Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αυτο που παρατηρω και φθηνουν γενικα τα topics, ειναι οτι ο κόσμος δεν εχει πλεον λεφτα για να αγοραζει παιχνιδια στο PS4 και οι τιμεσ ειναι ταριφα στο 50€ + και οταν πας να βρεις κατι μεταχειρισμενο η τιμη παλι ειναι στα υψη χωρις λογο κιολας.Δεν ειναι δυνατον να πωλουνται τα καινουρια max 1 ετους 50€ και το μεταχερισμενο 40€. Μέσω ebay συμφερει αλλα με τα μεταφορικα μια η αλλη ειναι. Γενικα το gaming pool εχει ψιλο αδεαιση στη χωρα μας. Και το βλεπουμε κιολας οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν οταν φυσικα μπορουν ΑΑΑ παιχνιδια καμια κουβεντα για παιχνιδια μικροτερων προδιαγραφων που στο εξωτερικο εχουν πολυ μεγαλη απηχηση. Τι να πω ζητω η κριση που μας εφεραν Αντε παλι τα ιδια.... Οχι αγαπητε δεν φταιει η κριση. Ο Ελληνας(οπως και ο ξενος φυσικα)περαν του οτι τα ιδια ισχυανε και στην προηγουμενη γενια που στις αρχες ημασταν εκτος κρισης, εκει που θελει θα τα δωσει τα χρηματα. Δηλαδη αν θελει το νεο iphone ή το νεο galaxy θα δωσει και 1.5μισθο ή θα βαλει και δοσεις και ας μην αγορασει ουτε 1 παιχνιδι απο το store ή ας μιλαει συνεχεια στο τηλεφωνο και να την βγαζει με 5ευρω καρτα το 3μηνο και αναπαντητες. Μια απο τα ιδια και στα αμαξια,μια απο τα ιδια και στις εξοδους. Ακομα και στα gaming pc μιας χαρα δινει ενα καρο χρηματα για ακριβο hardware αλλα στο να δωσει χρηματα για παιχνιδι(που ακουστηκε ε....)και εκει βρισκει ενα καρο δικαιολογιες για να μην αγοραζει παιχνιδια αλλα να τα παιζει δωρεαν. Δηλαδη την κονσολα για ποιον λογο την αγοραζει αγαπητε?Για να παιζει καθε χρονο pro,fifa,nba και call of duty?Επισης τι εννοεις 50+ευρω ταριφα,παλια ποσο κοστιζαν τα παιχνιδια δηλαδη? Απλα το προβλημα στην Ελλαδα οπως εχουμε πει απειρες φορες ειναι στην νοοτροπια/ιδεολογια/αντιληψη ή οπως θελετε πειτε το που επικρατει(κυριως απο γονεις)για το gaming γενικοτερα.
TitanX Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τυγχάνει να έχω ολα τα playstation και ναι μετα απο ενα χρονο οι τιμες επεφταν κατω απο τα 50, τα μεταχειρισμενα κατα ενα μαγικο τροπο οι τιμες ηταν κοντα εως πολυ σαν των καινουριων.Τωρα αν μου πει καποιος για διαχρονικες παιχνιδαρες οκ μπορει να εμεναν καρφωμενες στην ιδια τιμη για περισσοτερο χρονο. Απο την αλλη, αμα των ευχαριστει να εχει το iphone7 με καρτα 5€ πιο ειναι το προβλημα, δεν καταλαβαινω. Δηλαδη η βιομηχανια κινητων και παιχνιδιων πρεπει να ειναι μια ατελειωτη φαγανα χρηματων. Ποσο μαλιστα επιμενω τωρα που η Ελληνικη αγορα εχει στεγνωσει απο χρημα. Οι βιομηχανια των videogames εχει τεραστια προσφορα, λογικο ειναι εδω στο ελλαδισταν να αγοραζουν λιγοτερα. Δηλαδη την κονσολα για ποιον λογο την αγοραζει αγαπητε? Πολυς κόσμος αγοραζει κονσολα και μαλιστα τελευταιας γενιας για να παιζει με το παιδακι του FIFA και PRO και μην σουν φαινεται παραλογο. Οταν δεν εχω χρονο και μιλαω προσωπικα λογω δουλειας οικογενειας και μωρου αλλα θελω να χαλαρωσω λιγο στο ps4, θα παιξω FIFA με το παιδι μου και οχι μονος μου και να με κοιταει ολοι μου οι οικογενεια. Γιατι το gaming οπως προανεφερες λογω παιδειας τη 10ετια των 80s 90s ηταν για του πιτσιρικαδες. Αυτοι οι πιτσιρικαδες τωρα ειναι 40ρηδες και τους αρεσει το gaming αλλα οχι το απομονομενο, αλλα με γνωστους φιλους παιδια. Αυτος ειναι ολογος που αγοραζεις κονσολα οταν εισαι μεγαλυτερος, και ενδεικτικα αυτη εχουν και τα φραγκα να την υποστηριξουν. Δε νομιζω η αγορα να στηριζεται στα παιδακια που θα τους παρει ενα παιχνιδι οι γονεις ή παπουδες. Γι αυτο και καταλειγουν τα πιτσιρικια σε αντιγραμμενα παιχνιδια γιατι δεν υπαρχει σαλιο, και γι αυτο δεν εκτιμουν το παιχνιδι και να τα κανει να μπουν σε φορουμσ να γραψουν να κριτιακαρουν. Τους οδηγοι η ιδια η βιομηχανια με την υπερπροσφορα να καταληγουν σε τεραστιο ογκο αντεγραμμενων παιχνιδιων χωρις να τα εκτιμουν γιατι τα θελουν ολα αλλα τελικα χανουν την ουσια. Αυτο συμβαινει σε ολες τις αγορες ηλεκτρονικων ή μη.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Το παραπανω το εβαλα σε spoiler επειδη δεν ειναι εδω το θεμα για να αναλυσουμε τα περι Ελλαδας οσον αφορα το gaming... Επισης ερωτηση αλλα το παιχνιδι persona γενικα ξερεις με τι εχει σχεση,ή απλα ειδες θεμα που εχει σχολια και μπηκες να γραψεις? 2 σχολια στο παρον θεμα και ουτε 1 απο αυτα εχει μεσα την λεξη(ποσο μαλλον σχεση)με το εν λογω παιχνιδι..... ο κόσμος δεν εχει πλεον λεφτα για να αγοραζει παιχνιδια στο PS4 Τελος οχι το παραπανω δεν ισχυει ουτε για πλακα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ ακόμα δεν το έχω τελειώσει αλλά κοντεύω. Μετά χαράς μόλις το ολοκληρώσω (για λόγους σπόιλερ) να το συζητήσουμε Το 4, ειδικά το enhanced port στο vita είναι καταπληκτικό. Έριξα περίπου ~300 (3 playthroughs) ώρες για να κάνω τα πάντα. Φοβερό ότι ενώ τις περισσότερες φορές καταφέρνω να μαντεύω τα τέλη σε παιχνίδια μυστηρίου, το 4 με δυσκόλεψε αρκετά παρόλο που σου τα έδινε τα hints. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2017 από Επισκέπτης
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Παιδιά εγώ ακόμα δεν το έχω τελειώσει αλλά κοντεύω. Μετά χαράς μόλις το ολοκληρώσω (για λόγους σπόιλερ) να το συζητήσουμε Κατανοω απολυτα το ολο με τα spoiler σε παιχνιδια(σειρες,ταινιες κλπ)με μεγαλη συμμετοχη για να μην ξενερωσει ο κοσμος ασχημα. Σε παιχνιδι το οποιο εχει κυκλοφορησει κοντα 1.5μηνα και ο μονος που εχει γραψει για αυτο ειναι 1 ατομο, ε δεν νομιζω να σκασει κοσμος για τα spoilers. Φυσικα καποια ακρως σημαντικα πραγματα μπορουν να μπουν σε spoiler οπως πχ τι ρολο βαραει ο Akechi.
Koromaru Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Για το persona 4 επειδη δεν το προλαβα στο ps2 οταν βγηκε,ειχα δει το anime το οποιο να πω την αληθεια και εμενα με αφησε ψιλο αδιαφορο https://myanimelist.net/anime/10588/Persona_4_the_Animation?q=persona https://myanimelist.net/anime/24075/Persona_4_the_Golden_Animation?q=persona%204 ούτε εγώ το πρόλαβα, και το anime το άφησα στη μέση... Εντάξει, το να δεις τα βασικά plotpoints ενός παιχνιδιού 100 ωρών συμπυκνωμενα σε 8 ώρες, χωρίς τα απολαυστικά mechanics του παιχνιδιού δεν με συγκινεί ιδιαίτερα.
TitanX Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Επισης ερωτηση αλλα το παιχνιδι persona γενικα ξερεις με τι εχει σχεση,ή απλα ειδες θεμα που εχει σχολια και μπηκες να γραψεις? Τελος οχι το παραπανω δεν ισχυει ουτε για πλακα. Ξερω Ξερω το Persona πολυ καλα φιλε μου και παρα πολλα αλλα, και το σχόλιο μου δεν ειναι καθολου ασχετο, η ολη κουβεντα γυρνουσε γυρω απο το σχολιο που παρεθεσα. "Τελος οχι το παραπανω δεν ισχυει ουτε για πλακα." αποψη σου, δε συμφωνω καθολου
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ξερω Ξερω το Persona πολυ καλα φιλε μου και παρα πολλα αλλα, και το σχόλιο μου δεν ειναι καθολου ασχετο, η ολη κουβεντα γυρνουσε γυρω απο το σχολιο που παρεθεσα. "Τελος οχι το παραπανω δεν ισχυει ουτε για πλακα." αποψη σου, δε συμφωνω καθολου Το θεμα ομως αυτο αφορα το Persona 5 και οχι τι αγοραζει ο κοσμος στην Ελλαδα. Τωρα για το αν ξερεις το Persona πολυ καλα ή οχι δεν μου λεει κατι αγαπητε. Δεν ειναι τυχαιο το slogan που εχουμε στην Ελλαδα κυριως,οτι οτι δηλωσεις εισαι/εχεις,γενικα μιλώντας παντα. Δεχομαι οτι το persona 5 δεν ειναι γνωστο στην Ελλαδα γιατι ο κοσμος αγοραζει οτι αγοραζει(τα βλεπουμε καθε μηνα). Δεχομαι οτι το Persona 5 δεν πουλησε πολυ στις αρχες λογω προβληματος διαθεσιμοτητας απο οτι φαινεται. Δεχομαι οτι καποιοι περιμενουν να πεσει η τιμη του για διαφορους λογους. Δεν δεχομαι ομως οτι το θεμα ειναι οικονομικο,γιατι και προ κρισης οπως ειπα(πριν το 2009 κοινως)τα ιδια βλεπαμε και τοτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά το Persona δεν πουλάει γιατί οι Έλληνες δεν παίζουν τέτοια παιχνίδια. So simple. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2017 από Επισκέπτης
Damachi Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Παιζουν , αρκει να ειναι τσαμπα και το συγκεκριμενο παραετσουζε
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Παιζουν , αρκει να ειναι τσαμπα και το συγκεκριμενο παραετσουζε Δεν ειναι θεμα τιμης γιατι το παιχνιδι κυριολεκτικα ειναι τεραστιο και για οποιον δεν εχει πολυ ελευθερο χρονο του παιρνει ανετα πανω απο μηνα να το βγαλει ολο. Ειναι μεγαλη η τιμη του Persona 5,ενω του Wildlands τι ειναι μικροτερη? https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-2017/42219.html
paparoupas11 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Έχοντας παίξει το persona 4 golden, μπορώ να πω ότι είχαμε κολλήσει. Αλλά μόνο με το σενάριο και ότι ασχολίες έκανες γύρω από το σχολείο και τις σχέσεις μεταξύ τους npc. Η μάχη και τα dungeon μου φάνηκαν βαρετά, για αυτό και το επίπεδο τον είχα στο πολύ εύκολο. Το 5 πως τα πάει στο αυτό τον τομέα; Πέρα από τα dungeon, έχει πράματα να κάνεις με τους npc; Συμπληρωματικά, αυτό που με προβληματίζει είναι το μέγεθος. Είδα ότι θέλεις 90 ώρες για να το τερματίσεις. Στο πολύ εύκολο, θα τελειώσει γρηγορότερα; 90 ώρες για εμένα είναι σχεδόν τρεις μήνες...
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Έχοντας παίξει το persona 4 golden, μπορώ να πω ότι είχαμε κολλήσει. Αλλά μόνο με το σενάριο και ότι ασχολίες έκανες γύρω από το σχολείο και τις σχέσεις μεταξύ τους npc. Η μάχη και τα dungeon μου φάνηκαν βαρετά, για αυτό και το επίπεδο τον είχα στο πολύ εύκολο. Το 5 πως τα πάει στο αυτό τον τομέα; Πέρα από τα dungeon, έχει πράματα να κάνεις με τους npc; Συμπληρωματικά, αυτό που με προβληματίζει είναι το μέγεθος. Είδα ότι θέλεις 90 ώρες για να το τερματίσεις. Στο πολύ εύκολο, θα τελειώσει γρηγορότερα; 90 ώρες για εμένα είναι σχεδόν τρεις μήνες... Προσωπικα δοκιμασα easy και normal μιας και δεν ειχα εμπειρια απο τα προηγουμενα παιχνιδια και ειδικα μιας και διαβαζα οτι το δυνατο σημειο ανεκαθεν ηταν η ιστορια και οχι τα dungeun/συστημα μαχης. Στο easy λοιπον που το επαιξα(που απο τα λιγα που ειδα δεν εχει τρομερες διαφορες απο το normal),οσον αφορα διαρκεια και του να κανεις τα περισσοτερα σχεδον πραγματα στο αρχικο new game ειμαι στις 82ωρες περιπου αν θυμαμαι καλα και ακομα δεν το εχω τερματησει. Προσοχη,το παιχνιδι σου δινει την δυνατοτητα να αλλαξεις τον βαθμο δυσκολιας εντος παιχνιδιου αλλα μονο στο very easy δεν σε αφηνει να αλλαξεις δυσκολια. 1
panther_512 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Παιδιά μόνο μήν spoil-άρετε το thread. Εγώ είμαι στις 50 ώρες, 4ο κάστρο και συνεχίζω με διαλείμματα Uncharted και Horizon. 1
paparoupas11 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ρητορική η απάντηση μου. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε να παίξετε δύο ή περισσότερα παιχνίδια ταυτόχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα