cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα ανοίγω το συγκεκριμένο θεμα να παρουσιάσω την ιδέα μου και να ζητήσω πληροφορίες και συμβουλες .... Η ιδέα λοιπόν .. Στην ζωη μου λόγω επαγγέλματος εχω ταξιδέψει και δει πραγματα που πιστεύω οτι θα άρεσαν στο ελληνικό κοινό για αυτο λοιπόν εγω και η ομαδα μου θελουμε να ανοίξουμε ενα μαγαζι στο λεκανοπέδιο με στυλ αμερικανικό οποίος εχει ταξιδέψει ξερει τι εννοώ ενα φιλικό χώρο "all day " με κουζίνα με αυτές τις επιρροές και γνωρίσματα για περιπου 60-80 άτομα αυτο που θελω να μάθω απο κάποιον που ξερει αν ο προϋπολογισμός των 60-80 κ ειναι ικανός να ανοιξει μια τετοια επιχείρηση !! Σημείωση ο σκοπός της συγκεκριμένης επένδυσης δεν θα ειναι βιοποριστικος οποτε υπαρχει μια ανοχή στο να "παρει μπρος" 3
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ^ Αν μπορείς βάλε καμιά εικόνα ή κάποιο λινκ από κάποιο τέτοιο μαγαζί για να καταλάβουμε περίπου για τι πρόκειται. Καλή τύχη από μένα!
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 http://www.theowlbar.com/ Πρότυπο μας είναι το συγκεκριμένο μαγαζι πάντα στα όρια του δυνατού και κάτι ακόμα την κουζίνα θα απαρτίζουν άνθρωποι της ομάδας με εμπερία στο χώρο το μόνο τυφλό σημείο ουσιαστικά είναι αν πρέπει να κινηθούμε σε μικρότερα πλαίσια ατόμων για να μην βγούμε εκτός budget .. 1
black_rabBiT Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τι το κάναμε εδώ μέσα, αμέρικαν μπαρ; 4
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Αν πω οτι δεν περίμενα τετοια post θα πω ψέματα
HadesGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα ανοίγω το συγκεκριμένο θεμα να παρουσιάσω την ιδέα μου και να ζητήσω πληροφορίες και συμβουλες .... Η ιδέα λοιπόν .. Στην ζωη μου λόγω επαγγέλματος εχω ταξιδέψει και δει πραγματα που πιστεύω οτι θα άρεσαν στο ελληνικό κοινό για αυτο λοιπόν εγω και η ομαδα μου θελουμε να ανοίξουμε ενα μαγαζι στο λεκανοπέδιο με στυλ αμερικανικό οποίος εχει ταξιδέψει ξερει τι εννοώ ενα φιλικό χώρο "all day " με κουζίνα με αυτές τις επιρροές και γνωρίσματα για περιπου 60-80 άτομα αυτο που θελω να μάθω απο κάποιον που ξερει αν ο προϋπολογισμός των 60-80 κ ειναι ικανός να ανοιξει μια τετοια επιχείρηση !! Σημείωση ο σκοπός της συγκεκριμένης επένδυσης δεν θα ειναι βιοποριστικος οποτε υπαρχει μια ανοχή στο να "παρει μπρος" Καλή αρχή στην ιδέα σου και εάν είναι όντως σε στυλ American bar, θα είμαι ένας από τους 80 πελάτες σου
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω πολυ η αληθεια ειναι οτι παρατηρούμε το γεγονός πως αν και ειναι της μόδας το συγκεκριμένο στυλ δυστυχώς λείπει η αυθεντικότητα κατι που με εισαγωγές και !!ταξιδια θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε 1
panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Aυτό το στυλ μαγιαζιού προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ και γενικά φαντάζομαι θα αρέσει στον κόσμο σαν χώρος. Αλλά το θέμα είναι σε ποια περιοχή θα το ανοίξεις και τι τιμές θα έχεις. Φαντάζομαι δε θα μπορεί να είναι ανταγωνιστηκό. 1
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Με την έρευνα που έχουμε κανει πιστεύουμε οτι μπορει να ειναι εξαιρετικά Ανταγωνιστικό σίγουρα οχι ακριβότερο απο Μια συνοικιακή μπυραρία τωρα όσον αναφορά την περιοχή εξετάζουμε περιοχές κυρίως στο υπόλοιπο Πειραιά μιας και δεν έχουμε σκοπό το πόστο οσο την διαφήμιση που μπορει να γινει "στόμα σε στόμα" και να προσεγγίσει κόσμο απο όλο το λεκανοπέδιο
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Αυτό που είδα στο λινκ είναι εξαιρετικό, πραγματικά θα γούσταρα να άραζα εκεί αν η μουσική ήταν σωστή και οι τιμές εντάξει. 2
ZAKKWYLDE Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Φανταστική ιδέα, αλλά η τοποθεσία που θα επιλέξεις είναι το Α και το Ω, και για λόγους προσβασιμότητας αλλά και τσέπης(το ξέρεις ήδη φαντάζομαι). Αυτό στο λέω γιατί πολύ μεγάλο μέρος του κόστος σου θα είναι το ενοίκιο και ο "αέρας". Βέβαια λόγω κρίσης είναι ευκαιρία γιατί αυτά θα είναι αισθητά χαμηλότερα. Γνώμη μου είναι ότι θα χρειαστείς κανα 100άρι αν συμπεριάβεις τα απο πάνω + μίζες για άδειες λειτουργίας κτλ.
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Η τιμες θα ειναι σίγουρα ενταξη τωρα για την μουσική θα κινηθεί σε ροκ πλαίσια ελληνικά και ξένα βέβαια ακομα ειμαστε στο σχέδιο της έρευνας και του προσχεδιασμου οποτε καθε προτροπή και ιδέα ειναι καλοδεχούμενη Η τοποθεσία θα επιλέγει με πρώτη προτεραιότητα την προσβασιμότητα για αυτο τον λογο και για να αποφύγουμε υψηλά κόστοι σε αέρα και ενοίκια μπορει να μην γινει σε τρομερά εμπορικό σημείο μιας και όπως προανέφερα αυτού του είδους τα μαγαζιά δουλεύουν αρκετά με κόσμο που ψάχνεται λιγο παραπανω !!
mathsrule Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 για την μουσική θα κινηθεί σε ροκ πλαίσια ελληνικά και ξένα βέβαια ακομα ειμαστε στο σχέδιο της έρευνας και του προσχεδιασμου οποτε καθε προτροπή και ιδέα ειναι καλοδεχούμενη Καλύτερα άσε την ελληνική ροκ απ' έξω (χαλάει το όλο immersion), κράτα μόνο ξένη ροκ μουσική και πρόσθεσε και λίγη Jazz. Θα είμαι κι εγώ ένας από τους 80 πελάτες σου, keep up the good work! 2
Mau-Maus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Να 'σαι καλα φιλε ευχαριστω για την ιδεα φαινεται σουπερ ! το βαζω μπρος μαζι με την ομαδα μου , ευχαριστω και παλι .. 2
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Η μουσική θα παίξει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κόσμου !! Φιλε mau-maus/ αν πιστεύεις οτι εχεις την τεχνογνωσία και το κεφάλαιο να κανεις κατι πραγματικα καλο σου εύχομαι απο την καρδια μου καλη τυχη η ελεύθερη αγορά χωράει καλα μαγαζιά και ευγενή -παραγωγικό ανταγωνισμο!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα