coolerman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αν έχεις πολύμετρο,είναι εύκολο να την μετρήσεις την μπαταρία. Αρκεί να την αφαιρέσεις απο το εσωτερικό
Ονειρολογίτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αν έχεις πολύμετρο,είναι εύκολο να την μετρήσεις την μπαταρία. Αρκεί να την αφαιρέσεις απο το εσωτερικό Εχω πολύμετρο αλλα δεν ξερω αν κανει. Αλλα το ζητιμα δεν ειναι αυτο. και πολυμετρο να μην ειχα βρισκο. το ταμπλετ μου όμως είναι compac και δεν εχει κατι που μπορω να βγαλω για να το κανω «βίδες». Μάλλον πάμε για αγορά νέου τάμπλετ. Λοιπον να μην σας βασανίζω άλλο ας το κλείσουμε το θέμα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που με βοηθισατε στο ποστ
ice25 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 εγώ πάλι θα δοκίμαζα ένα φορτιστή...αν ο φορτιστής σου είναι 1,5Α φυσικό είναι να μην φορτίζει απο το laptop η usb βγάζει 0,5Α στην καλύτερη.. επίσης έλεγχος φορτιστή δεν γίνετε με το χέρι..πολυμετρο και πάντα με φορτίο μπορεί στον αέρα να σου βγάζει 5V αλλά υπό φορτίο να γονατίζει 1
driver4 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, γράφω εδώ. Έχω ένα tablet με φορτιστή 9V2A, μπορώ να το φορτίζω απο το powerbank που βγάζει 5V2A;
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Για σας ! Έχω ένα tablet bitmore εδώ και 2,5 χρόνια. Από χθές το βράδι δεν βλέπει το tablet τον φορτιστή. και πιστεύω οτί είναι πρόβλημα του tablet γιατί ακούμπησα την άκρη του φορτιστή λίγο πάνω στο χέρι μου και με χτύπισε ρεύμα. Αρα θεωρητικά περνάει. δεν έχει χαλάσει. Προσπάθησα τωρα να το φορτισω μεσω υπολογιστη. Περνω ενα καλοδιο USB/USB και το συνδεω με τον υπολογιστη. Τίποτα ...... + το οτι μου λεει ο υπολογιστης οτι δεν μπορει να καταλαβει το σύστημα που εχει απεναντι του. το tablet δλδ. κατεβασα μετα 2 προγραμματα που είναι για apple αλλα διαβασα οτι είναι και για andoit που φορτιζουν υποτίθετε μεσω υπολογιστή tablets. Αποτυχία.... Έχετε καμία ιδέα το τι μπορώ να κάνω για να το φορτίσω μέσω υπολογιστή το tablet μου ??? Ευχαριστώ !! Αν κοιταξεις το καλωδιο του φορτιστη ακριβως πριν το usb βυσμα του τηλεφωνου θα το δεις σχισμενο. Αυτο το ρευμα σε χτυπησε...
coolerman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, γράφω εδώ. Έχω ένα tablet με φορτιστή 9V2A, μπορώ να το φορτίζω απο το powerbank που βγάζει 5V2A; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2015 από coolerman
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, γράφω εδώ. Έχω ένα tablet με φορτιστή 9V2A, μπορώ να το φορτίζω απο το powerbank που βγάζει 5V2A; Μπορεις.. Απλα θα σου λεει αργη φορτιση σαν την usb του pc... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα