The_Colonel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ts Μελετα λολ μου κάνει εντύπωση που ξεχάσαν να βάλουνε το flush royal... αλλά θα μου πεις ενα straight flush είναι στον άσο..
Anorymous Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εισαι σιγουρος οτι ξερεις ολους τους κανονες? Ο ενας εχει 888ΚΚ (full house) και ο αλλος ΚΚΚQ10 (three of a kind) Δεν ακυρωνεται τιποτα. Ο καλυτερος συνδυασμος παντα κερδιζει. Δεν ξερω τι εννοεις με το ακυρωνεται βεβαια. Καποια ισοπαλια? Αν εχει π.χ. ο ενας 8,8 και ο αλλος 7,9 και βγουν κατω π.χ. Κ,Κ,10,10,Q τοτε το αποτελεσμα ειναι ισοπαλια μιας και ο καλυτερος συνδυασμος και των δυο παιχτων ειναι ο Κ,Κ,10,10,Q ειναι ισοπαλια γιατι εχει κατω νταμα αν ειχε κατω πχ 6 τοτε θα κερδιζε αυτος με το 9-7 γιατι μετρανε τα 5 μεγαλυτερα
Sog96Ch Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εκτος του ΟΡ τι εννοεις? Το παραδειγμα μου ειναι απλο. Το εβαλα για να σου δειξω πως ο καθε παιχτης φτιαχνει τον καλυτερο συνδυασμο απο τα 2 φυλλα που εχει και τα 5 κοινα. Στην περιπτωση που εβαλα ο ενας παιχτης εχει ζευγαρι στο χερι (8,8) και ο αλλος τιποτα (7,9) (αλλαξα τα 66 για να το κανω πιο κατανοητο αλλα με προλαβες και στην παραθεση το εβαλες 66 εσυ ) Ωστοσο οταν βγηκαν τα κοινα φυλλα ο καλυτερος συνδυασμος και των 2 παιχτων δεν περιλαμβανει τα φυλλα που ειχαν στα χερια αρχικα αλλα μονο τα κοινα φυλλα. Ετσι ειναι ισοπαλια. Δεν παιζει ρολο κανενα ριβερ κλπ. Μονο ο καλυτερος συνδυασμος των 5 απο τα 7 φυλλα συνολικα. Αλλο παραδειγμα Ο ενας εχει 7,7 και ο αλλος 3,9. Βγαινει κατω 10,10, J, J, 8 Ποιος νικαει? Δεν τα έχω διαβάσει όλα αλλά νικάει το 9 3
johnbond Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Κάθε παίχτης πρέπει να δείξει 5 φύλλα..Το αν θα είναι όλα απο κάτω ή συνδυασμός χεριού και φύλλων κάτω δεν παίζει ρόλο.. Αντίθετα στην πόκα συνήθως πρέπει να πάρεις 2 φύλλα απο το χέρι.
Ntinlanden Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ας γραψω εδω τις ερωτησεις μου κια εγω μιας και υπαρχει ανοικτο τετοιο θεμα. Περιπτωση πρωτη Παιχτης Α με 4 5 Παιχτης Β με 4 6 Κατω Α 10 J K 4 (δεν κανει κανενας χρωμα) Ειναι ισοπαλια? Περιπτωση δευτερη Παιχτης Α με 2 μπαστουνι 3 καρω Παιχτης Β με 4 καρω 9 κουπα Κατω 6 7 5 Q J μπαστουνια ολα Παλι ισοπαλια? Στη πρωτη περιπτωση εχουν και οι δυο 1 ζευγαρι με 4, δεν εχει κανενα νοημα το kicker του χεριου του Β παιχτη γιατι απλα ειναι μικροτερο απ ολα τα κοινα σωστα? Ενω στη δευτερη περιπτωση ο παιχτης Α εχει ενα μπαστουνι αλλα ειναι χαμηλοτερο απ ολα τα κοινα ενω ο παιχτης Β και ας μην εχει κανενα μπαστουνι στο χερι εχουν και οι δυο χρωμα στη Q απο τα κοινα φυλλα. Το χανω καπου? Εαν καπου δεν βγαζει νοημα συγχωρεστε με αλλα γραφω απο κινητο και δεν τα βλεπω καλα καν τι γραφω.. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από Ntinlanden
Baator Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Όχι, όπως ακριβώς τα λες είναι. Σε κάθε περίπτωση μετράνε τα 5 καλύτερα φύλλα που έχει κάποιος από τα 7 που υπάρχουν, ανεξάρτητα αν είναι στο χέρι του ή κάτω. Και οι 2 περιπτώσεις είναι ισοπαλία.
Ntinlanden Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Τελος αυτο ηταν μου ελυσες ολες τις αποριες μου !! Και εγω αυτο ξερω οτι στο τελος αυτο που θα δειξεις ειναι 5 φυλλα απο τα 7 ασχετα εαν θα ειναι επανω σου συνδυασμος η τα 5 κοινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα