NikosKallithea Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το θεμα στην Ελλαδα πλεον δεν ειναι τι επιχείριση θα ανοιξεις αλλα που θα βρεις τουσ πελάτες και πως θα καλύψεις τα έξοδα.
Mau-Maus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 σε ευχαριστω ! να ξερεις φιλε μου οτι ακομη πιο δυσκολο απο το να βρεθει το κεφαλαιο η τεχνογνωσια κτλ ειναι να βρεθει η καλη ιδεα , παρα πολλες φορες αυτη πληρωνει και πληρωνεται ...
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ απόλυτα επίσης στην Ελλάδα σημερα επιβιώνει αυτος που ξεχωρίζει που ειναι καλός γιατι τα χρήματα ειναι λίγα και ο κόσμος τα δίνει μετρημένα εκει θελουμε να πατήσουμε εμεις προσφέροντας τιμιες υπηρεσίες διασκέδασης και γιατι πανω απο ολα το κανουμε για την τρέλα μας και οχι για να πλουτίσουμε όπως ανέφερα στο αρχικό post δεν θα ειναι μια επιχείρηση που θα ειναι για βιοποριστικούς λόγους Το γεγονός πως ενα λινκ ενός απο τα εκατομμύρια ανα το κόσμο τέτοιου είδους μαγαζιά θεωρείται "ιδέα " δείχνει το τέλμα που βρίσκεται αυτή η στιγμη η Ελλάδα επιχειρησιακά
Mau-Maus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ξερεις τι δείχνει το τέλμα που βρίσκεται αυτή η στιγμη η Ελλάδα επιχειρησιακά ?? αυτο που κανεις εσυ τωρα ! φιλος που ψαχνεται για επιχειρηση με σουπερ πακετο σε ιδιοκτητο χωρο που ουτε ονειρευεσαι ουτε φανταζεσαι για ποσα τετραγωνικα μετρα μιλαμε , εχει παρει ηδη στο μειλ του την ιδεα σου !! δε μιλαμε γα κανενα λινκ μιλαμε για την ''ιδεα'' σου και μονο ! καλη σου συνεχεια , καλα φορουμμαγαζα σου ευχομαι ..
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καλη επιτυχία στον φίλο σου μεσα απο την καρδια μου και μην ξεχάσεις να ζητήσεις και συ το ποσοστό για την τρομερή ανακάλυψη χαχα 2
Mau-Maus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 θα σε ευχαριστησω θα σε κερασω ποτακι φιλος
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Νιώθω σαν να αποκάλυψα την συνταγή της κοκα κολα το επτασφράγιστο μυστικό της επιτυχίας όπως και να εχει και για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος το κατα ποςο ειναι ουτοπική η επιχείρηση μου θα φανεί στο μέλλον ) 1
pournaras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Η μουσική θα παίξει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κόσμου !! Φιλε mau-maus/ αν πιστεύεις οτι εχεις την τεχνογνωσία και το κεφάλαιο να κανεις κατι πραγματικα καλο σου εύχομαι απο την καρδια μου καλη τυχη η ελεύθερη αγορά χωράει καλα μαγαζιά και ευγενή -παραγωγικό ανταγωνισμο!! Τρομερο λαθος. Εσυ εισαι αυτος που θα υποδειξει τη μουσικη στους πελατες σου, διοτι ενα μεγαλο μερος του "στυλ" του μαγαζιου ειναι η μουσικη. Οταν αρχιζεις και κανεις τα χατηρια του κοσμου αλλαζοντας το ειδος και το υφος, το εχασες το παιγνιδι. 4
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω για την συμβουλή σου φιλε "pournaras" δεν διατύπωσα σωστά την λογική μου στο συγκεκριμένο τομέα το ροκ πλαίσιο θα παραμείνει σταθερό !!
bluesattack Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Σωστος ο pournaras .Το Α και το Ω θα ειναι η διακοσμηση (που θα θελει χοντρα λεφτα, αλλα ενταξει αναλογα και τα τετραγωνικα ) και η μουσικη.
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μέλος εχει την γνώση να μου πει αν η μετατροπή ενός χώρου σε υγειονομικού ενδιαφέροντος ειναι κατι οικονομικά εφικτό Ναι το βάρος αρχικά και το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμου θα δωθει στην διακόσμηση
pournaras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μέλος εχει την γνώση να μου πει αν η μετατροπή ενός χώρου σε υγειονομικού ενδιαφέροντος ειναι κατι οικονομικά εφικτό Τι εννοεις "οικονομικα";
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εννοώ πως αν μια αποθήκη για να παρει άδεια εστίασης απαιτεί μετατροπές 100 κ ειναι κατι μη εφικτό σε αντίθεση με μετατροπές 20 κ που ειναι γνωρίζω πως ειναι μια συζήτηση σε πολυ γενικό πλαίσιο απλά θελω να παρω ενα παλμό της αγοράς γιατι απο υλικά μέχρι μεροκάματα αλλάζουν τα κόστοι συνεχώς
bluesattack Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω για την συμβουλή σου φιλε "pournaras" δεν διατύπωσα σωστά την λογική μου στο συγκεκριμένο τομέα το ροκ πλαίσιο θα παραμείνει σταθερό !! Ναι αλλα κοιτα.Αν ειναι να παιζει deep purple και καπακι coldplay καλυτερα μπυραρια που να εχει ξερω γω hot dog και club sandwitch Εννοώ πως αν μια αποθήκη για να παρει άδεια εστίασης απαιτεί μετατροπές 100 κ ειναι κατι μη εφικτό σε αντίθεση με μετατροπές 20 κ που ειναι γνωρίζω πως ειναι μια συζήτηση σε πολυ γενικό πλαίσιο απλά θελω να παρω ενα παλμό της αγοράς γιατι απο υλικά μέχρι μεροκάματα αλλάζουν τα κόστοι συνεχώς Αυτα θελουν σοβαρο ψαξιμο οχι νουμερα στον αερα.Να δεις τι απαιτει η νομοθεσια κλπλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα