Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@maus εγω παντως θα ηθελα να μαθω ποια είναι τα 20 μαγαζια που ανοιξαν το τελευταιο χρονο με τιμες στο περιπου...και πανω απ όλα αν πανε καλα. εστω πριβε

cptkouk γιατι δεν επιχειρείς κατι στο επαγγελμα σου ?ναυτικος θα υποθεσω

να φτιαξεις κανα rooms to let καμμια βιλα ?

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε greyhorse τόνισα πως θα κινηθούμε σε λιγότερο εμπορική περιοχή ενδεικτικά με μια έρευνα τωρα στο xe.gr κόσμος πουλάει μαγαζιά έτοιμα για εργασία με 40 k ο αέρας ειναι περασμένα μεγαλεία

Αυτά τα έτοιμα μαγαζιά που λες με 40.000 είναι ο αέρας. Στον αέρα πουλάς τα ψυγεία, τα air condition, τις καρέκλες, τα τραπέζια του μαγαζιού, την κάβα που θα αφήσει, και την όποια πελατεία έχει το κατάστημα. Όσο περισσότερη πελατεία έχει, τόσο μεγαλύτερος ο αέρας. Όταν δεν έχει πελάτες, πουλάς αυτά που ανέφερα.

Να σου πουλήσει νοικιάρης ή ιδιοκτήτης την επιχείριση χωρίς να σου πουλήσει τα υπόλοιπα, τον αέρα δηλαδή, μόνο αν δεν βγάζει τίποτα από πελατεία και έχει μπει μέσα κατά πολύ και ψάχνει καιρό να πουλήσει και δεν βρίσκει, οπότε θα πάρει ό,τι έχει μέσα και σε παλιατζή να βγάλει ό,τι μπορέσει ή σε αγγελίες. Πριν όμως θα προσπαθήσει να πουλήσει αέρα, βγάζει περισσότερα έτσι.

Να πάρεις μαγαζί με λίγο αέρα ή καθόλου, είναι ρίσκο γιατί αν δεν τραβάει από πριν κόσμο το μαγαζί, θα πας να επενδύσεις τόσα λεφτά; Καλύτερα να βρεις ένα στο άσχετο που ποτέ του δεν ήταν χώρος εστίασης και να το διακινδυνεύσεις, παρά να ανακαινήσεις χώρο που δεν είχε πελατεία πριν. Δύσκολα επανέρχονται τέτοια μαγαζιά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.

Τα λεφτα αυτα δεν τα εχω για πέταμα η αληθεια ομως ειναι οτι δεν θα χρεώθω ουτε θα πεθάνω αν τα χάσω σκοπεύω στην χειρότερη να παρω το μαθημα μου για μελλοντικές επενδύσεις

Συμφωνώ σε αυτο οποτε η θα κινηθούμε σε χώρο τελείως εκτός τοπίου είτε το μονο που θα κρατήσουμε απο ενα έτοιμο μαγαζι ειναι οι υγειονομικές διατάξεις και ο εξοπλισμός κουζίνας δν πιστεύω πως ένας χώρος πχ πρώην μεζεδοπωλείο π δεν τράβηξε ειναι καταδικασμένος να αποτύχει

Δημοσ.

@maus εγω παντως θα ηθελα να μαθω ποια είναι τα 20 μαγαζια που ανοιξαν το τελευταιο χρονο με τιμες στο περιπου...και πανω απ όλα αν πανε καλα. εστω πριβε

cptkouk γιατι δεν επιχειρείς κατι στο επαγγελμα σου ?ναυτικος θα υποθεσω

να φτιαξεις κανα rooms to let καμμια βιλα ?

Γι' αυτά κι αν δεν φτάνουν τα 80 χιλιάρικα!

• Like 1
Δημοσ.

προφανως αλλα είναι πιο σιγουρο γιατι θα μεινει το σπιτι...(παρολ αυτά με αρκετα λιγοτερα από 1000ε/τμ χτιζουν πια)

μικροτερη χασουρα ακομη και με ενφια :P

στο εμποριο+εμπορικο μαγαζι  μονο καποια πραγματα θα μπορεσει να πουλησει.

τις εργατοώρες+διακοσμησεις δεν μπορει  κανεις να τις παρει πισω...

υ.γ. δεν αναφέρομαι για πιθανη αποτυχια του ts ,γενικη κουβεντα...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ανοίγω το συγκεκριμένο θεμα να παρουσιάσω την ιδέα μου και να ζητήσω πληροφορίες και συμβουλες ....

Η ιδέα λοιπόν .. Στην ζωη μου λόγω επαγγέλματος εχω ταξιδέψει και δει πραγματα που πιστεύω οτι θα άρεσαν στο ελληνικό κοινό για αυτο λοιπόν εγω και η ομαδα μου θελουμε να ανοίξουμε ενα μαγαζι στο λεκανοπέδιο με στυλ αμερικανικό οποίος εχει ταξιδέψει ξερει τι εννοώ ενα φιλικό χώρο "all day " με κουζίνα με αυτές τις επιρροές και γνωρίσματα για περιπου 60-80 άτομα αυτο που θελω να μάθω απο κάποιον που ξερει αν ο προϋπολογισμός των 60-80 κ ειναι ικανός να ανοιξει μια τετοια επιχείρηση

!! Σημείωση ο σκοπός της συγκεκριμένης επένδυσης δεν θα ειναι βιοποριστικος οποτε υπαρχει μια ανοχή στο να "παρει μπρος"

Να λοιπον μια πραγματικά εξυπνη επιχειρηματική ιδεα που μολις διάβασα και δεν ήξερα οτι υπάρχει

http://arouraios.gr/2014/08/afinoun-thn-akropolh-gia-ta-domatia-apodrashs-oi-touristes/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...