warriorgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γεια σας εχω το Lenovo IdeaPad Y580 απο καιρο ειχε παθει κατι και ηταν πολυ αργο και στη εκκινιση και στα παιχνιδια ειχα λιγα fps γυρο στα 20 απο τα 60 που ειχα παλια. Ετσι του εκανα format με το one key recovery ομως δεν αλλαξε τιποτα. Παλι ειναι αργο στο να ανοιξει παλι λιγα fps και προβληματα που ειχε και πριν εμειναν οπως καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου εφανιζετε το παραθυρο του υπολογιστη μου. Δεν ξερω τι να κανω. Εχω recovery disk που ειχα φτιαξει οταν τον αγορασα αλλα δεν ξερω πως τα χρισιμοποιεις.
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 μηπως εχει γινει μαλακια με τις 2 καρτες γραφικων και τρεχουν τα παιχνιδια με την ιντελ? ειναι εγκατεστημενοι οι οδηγοι και για τις 2 καρτες? αμα κανεις δεξι κλικ δηλ στο παιχνιδι θα σου βγαλει το μενου για το ποια καρτα θα χρησιμοποιηθει ?
warriorgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 τελικα εκανα format με το recovery disk και εφτιαξε
thelos257 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Να ρωτησω κατι πως εφτιαξες τα recovery disks ; υπαρχει επιλογη στην νεα εκδοση του προγραμματος ONE KEY RECOVERY ;
warriorgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 για να κανεις το recovey disk απλα οταν εισαι μεσα στα windows πατας το κουμπι onekey recovery και σου ανοιγει ενα παραθυρο επιλεγεις δημιουργια δισκου ανακτησης και ακολουθας τις οδηγιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα