RaphaelM Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καθως εψαχνα για να κλεισω τα USB αφου κλεινει το PC εφτασα σε σημειο να κλεισω τελειος τα USB PORTS και να μην μπορω να μπω στο BOOT απο το PC τελος παντον επειδη ειχα πληκτρολογιο με την παλαια συνδεση ξανανοιξα τα USB PORTS και απο 2 PARTICIONS που ειχα το ενα για να κανει BOOT και το αλλο για να εχω τα πραγματα μου μεσα οταν μπαινω στο BIOS μου δειχνει μονο ενα.. εκανα κατι λαθος? θα ξαναχρειαστει format? τι θα πρεπει να κανω? μπορειτε να με βοηθησετε να μην χασω τα αρχεια μου η κατι τετοιο? ειναι επειγων παιδια .. ευχαριστω.
papp0us Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 "Σε μας ντε ντώσει πενάλτι". Ηρέμησε, γιατι έτσι οπως τα γράφεις δε βγάζω άκρη. Για να καταλάβω: Απενεργοποίησες τα USB(απο το bios?) τα ξαναενεργοποίησες συνδέοντας ένα ps/2 πληκτρολόγιο, και σου λείπει ένα partition; Βασικά απο το bios δεν μπορείς να δεις partitions(νομίζω). Σου δείχνει μόνο τις μονάδες δίσκου. Αν είχες ένα δίσκο και τον έκανες φορμάτ, δεν αποκλείεται καταλάθος ένωσες και τα partitions, ειδικά αν έβαλες καμια διανομή linux. Windows έχεις; μέσα στα windows φαίνονται τα partitions; 3
RaphaelM Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 κατσε να εξηγησω καλυτερα λοιπον ειχα εναν σκληρο χωρισμενο σε 2 μεροι... και επειδη ειχα ενα προβλημα δλδ εμεναν ανοιχτα τα USB ηθελα να τα κλεισω... και αντι να βρω πως να κλεινουν τα USB μετα την απενεργοποιηση του Υ/Π εκλεισα τα USB ... μετα τα ανοιξα με ενα αλλο πληκτρολογιο το οποιο δεν ειναι με συνδεση USB αλλα με εκεινες της συνδεσεις με το μωβ και το Πρασινο που ειχαμε ποιο παλια.. και αφου το ενεργοποιησα παλι προσεξα οτι εκει που ειχα 2 Μεροι του σκληρου εμεινε ενα... και δεν μου κανει boot για τα windows..... partitions (λεω εγω τα κομματια ..) σορρυ αν σε μπερδευσα
papp0us Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 αρχικά μπες στα Bios και κάνε επαναφορά ρυθμίσεων μήπως πείραξες το boot order για αυτό δεν ξεκινάει. Δες τις ρυθμίσεις στο bios και βρες το Set Defaults και πάτα το. Μετά αποσύνδεσε ολα τα usb(ειδικά αν έχεις κανα stick ή δίσκο)πάνω απο το PC και άνοιξε το να δεις αν θα μπουτάρει κανονικά. Απο που είδες οτι είναι ένα κομμάτι δίσκου μόνο; Απο τα bios; Στο bios σου δείχνει 1 μονάδα γιατι αναγνωρίζει το πόσους δίσκους έχεις συνδεδεμένους. Και 10 partitions να τον κάνεις, πάλι 1 θα δείχνει στο bios
RaphaelM Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 δεν ειχα αλλο usb ι κατι παρομοιο.. ειχα πληκτρολογιο και ποντικι .. πηγα στα Set Defaults αλλα και παλι... κατσε να ριξω μια προσπαθεια παλι.
RaphaelM Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 τιποτα δεν βγαζει απλα οταν παταω ξερω γω να ανοιξει ο υπολογιστης ανοιγει στο bios παει σε ενα αλλο φανταζομαι της μιτρικης θα ειναι το οποιο περναει πολυ γρηγορα και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι και μετα γινεται απλα μαυρη η οθονη και δεν κανει τιποτα.. και αναγκαζομαι να το ξανακανω επανακεινηση.. παρεπιπτοντος. εκει που ειχα 2 κομματια απο τον σκληρο δισκο τωρα παταω να δω ποσα κομματια εχω και γραφει οτι εχω μονο ενα και αυτο ειναι στα 500 giga οπως ειναι ο κανονικος μου σκληρος ... θα τρελαθω με αυτον τον υπολογιστη.... πραγματικα.
manolo0liss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 θα χρειαστει φορματ? ....Κάνε ένα clear cmos
cabdik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 1 ποια μητρικη εχεις? 2 ελεγξε το BOOT ORDER..!!
RaphaelM Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 το εκανα φορματ αλλα τιποτα .. οσο για το boot order δν βρησκω τιποτα περιεργο... καποιος να βοηθησει παιδια? το εψαξα και γω αλλα τιποτα!
orion1986 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 κανε επαναφορα ρυθμισεων στο bios (default) και δες πως θα παει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα