Ονειρολογίτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Για σας ! Έχω ένα tablet bitmore εδώ και 2,5 χρόνια. Από χθές το βράδι δεν βλέπει το tablet τον φορτιστή. και πιστεύω οτί είναι πρόβλημα του tablet γιατί ακούμπησα την άκρη του φορτιστή λίγο πάνω στο χέρι μου και με χτύπισε ρεύμα. Αρα θεωρητικά περνάει. δεν έχει χαλάσει. Προσπάθησα τωρα να το φορτισω μεσω υπολογιστη. Περνω ενα καλοδιο USB/USB και το συνδεω με τον υπολογιστη. Τίποτα ...... + το οτι μου λεει ο υπολογιστης οτι δεν μπορει να καταλαβει το σύστημα που εχει απεναντι του. το tablet δλδ. κατεβασα μετα 2 προγραμματα που είναι για apple αλλα διαβασα οτι είναι και για andoit που φορτιζουν υποτίθετε μεσω υπολογιστή tablets. Αποτυχία.... Έχετε καμία ιδέα το τι μπορώ να κάνω για να το φορτίσω μέσω υπολογιστή το tablet μου ??? Ευχαριστώ !!
dobro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 λογικα εχεις καψει το DC jack του ταμπλετ σου,το οποιο μπορεις να το αλλαξεις, αν το πας σε ενα ηλεκτρονικο με κοστος το πολυ 15€. Για τη φορτιση μεσω υπολογιστη....δοκιμασε αλλη θυρα ή καλωδιο....ή αλλο υπολογιστη....για να τσεκαρεις τι φταιει. 1
Ονειρολογίτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) λογικα εχεις καψει το DC jack του ταμπλετ σου,το οποιο μπορεις να το αλλαξεις, αν το πας σε ενα ηλεκτρονικο με κοστος το πολυ 15€. Για τη φορτιση μεσω υπολογιστη....δοκιμασε αλλη θυρα ή καλωδιο....ή αλλο υπολογιστη....για να τσεκαρεις τι φταιει. καπου εκεί θα πάμε ναι.... δοκιμασα σε εναν αλλο υπολογιστη. Σε εναν Sony Vaio που έχω χωρις να του κατεβασω κατι συγκεκρημένο και δεν έγινε τίποτα. Τέλος πάντων... ευχαριστώ πολύ !! Υ.Γ παντως αυτο που με προβληματισε ειναι οτι αρχισε σιγα σιγα να μην βλεπει το καλοδιο του φορτιστη. οποτε δεν ξερω κατα ποσο ευσταθή το να πούμε οτι έχει καει η θύρα τωρα που το σκεφτομε... Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2014 από Ονειρολογίτης
Ονειρολογίτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ξερει κανεις αν η bitmore υποστηριζει φορτιση μεσω υπολογιστη ???? και κατι ακόμα με τι με συμβουλεβετε να το κανω. USB/USB η αν οχι τι αλλο ?
dobro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ολα τα ταμπλετ φορτιζουν και απο τη θυρα usb.....το θεμα ειναι αν εχει παθει το δικο σου εκτεταμενη ζημια στην πλακετα του, και ουσιαστικα ειναι πλεον brick! μπορεις να το ανοιξεις απο τα πλαϊνα και να δεις ,τι γινεται στο σημειο τροφοδοσιας...δλδ....ποσο καμενη ειναι η πλακετα σου ?ηλεκτρονικος θα σου πει μια ιδεα(αν το δει) ή καποιος φιλος σου που ξερει απο hardware και κολησεις. 1
Ονειρολογίτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ολα τα ταμπλετ φορτιζουν και απο τη θυρα usb.....το θεμα ειναι αν εχει παθει το δικο σου εκτεταμενη ζημια στην πλακετα του, και ουσιαστικα ειναι πλεον brick! μπορεις να το ανοιξεις απο τα πλαϊνα και να δεις ,τι γινεται στο σημειο τροφοδοσιας...δλδ....ποσο καμενη ειναι η πλακετα σου ?ηλεκτρονικος θα σου πει μια ιδεα(αν το δει) ή καποιος φιλος σου που ξερει απο hardware και κολησεις. AN ήταν brick αυτο σημαινει οτι δεν θα άνηγε καθόλου έτσι ? Τώρα ανήγει αλλα κληνει μετα απο λιγα δευτ/λεπτα γιατι δεν του εχει μεινει σχεδον καθόλου μπαταρία. Όσο για φόρτιση απο το USB τίποτα. δεν πέρνει ουτε 1 % παρολου που το αφησα και σε δυο υπολογιστές μάλιστα. Ουτε αναβει το φωτάκι που κανονικα θα έπρεπε αμα φόρτιζε. Όσο για ηλεκτρονικο προσπαθώ να το αποφύγω γιατι πρώτον ο κοντινοτερος ειναι στο πλαισιο που δεν τους εμπειστεύομε. Πριν απο λιγες εβδομάδες τους πήγα το laptop μου και οταν γύρισα σπίτι μεν ηταν ενταξει με το προβλημα που είχε, δε μου ειχαν κατστρέψει τις 3 απο τις 4 θύρες USB 3.0 που είχα. Και ο ιδιώτης ηλεκτρονικός είναι τεραστια πιθανότητα να σε «γδύσει» το tablet δυστηχως δεν μπορω να το ανήξω εγώ γιατι είναι compac. Είναι απροσπέλαστο απο εμένα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2014 από Ονειρολογίτης
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 λογικα εχεις καψει το DC jack του ταμπλετ σου,το οποιο μπορεις να το αλλαξεις, αν το πας σε ενα ηλεκτρονικο με κοστος το πολυ 15€. Για τη φορτιση μεσω υπολογιστη....δοκιμασε αλλη θυρα ή καλωδιο....ή αλλο υπολογιστη....για να τσεκαρεις τι φταιει. Ποιος θα του αλλάξει το dc jack με 15€? Αρκετά παραπάνω θα ζητήσουν
dobro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ποιος θα του αλλάξει το dc jack με 15€? Αρκετά παραπάνω θα ζητήσουν αυτοι http://www.lab-experts.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-tablet-crypto-%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF/ και ισως και πολλοι αλλοι....χωρις να εχουν μαγαζι.. Η κριση εχει ριξει τις τιμες των.....δεν συμφωνεις;(αρκει να εχεις ωρα και διαθεση για ψαξιμο ) 2
Ονειρολογίτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εχεις δίκιο dobro. Λοιπόν θα το ψάξω το ζήτιμα για τεχνικό ! Ευχαριστώ παρα πολυ που με βοηθισες στο ποστ μου 1
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αυτοι http://www.lab-experts.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-tablet-crypto-%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF/ και ισως και πολλοι αλλοι....χωρις να εχουν μαγαζι.. Η κριση εχει ριξει τις τιμες των.....δεν συμφωνεις;(αρκει να εχεις ωρα και διαθεση για ψαξιμο ) αφού κάθονται και το κάνουν αυτό για 15€ τι να πω, έχεις δίκιο
coolerman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το να είναι η μπαταρία off το έχεις σκεφτεί;; 1
Ονειρολογίτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το να είναι η μπαταρία off το έχεις σκεφτεί;; Άρχισε σιγα σιγά να μην το αναγνωρίζει. ως που την τριτη φορα δεν το ειδε καθολου. και πιο πριν ολα καλα. οποτε δεν νομιζω να ειναι off. θα μπορουσε ακομα και έτσι παρολου που έγηνε στα διακα να είναι μπαταρία ??? Πάντως dobro αυτό που έλεγες οτί μπορεί να καταστράφηκε η πλακέτα για αυτο να μην λαμβανει ρευμα απο το USB δεν νομιζω να είναι έτσι. Γιατι οταν συνδέω το τάμπλετ με τον υπολογιστή απο την θυρα USB το βλεπει το tablet κανονικα και το εμφανίζει με το όνομα tab1020. Οπότε αν όντως ειχε καταστραφει η πλακετα δεν θα το εβλεπε. Σωστα ? Αλλα απο την αλλη πλευρα αν όντως η μπαταρία είναι off οπως λεει ο coolerman δεν θα γινοταν "γκαπ" αμεσως ? Ρωτάο χωρίς να ξέρω όμως..... Πάντως μάλλον επιδη κουβαλαει το ταμπλετ και 2 χρονακια στη μπατη του καλα είναι μάλλον να το αλλάξω.... δεν βλέπω αλλη λυση..... εσεις ???
dobro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 όλα είναι πιθανα.....ισως ειναι τελικά καιρος για καινούργιο,εξάλου οι τιμές των, εχουν πέσει.................και έτσι θα γλυτώσεις ταλαιπωρια και χρόνο
Ονειρολογίτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 όλα είναι πιθανα.....ισως ειναι τελικά καιρος για καινούργιο,εξάλου οι τιμές των, εχουν πέσει.................και έτσι θα γλυτώσεις ταλαιπωρια και χρόνο Μαλλον έχεις δίκιο
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Όταν πρόκειται για φτηνό τάμπλετ καλύτερα να μη μπλέκεις με επισκευές...(εδώ πάνε να κάνουν τα ακριβά "μιας χρήσεως")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα