zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τρέξε αντουτου και δες τις πληροφορίες του υλικού Δεν το πρόλαβε, το πήρε άλλος 1
drake. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Νταξι άκυρο γιατί ο άλλος λέει ήρθε ένας απο κι και το πήρε (ενώ είχαμε συμφωνήσει να μου το στείλει σήμερα) και στο τέλος μου λέει πάει τοδωσα. Τι μ*****ς κυκλοφορούν. Ok galaxy..αλλα γιατί δεν πας να αγοράσεις σε κατάστημα Κάποιο άλλο κινητό με 350 θα βρείς κάποιο πολύ καλο εκτος αν το άτομο που θες να το κανεις δώρο έχει κώλυμα με τα galaxy νομίζω η κίνηση και μονο μετράει
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αμα ήταν να στο στείλει πως θα το τσεκαρες? 1
lepaterious Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το 5s που κολλάει? Ναι άλλα θέλει ροοτ Λαθος! σορρυ!
vasilisaerox Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αμα ήταν να στο στείλει πως θα το τσεκαρες?Ελενχος κατά την παραλαβήΠάρε ένα Κινέζο να σωθείς ρεεεε Να σου πω την αλήθεια πολύ ελκυστικά τα κινέζικα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μια χαρά αξιόπιστα είναι των γνωστών εταιριών. Αν πάρεις κάναν κλώνο ναι μούφα θα σου βγει.
Mau-Maus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν το πρόλαβε, το πήρε άλλος το μουφα κινητο Νταξι άκυρο γιατί ο άλλος λέει ήρθε ένας απο κι και το πήρε (ενώ είχαμε συμφωνήσει να μου το στείλει σήμερα) και στο τέλος μου λέει πάει τοδωσα. Τι μ*****ς κυκλοφορούν. ναι εννω οι μαλακες που συμφωνουν να αγορασουν και τελευταια στιγμη εξαφανιζονται ειναι λιγοι ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα