zoso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Λοιπόν, έχω αγοράσει ένα μεταχειρισμένο Iphone 4 για τον αδερφό μου που μου το ζήτησε. Μου ζήτησε να το ελέγξω καλά πριν το πάρω για να είναι όλα εντάξει, πράγμα το οποίο έκανα. Τώρα όμως θέλω για την πλάκα μου να βάλω ένα icloud lock στο κινητό ώστε όταν το πάρει και προσπαθήσει να το ενεργοποιήσει να του ζητήσει icloud ID. Ο ισχυρισμός μου θα είναι πως "πριν το κάνεις factory reset το κινητό δεν ήταν κλειδωμένο. Ίσως να το κλείδωσε ο ιδιοκτλητης του αφού μου το πούλησε...". Το θέμα μου όμως είναι πως δεν ξέρω πως να το κάνω. Ήδη δημιούργησα icloud account, έκανα sign in στο τηλέφωνο, ενεργοποίησα το "Find my phone" και μετά μπήκα στο icloud.com και ενεργοποίησα το "Lost mode". Αλλά αυτό μου ζητάει ένα 4-ψήφιο κωδικό στην οθόνη του κινητού μόνο. Και αφου το έκανα restart. Δεν μου ζητάει icloud ID. Πως να το κάνω να ζητάει icloud id? Να το αναβαθμίσω στο ios 7 μήπως?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εγω λεω να το δώσεις στον αδερφό σου πριν το καταστρέψει.
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αυτό το χαρακτηριστικό το βάλανε στο ios 7 αν δεν κάνω λάθος. Αν είσαι σε παλιότερη έκδοση δεν θα στο ζητάει. Αν το αναβαθμίσεις και μετά κάνεις επαναφορά από το iTunes ή από το ίδιο το τηλέφωνο θα στο ζητήσει. Πρόσεχε όμως γιατί το 4άρι με ios 7 ψιλοσέρνεται... Για πλάκα στον αδερφό σου θέλεις να το κάνεις όλο αυτό?? 1
zoso Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ναι. Έχουμε ιστορία σε τέτοιες μλκς.......
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αφου λες οτι πριν το παρεις το ειδες και ολα οκ…… τοτε θα ξερεις που βρισκεται η ρυθμιση για το icloud…. Γιατι οταν παιρνουμε ενα μεταχειρισμενο iphone το πρωτο που κοιταμε ειναι το icloud activation.
zoso Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Απο το ebay το αγόρασα οπότε δεν είχα πως να το τσεκάρω. Τσέκαρα μόνο τις φώτο απο το μενού του κινητού και έλεξγα το IMEI online. Το έκανα αναβάθμιση αλλά και πάλι μου ζηταέι μόνο το pass code όταν ενεργοποιώ το Lost Mode. Όταν του κάνω factory reset μου ζητάει το icloud λογαριασμό και διαγράφει το κινητό απο την λίστα. Τι κάνω λάθος?
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Του εκανες factory reset και σου ζηταει iCloud password ? στο 7os αμα το αναβαθμησεις θα κλαιει το κινητο…..
zoso Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Του εκανες factory reset και σου ζηταει iCloud password ? στο 7os αμα το αναβαθμησεις θα κλαιει το κινητο….. Πριν του κάνω reset μου το ζητάει για επιβεβαίωση.....
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πριν του κάνω reset μου το ζητάει για επιβεβαίωση..... αν το κάνεις επαναφορά από το itunes με ανοιχτό το find my phone θα σου ζητήσει apple id στην ενεργοποίηση τώρα που το αναβάθμισες. Από το μενού του κινητού επαναφορά αν βάλεις το apple id όταν στο ζητάει σβήνει τα πάντα μαζί με το apple id 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα