Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να βρω ένα router που θα συνδεθεί σε δορυφορικό internet. Θέλω να έχει όριο bandwidth ανά ip έτσι ώστε να βάλω κάτι χαμηλό και να αποθαρρύνω αυτούς που θέλουν να κάνουν κατάχρηση είτε με video είτε με download ταινιών. Πρόκειται για ξενοδοχείο και επειδή η σύνδεση είναι με ογκοχρέωση θέλω να επιβάλω την ορθή χρήση. Θέλω να μου προτείνετε κάτι σχετικό. Έχω δεί Link.png Site: αυτό αλλά δεν ξέρω εαν θα κάνει σωστά την δουλειά.

Δημοσ.

αυτο που θες το κανει το mikrotik αλλά πρεπει να παίξεις με scripts (έγω το λειτουργω by IP ελεγχοντας τη καταναλωση της καθε ΙΡ)

το tplink δε κανει δουλεια γι αυτο που θες.

για ποσους χρήστες μιλάμε?

Δημοσ.

Παράλληλα γύρω στους 20 max. Το tplink που παραθέτω στο manual δείχνει ότι έχει bandwidth management ανα ip. Γιατί πιστεύεις ότι δεν κάνει την δουλειά; Δεν θέλω να πάρω κάτι που θα μου φάει 5 ώρες να το ρυθμίσω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το συγκεκριμενο το μονο που κανει ειναι να ριχνει τη ταχυτητα στους clients... πχ αν εχεις 5mbit μπορεις να τους αναγκασεις να παιζουν με 1mbit..

υ.γ 5 ωρες δεν ειναι τπτ μπροστα στις υπηρεσιες που προσφερεις... καλο ειναι να τις προσφερεις σωστα... γιατι σιγουρα θα ξερεις απο αλλα ξενοδοχεια οτι οι wifi υπηρεσιες στα περισσοτερα ειναι τραγικες.. Ισως αξιζει να σπαταλισεις παραπανω χρονο και λιγοτερα λεφτα ... https://www.skroutz.gr/s/3746032/Routerboard-RB951Ui-2HnD.html

Δημοσ.

Αρα αν τους αναγκάσουμε να πέσουν για παράδειγμα στα 60Κ ισα για να φορτώνουν ιστοσελίδα, τους αποθαρρύνεις στο να προσπαθήσουν για παράδειγμα ενα youtube video αφού θα "σέρνεται". Θα κοιτάξω πάντως και αυτό που προτείνεις.

Δημοσ.

ναι θα γίνει ! (Λογικά)

δες και το http://www.skroutz.gr/s/327479/Draytek-Vigor-AP-800.html

το οποίο είναι και Poe και σαν μάρκα είναι κλάσεις ανώτερο (έχω 2 τετοια δεν έχουν πέσει ποτέ... τα ρυθμιζεις και τα αφήνεις...)

και έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία που έχει και το tplink.

Δημοσ.

aposporis ενδιαφέρον δείχνει αυτό που λες. Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος δηλαδή να δώσεις μοντέλο και link για custom firmware; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

+1 για draytek αμα κανει αυτο που θες.την θεωρω και πιο σοβαρη εταιρεια απο την tp link μια που το θες και για σοβαρη δουλεια.

δες τα access point που εχει η draytek οπως και τα router της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...