Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι ξερεις ολους τους κανονες? :-D

Ο ενας εχει 888ΚΚ (full house) και ο αλλος ΚΚΚQ10 (three of a kind)

Δεν ακυρωνεται τιποτα. Ο καλυτερος συνδυασμος παντα κερδιζει. Δεν ξερω τι εννοεις με το ακυρωνεται βεβαια. Καποια ισοπαλια?

Αν εχει π.χ. ο ενας 8,8 και ο αλλος 7,9 και βγουν κατω π.χ. Κ,Κ,10,10,Q

τοτε το αποτελεσμα ειναι ισοπαλια μιας και ο καλυτερος συνδυασμος και των δυο παιχτων ειναι ο Κ,Κ,10,10,Q

ειναι ισοπαλια γιατι εχει κατω νταμα αν ειχε κατω πχ 6 τοτε θα κερδιζε αυτος με το 9-7 γιατι μετρανε τα 5 μεγαλυτερα 

Δημοσ.

Εκτος του ΟΡ τι εννοεις?

Το παραδειγμα μου ειναι απλο. Το εβαλα για να σου δειξω πως ο καθε παιχτης φτιαχνει τον καλυτερο συνδυασμο απο τα 2 φυλλα που εχει και τα 5 κοινα.

Στην περιπτωση που εβαλα ο ενας παιχτης εχει ζευγαρι στο χερι (8,8) και ο αλλος τιποτα (7,9) (αλλαξα τα 66 για να το κανω πιο κατανοητο αλλα με προλαβες και στην παραθεση το εβαλες 66 εσυ :-) )

Ωστοσο οταν βγηκαν τα κοινα φυλλα ο καλυτερος συνδυασμος και των 2 παιχτων δεν περιλαμβανει τα φυλλα που ειχαν στα χερια αρχικα αλλα μονο τα κοινα φυλλα. Ετσι ειναι ισοπαλια.

Δεν παιζει ρολο κανενα ριβερ κλπ. Μονο ο καλυτερος συνδυασμος των 5 απο τα 7 φυλλα συνολικα.

Αλλο παραδειγμα

Ο ενας εχει 7,7 και ο αλλος 3,9. Βγαινει κατω 10,10, J, J, 8

Ποιος νικαει?

Δεν τα έχω διαβάσει όλα αλλά νικάει το 9 3

Δημοσ.

Κάθε παίχτης πρέπει να δείξει 5 φύλλα..Το αν θα είναι όλα απο κάτω ή συνδυασμός χεριού και φύλλων κάτω δεν παίζει ρόλο..

Αντίθετα στην πόκα συνήθως πρέπει να πάρεις 2 φύλλα απο το χέρι.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας γραψω εδω τις ερωτησεις μου κια εγω μιας και υπαρχει ανοικτο τετοιο θεμα.

Περιπτωση πρωτη

Παιχτης Α με 4 5

Παιχτης Β με 4 6

Κατω Α 10 J K 4 (δεν κανει κανενας χρωμα)

Ειναι ισοπαλια?

Περιπτωση δευτερη

Παιχτης Α με 2 μπαστουνι 3 καρω

Παιχτης Β με 4 καρω 9 κουπα

Κατω 6 7 5 Q J μπαστουνια ολα

Παλι ισοπαλια?

Στη πρωτη περιπτωση εχουν και οι δυο 1 ζευγαρι με 4, δεν εχει κανενα νοημα το kicker του χεριου του Β παιχτη γιατι απλα ειναι μικροτερο απ ολα τα κοινα σωστα?

Ενω στη δευτερη περιπτωση ο παιχτης Α εχει ενα μπαστουνι αλλα ειναι χαμηλοτερο απ ολα τα κοινα ενω ο παιχτης Β και ας μην εχει κανενα μπαστουνι στο χερι εχουν και οι δυο χρωμα στη Q απο τα κοινα φυλλα.

Το χανω καπου?

Εαν καπου δεν βγαζει νοημα συγχωρεστε με αλλα γραφω απο κινητο και δεν τα βλεπω καλα καν τι γραφω..

Επεξ/σία από Ntinlanden
Δημοσ.

Όχι, όπως ακριβώς τα λες είναι. Σε κάθε περίπτωση μετράνε τα 5 καλύτερα φύλλα που έχει κάποιος

από τα 7 που υπάρχουν, ανεξάρτητα αν είναι στο χέρι του ή κάτω.

Και οι 2 περιπτώσεις είναι ισοπαλία.

Δημοσ.

Τελος αυτο ηταν μου ελυσες ολες τις αποριες μου !!

Και εγω αυτο ξερω οτι στο τελος αυτο που θα δειξεις ειναι 5 φυλλα απο τα 7 ασχετα εαν θα ειναι επανω σου συνδυασμος η τα 5 κοινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...