη δεν ανοιγε οπως συνηθως... δοκιμασα να ξαναβαλω τα καλωδια μιπως και δεν εκαναν καλη επαφη αλλα τιποτα.. ενω ο υπολογιστης δουλευε η οθονη ηταν "νεκρη" ενω επερνε κανονικα ρευμα.. πια μπορει να ειναι τα πιθανα αιτια που συμβαινει αυτο;; αα επισης οταν ανοιγε ο υπολογιστης συνηθως εκανε ενα "μπιπ" και καλα ο ελεγχος.. αλλα οταν το επαθα αυτο με την οθονη σημερα δεν ακουστηκε αυτος ο χαρακτηριστικος ηχος... τι παιζει αραγε;; να αναφερω οτι δεν ειμαι και ο καλυτερος σε θεματα hardware αλλα αν ειναι κατι που μπορω να το διορθωσω μονος μου τοτε γιατι οχι;;ευχαριστω προκαταβολικα!!!
thanosrx8 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Αρχικα δοκιμασε να την βαλεις σε ενα 2ο pc αν εχεις προχειρο για να δεις αν δουλευει
kwstasole Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Οχι δυστυχως δεν εχω. Αν και τωρα που το σκεφτομαι την καρτα γραφικων αν μη τι αλλο περυσι την πηρα καινουργια ηταν. Αλλα δεν ξερω αν παιζει να καηκε γιατι δεν την πολυζοριζα με παιχνιδια κλπ... πως αλλιως μπορω να την τεσταρω η να τεσταρω γενικα το συστημα; και επισης αν ξερεις να μου πεις για τον ηχο που δεν ακουστηκε κατα την εκκινηση του υπολογιστη! Αν βγαλω το καπακι στο πλαι και δουλευει ας πουμε πχ. Τι αλλο υπαρχει περιπτωση να παιζει;;
vrykolakas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δεν παίζει να βάλεις άλλη οθόνη; Όσον αφορά τους ήχους, δεν είναι ίδιοι για όλα τα συστήματα. Ρίξε μια ματιά εδώ, για να πάρεις μια ιδέα: http://www.computerhope.com/beep.htm
stathisgtr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Αν έχεις on-board κάρτα γραφικών κάτι μπορείς να δεις.Τι σύστημα έχεις?Η οθόνη παίρνει ρεύμα? Ανάβει κανένα λαμπάκι?Ποια οθόνη έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα