Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σε ευχαριστω ! να ξερεις  φιλε μου οτι ακομη πιο δυσκολο απο το να βρεθει το κεφαλαιο η τεχνογνωσια κτλ ειναι να βρεθει η καλη ιδεα , παρα πολλες φορες αυτη πληρωνει και πληρωνεται ...

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα επίσης στην Ελλάδα σημερα επιβιώνει αυτος που ξεχωρίζει που ειναι καλός γιατι τα χρήματα ειναι λίγα και ο κόσμος τα δίνει μετρημένα εκει θελουμε να πατήσουμε εμεις προσφέροντας τιμιες υπηρεσίες διασκέδασης και γιατι πανω απο ολα το κανουμε για την τρέλα μας και οχι για να πλουτίσουμε όπως ανέφερα στο αρχικό post δεν θα ειναι μια επιχείρηση που θα ειναι για βιοποριστικούς λόγους

Το γεγονός πως ενα λινκ ενός απο τα εκατομμύρια ανα το κόσμο τέτοιου είδους μαγαζιά θεωρείται "ιδέα " δείχνει το τέλμα που βρίσκεται αυτή η στιγμη η Ελλάδα επιχειρησιακά

Δημοσ.

ξερεις τι δείχνει το τέλμα που βρίσκεται αυτή η στιγμη η Ελλάδα επιχειρησιακά ??

αυτο που κανεις εσυ τωρα !   φιλος που ψαχνεται  για επιχειρηση με σουπερ πακετο σε ιδιοκτητο χωρο που ουτε ονειρευεσαι ουτε φανταζεσαι για ποσα τετραγωνικα μετρα μιλαμε , εχει παρει ηδη  στο μειλ του την ιδεα σου !! δε μιλαμε γα κανενα λινκ μιλαμε για την ''ιδεα'' σου και μονο !  καλη σου συνεχεια  , καλα φορουμμαγαζα σου ευχομαι  ..

Δημοσ.

Καλη επιτυχία στον φίλο σου μεσα απο την καρδια μου και μην ξεχάσεις να ζητήσεις και συ το ποσοστό για την τρομερή ανακάλυψη χαχα

• Like 2
Δημοσ.

Νιώθω σαν να αποκάλυψα την συνταγή της κοκα κολα το επτασφράγιστο μυστικό της επιτυχίας όπως και να εχει και για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος το κατα ποςο ειναι ουτοπική η επιχείρηση μου θα φανεί στο μέλλον :))

• Like 1
Δημοσ.

Η μουσική θα παίξει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κόσμου !!

Φιλε mau-maus/ αν πιστεύεις οτι εχεις την τεχνογνωσία και το κεφάλαιο να κανεις κατι πραγματικα καλο σου εύχομαι απο την καρδια μου καλη τυχη η ελεύθερη αγορά χωράει καλα μαγαζιά και ευγενή -παραγωγικό ανταγωνισμο!!

Τρομερο λαθος. Εσυ εισαι αυτος που θα υποδειξει τη μουσικη στους πελατες σου, διοτι ενα μεγαλο μερος του "στυλ" του μαγαζιου ειναι η μουσικη. Οταν αρχιζεις και κανεις τα χατηρια του κοσμου αλλαζοντας το ειδος και το υφος, το εχασες το παιγνιδι.

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστω για την συμβουλή σου φιλε "pournaras" δεν διατύπωσα σωστά την λογική μου στο συγκεκριμένο τομέα το ροκ πλαίσιο θα παραμείνει σταθερό !!

Δημοσ.

Σωστος ο pournaras .Το Α και το Ω θα ειναι η διακοσμηση (που θα θελει χοντρα λεφτα, αλλα ενταξει αναλογα και τα τετραγωνικα ) και η μουσικη.

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μέλος εχει την γνώση να μου πει αν η μετατροπή ενός χώρου σε υγειονομικού ενδιαφέροντος ειναι κατι οικονομικά εφικτό

Ναι το βάρος αρχικά και το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμου θα δωθει στην διακόσμηση

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μέλος εχει την γνώση να μου πει αν η μετατροπή ενός χώρου σε υγειονομικού ενδιαφέροντος ειναι κατι οικονομικά εφικτό

Τι εννοεις "οικονομικα";

Δημοσ.

Εννοώ πως αν μια αποθήκη για να παρει άδεια εστίασης απαιτεί μετατροπές 100 κ ειναι κατι μη εφικτό σε αντίθεση με μετατροπές 20 κ που ειναι γνωρίζω πως ειναι μια συζήτηση σε πολυ γενικό πλαίσιο απλά θελω να παρω ενα παλμό της αγοράς γιατι απο υλικά μέχρι μεροκάματα αλλάζουν τα κόστοι συνεχώς

Δημοσ.

Ευχαριστω για την συμβουλή σου φιλε "pournaras" δεν διατύπωσα σωστά την λογική μου στο συγκεκριμένο τομέα το ροκ πλαίσιο θα παραμείνει σταθερό !!

Ναι αλλα κοιτα.Αν ειναι να παιζει deep purple και καπακι coldplay καλυτερα μπυραρια που να εχει ξερω γω  hot dog και club sandwitch 

Εννοώ πως αν μια αποθήκη για να παρει άδεια εστίασης απαιτεί μετατροπές 100 κ ειναι κατι μη εφικτό σε αντίθεση με μετατροπές 20 κ που ειναι γνωρίζω πως ειναι μια συζήτηση σε πολυ γενικό πλαίσιο απλά θελω να παρω ενα παλμό της αγοράς γιατι απο υλικά μέχρι μεροκάματα αλλάζουν τα κόστοι συνεχώς

Αυτα θελουν σοβαρο ψαξιμο οχι νουμερα στον αερα.Να δεις τι απαιτει η νομοθεσια κλπλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...