katiatt Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 SOS καλησπερα παιδια...θελω να με βοηθησετε...ειμαι 20 χρονων εχω μεινει 2 χρονιες απο απουσιες γιατι ειχα ενα τροχαιο και τωρα απο σεπτεμβρη θα παω νυχτερινο... το προβλημα μου ειναι οτι θελω να σπουδασω δημοσιογραφια...αν παω νυχτερινο και θελω να δωσω πανελληνιες πρεπει να παω δυο χρονιες, ενω αν θελω μονο να παω το απολυτηριο θα παω μια χρονια...σκεφτομαι να παω στο εργαστηρι σπουδων του αντ1, ξερετε αν βοηθανε μετα στο να βρεις δουλεια? αν δεν παω στο εργαστηρι σπουδων του αντ1 ή σε καποιο ιεκ,τοτε πρεπει να παω δυο χρονιες νυχτερινο για να δωσω πανελληνιες και να περασω στο πανεπιστημιο δημοσιογραφιας...τι να κανω?? υπαρχει καποιο αλλο ιεκ που ξερετε εσεις να μου προτεινετε? που να μου βρει δουλεια ομως καπου...με ενδιαφερει η τηλεοραση,παρουσιαση,ραδιοφωνο...δεν ειμαι ψωνιο...κουλαρετε...απλα μ αρεσει...βοηθηστε με γιατι πρεπει τελη αυγουστου να κανω την εγγραφη και μεχρι τοτε πρεπει να ξερω τι θα κανω...σας παρακαλω...
GreyHorse Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Να πας ημερήσιο λύκειο. Δουλειά δεν θα σου βρει κανείς, εκτός και αν πρόκειται για άμεσο συγγενή.
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Επίσης ξεκίνα το γράψιμο και ίσως και ραδιόφωνο. Με τόσα blogs και internet radios μπορείς σχετικά εύκολα. Στην ανάγκη φτιάχνεις και δικά σου! Το εργαστήρι του ΑΝΤ1 και άλλα παρόμοια κάτι λέγανε για επαγγελματική εξασφάλιση, αλλά δεν ξέρω πως το εννοούν! Μίλα και από κοντά καλύτερα να δεις τι γίνεται.
Backpacker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Γιατί να πληρώσεις για μια δουλειά την οποία κάνουν άνθρωποι που έχουν αποτύχει στα αντικείμενα που σπούδασαν τα οποία είναι άκυρα με την δημοσιογραφία? (νομική-οικονομικά-νομική ή και γω δεν ξέρω τι άλλο)
somebody:) Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Γιατί να πληρώσεις για μια δουλειά την οποία κάνουν άνθρωποι που έχουν αποτύχει στα αντικείμενα που σπούδασαν τα οποία είναι άκυρα με την δημοσιογραφία? (νομική-οικονομικά-νομική ή και γω δεν ξέρω τι άλλο) δηλαδη εσυ υποστηριζεις οτι για να ασκησει καποιος συτο το επαγγελμα δε χρειαζεται περεταιρω γνωσεις απο καποια σχολη και αρκει να μαθει 1-2 βασικα? δυσκολο.. :/
Backpacker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 δηλαδη εσυ υποστηριζεις οτι για να ασκησει καποιος συτο το επαγγελμα δε χρειαζεται περεταιρω γνωσεις απο καποια σχολη και αρκει να μαθει 1-2 βασικα? δυσκολο.. :/ Δεν το υποστηρίζω εγώ...η πλειοψηφία του κλάδου το αποδεικνύει...
somebody:) Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δεν το υποστηρίζω εγώ...η πλειοψηφία του κλάδου το αποδεικνύει... οκ αυτοι το ασκουν το επαγγελμα αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι και ικανοι γι αυτο..
Backpacker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 οκ αυτοι το ασκουν το επαγγελμα αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι και ικανοι γι αυτο.. Δεν διαφωνώ στο παραμικρό μαζί σου...αλλά αυτό που θίγεις είναι μια τελείως διαφορετική συζήτηση... 1
somebody:) Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 απλα φοβαμαι να μην εφησυχασθει το ατομο που ανοιξε το θεμα γιατι οι αποφασεις που θα παρει τωρα καθοριζουν κατα πολυ το μελλον του (οσο κλισε κι αν ακουγεται αυτο :Ρ) οποτε πρεπει σιγουρα να υπαρχει ενα υποβαθρο για να γινει καποιος δημοσιογραφος!! αλλα απ οτι βλεπω ειναι προθυμος/η να το κυνηγησει οποτε πασο *αν εχεις αντοχες πηγαινε 2 χρονιες ωστε να προσπαθησεις για τριτοβαθμια.παντα προσπαθουμε για τ καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα