mathsrule Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 club sandwitch Το ήξερα ότι βάζουν μάγισσες μέσα!
bluesattack Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Παντως, σορυ αν θα ακουστω καπως αλλα αρχιζω να ψυλλιαζομαι οτι τρολλαρεις .Εκτος αν εισαστε 6,7 ατομα , σκοπευετε να βαλετε απο ενα 10ρικο ο καθενας και χαβαλεδιαζετε.Γιατι οι ερωτησεις αρχιζουν και μοιαζουν λιγο χυμα,πολυ δηλαδη, τουλαχιστον για επενδυση 80κ 2
pournaras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εννοώ πως αν μια αποθήκη για να παρει άδεια εστίασης απαιτεί μετατροπές 100 κ ειναι κατι μη εφικτό σε αντίθεση με μετατροπές 20 κ που ειναι γνωρίζω πως ειναι μια συζήτηση σε πολυ γενικό πλαίσιο απλά θελω να παρω ενα παλμό της αγοράς γιατι απο υλικά μέχρι μεροκάματα αλλάζουν τα κόστοι συνεχώς Η μετατροπη ενος χωρου σε υγειονομικου ενδιαφεροντος, δεν ειναι ξεχωριστο κομματι απο αυτο της διακοσμησης. Παραλληλα με τις σκεψεις που εχεις οσον αφορα τη διακοσμηση, απλα θα τηρεις και τις διαταξεις που υποχρεουσαι σε σχεση με το υγειονομικο. Πχ θες να φτιαξεις τις τουαλετες, παραλληλα με το πως θα γινουν αισθητικα, θα τηρησεις και τις διαστασεις που σου θετει ο νομος, το ποσες θελεις ανα μεγεθος καταστηματος, μεγεθος λομπυ κλπ.
bluesattack Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το ήξερα ότι βάζουν μάγισσες μέσα! Αν ειναι καλη η μαγιονεζα, ειναι μαγεια το κλαμπακι 1
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ναι προφανώς και η μοναδική πηγή πληροφόρησης δεν ειναι εδω ετσι επαγγελματίες ειναι οι ειδικοί και σε αυτούς θα απευθυνθούμε εγω έψαχνα μια γενική εικόνα απο καποιον που μπορει να ξερει τωρα όσον αφορά την μουσική η αληθεια ειναι πως τα μαγαζιά αυτήν την στιγμη στην Ελλάδα βγάζουν ενα κομπλεξισμο κατι που δν εχω συναντήσει εξω οχι δν θα εχει ταμπέλες θα πουλάει χαρα και οτι κανει χαρούμενο τον κόσμο απο κει και πέρα το μενού θα απαρτίζεται απο πιάτα με επιρροές δικές μας απο την Αμερική- Μεξικό και θα ετοιμάζονται απο ανθρώπους που δουλεύουν αυτήν την στιγμη σε πολυ υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα Οχι δεν τρολαρο και δεν ειμαστε 6-7 άτομα απλά το στάδιο που βρίσκομαι αυτήν την στιγμη ειναι πολυ αρχικό συλλέγω πληροφορίες απο παντού για τα παντα ώστε να ειμαι έτοιμος για το ξεκίνημα εχω ανθρώπους κοντα μου που και αυτοι ετοιμάζονται για να ξεκινήσουμε Υπενθυμίζω πως πρόκειται για επένδυση και οχι για επιχείρηση που θα καλύψει τα βιοποριστηκα έξοδα μας Η ερωτήσεις αναγκαστικά ειναι γενικές μια και ακομα δεν υπαρχει σαφής σχεδιασμός αλλα συλλογή πληροφοριών αυτο που μας απασχολεί ειναι αν στα όρια του προυπολογισμού μπορούμε να πετύχουμε ενα μαγαζι δυναμικού 80 ατόμων ή αν πρεπει να μειώσουμε την χωρητικότητα επαναλαμβάνω πως δεν θα υλοποιηθεί σε τρομερά εμπορικό σημείο ωστόσο εντός λεκανοπέδιου και αμεσσα προσβάσιμο 1
John323 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Για μενα η ατμοσφαιρα ειναι παρα πολυ σημαντικη αλλα μεγαλη προσοχη στις τιμες. Το μαγαζι θα σταθει απο την καταναλωση γι`αυτο πρεπει η τιμη ποτου να ειναι στα 5 ευρω φιξ. Με αλλη ψυχολογια ξεκινας για ενα μαγαζι με χαμηλη τιμη ποτου και θα πιεις και 2ο και 3ο και ας σου βγει πιο πολυ σε σχεση με το πιασοκωλε που το χρεωνει 8 ευρω αλλα θα πιεις μονο ενα.
malvinan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Πρέπει να υπολογίσεις ΙΚΑ και ΟΑΕΕ τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα εφόσον δεν υπάρχει χώρος σε αμιγώς εμπορική περιοχή και είναι για άτομα που θα το ψάξουν. Επίσης η διακόσμηση θα γίνει με αγορά από εξωτερικό; Μηχανήματα υπάρχουν; Κουζίνα κλπ; Σύστημα παραγγελιών υπάρχει; Τεχνογνωσία σε θέμα τρεξίματος τέτοιας επιχείρησης πέρα από το κομμάτι φαγητό εννοώ. Έχετε βρει προμηθευτές; Πώς θα τους πληρώνετε μετρητοίς; Χωρίς σαφές πλάνο δεν μπορείς να κοστολογήσεις αλλά μίνιμουμ 100000 χιλιάδες το βλέπω και ανεβαίνει αν θες εξειδιξευμενα υλικά και διακόσμηση.
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες η 70 + -χιλιάδες που έχουμε υπολογίσει ειναι καθαρά για την έναρξη εννοειται πως το αμμεσο μέλλον θα επενδύσουμε και αλλα ποσα όπως υπαρχει και πλάνο στήριξης με μετρητά για το πρώτο τουλάχιστον χρόνο όσον αφορά τα λειτουργικά έξοδο αυτο που κοιτάμε ωστόσο ειναι μήπως ρίξουμε την χωρητικότητα ώστε να μην γίνουν αλλαγές οσο λειτουργεί ο χώρος Δεν υπάρχει τίποτα απο μηχανήματα άνθρωποι που διαχειρίζονται χώρους υπάρχουν αλλα συμβουλεύτηκα καθώς ειναι αρκετά πολυάσχολοι
malvinan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Αν δεν έχετε μηχανήματα τότε μάλλον κινήστε με αυτά τα λεφτά σε μπαρ με μεζέ και όχι σε πλήρη κουζίνα εκτός αν βρείτε κάτι μεταχειρο και φτηνό. Πάντως steaks κλπ θες και απορρόφηση και μεγάλο γκριλ κλπ. Τα ποτά πώς θα τα στοκαρεις; Επίσης εξειδιξευμενο εκπαιδευμένο μπάρμαν όχι τύπο που φτιάχνει βότκα πορτοκάλι έχετε;
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Η κουζίνα θα στηθεί και θα βελτιώνεται ναι δν θα ειναι όλος ο εξοπλισμός καινούργιος barman έχουμε !! Οταν λέτε στοκαρω ;;
malvinan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τα ποτά για 100 άτομα την ημέρα έχουν ένα κόστος και εκτός αυτού το μαγαζί σου θα βασίζεται σε ποικιλία από καλά ποτά όχι; Κάτσε δες το κόστος από καμιά 20αρια single malt 4-5 βαρέλια και καμιά 40αρια άλλα ποτά. Δεν ξέρω δεν ήμουν ποτέ υπέρ του θα στηθεί και θα βελτιώνεται. Τον πελάτη τον κερδίζεις με Day one καλή λειτουργία και ποικιλία ή φοβερή εξειδίκευση και ποιότητα σε ένα μόνο προϊόν.
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το μαγαζι θα στηριζετε στην ποιότητα και διαφορετικότητα του φαγητού και στις καλές τιμες οχι στην ποικιλία απο single malt τωρα όσον αναφορά day one θα διαφώνησω γιατι το μαγαζι πρεπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες τους σε καμμια περίπτωση ομως να ξεκινήσει με προχειρότητα
malvinan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 American Bar χώρις μια άλφα ποικιλία ποτών δεν υπάρχει. Την κάβα από αυτό που ποστάρεις την είδες; Αν είναι να το στηρίξετε στο φαγητό και όχι στο ποτό έχεις λάθος πρότυπο
cptkouk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το συγκεκριμένο μαγαζι ειναι χοντρικα πρότυπο απο κει και πέρα επιτρέψτε μου να διαφώνησω και να βασίστω στην προσωπική μου εμπειρία για την λειτουργία ενός bar στην Αμερική μιας και εχω παει αμέτρητες φορές όπως και εχω ανθρώπους που δουλεύουν αυτήν την στιγμη εκει
malvinan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μπορείς να διαφωνείς μαζί μου όσο θες αλλά μπορώ επίσης από προσωπική εμπειρία να σου πω ότι ποικιλία ποτών έχουν και ότι αν θες να κινηθείς σοβαρά στο φαγητό δε φτάνουν τα λεφτά που έχεις για την σωστή διαμορφώση της κουζίνας. Αν μιλάμε για μια απλή παμπ τότε αλλάζει το θέμα αλλά σοβαρά μπαρ σε αυτό το επίπεδο που ποστάρεις έχουν φοβερή ποικιλία ποτών. Ένα all day μαγαζί που θα σερβίρει από πρωινό μέχρι ότι θες δεν είναι εξ ορισμού μπαρ. Είναι μπαρ καφέ με έφεση στο δεύτερο. Αυτά από την ζωή μου στη Βοστόνη και την Νέα Υόρκη τα τελευταία χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα