Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάω μεταπτυχιακό τον Οκτώβριο εδώ και προσπαθώ να δω αν γίνεται να πάρω κάποια πιθανή υποτροφία αλλά το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι είναι πιο λίγες απ' τους αιτούντες.

Οι υποτροφίες του ΙΚΥ που χρηματοδοτούνται από ΕΣΠΑ και δημόσιο προκηρύσσονται Οκτώβριο;

Και αν κάποιος έχει εμπειρία, μπορεί να μου πει κάτι για τα κριτήρια πέραν του εισοδηματικού;

Μετράει μόνο ο βαθμός ή και σε ποιο ΑΕΙ πήγες και με τι σειρά τελείωσες;

Για αγγλικά δέχονται το toefl (απ' όσο κοίταξα δε μοριοδοτείται σε διαγωνισμούς του δημοσίου ενώ το ielts πχ ναι); To Gmat παίζει ρόλο;

Δημοσ.

Από δύο γνωστούς μου που γνωρίζω που επιχείρησαν να πάρουν υποτροφία για μεταπτυχιακό από ΑΕΙ (όπως και εγώ που είχα ρίξει μια ματιά) πρέπει να δώσεις εξετάσεις σε συγκεκριμένα μαθήματα του αντικειμένου σου με καθορισμένη ύλη (που όταν κοίταξα εγώ ήταν και αρκετά ανεβασμένου επιπέδου). Παίρνουν υποτροφία αυτοί που γράφουν την υψηλότερη βαθμολογία. Είναι ένα μηνιαίο ποσό το οποίο για να το παίρνεις πρέπει απαραίτητα να περνάς όλα τα μαθήματα κάθε εξαμήνου του μεταπτυχιακού, αλλιώς διακόπτεται. Αν άλλαξε κάτι από τότε ή υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, δεν γνωρίζω. 

Δημοσ.

για ποιο μεταπτυχιακο ενδιαφερεσε?

Χρηματοοικονομική και Λογιστική στην ΑΣΟΕΕ

Από δύο γνωστούς μου που γνωρίζω που επιχείρησαν να πάρουν υποτροφία για μεταπτυχιακό από ΑΕΙ (όπως και εγώ που είχα ρίξει μια ματιά) πρέπει να δώσεις εξετάσεις σε συγκεκριμένα μαθήματα του αντικειμένου σου με καθορισμένη ύλη (που όταν κοίταξα εγώ ήταν και αρκετά ανεβασμένου επιπέδου). Παίρνουν υποτροφία αυτοί που γράφουν την υψηλότερη βαθμολογία. Είναι ένα μηνιαίο ποσό το οποίο για να το παίρνεις πρέπει απαραίτητα να περνάς όλα τα μαθήματα κάθε εξαμήνου του μεταπτυχιακού, αλλιώς διακόπτεται. Αν άλλαξε κάτι από τότε ή υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, δεν γνωρίζω. 

Τι φετίχ με εξετάσεις είναι αυτό. Λες και τα πτυχία με εξετάσεις δεν τα πήραμε.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία προκήρυξη ούτε καθορισμένη ύλη. Γίνονται χειμώνα; Θυμάσαι μήπως τι μήνα είχες κοιτάξει και είχες δει ύλη;

Δημοσ.

εγώ σαν υπότροφος πάντως είχα μπεί με μοριοδότηση. Μπές στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ και κοίτα για προκύρηξη για υποτροφία.θέλει δικαιολογητικά κτλ τα λέει αναλυτικότατα.

Δημοσ.

Δες για υποτροφίες με εξατομίκευμενη αξιολόγηση με μόρια στη σελίδα του ικυ. Δεν αξίζει να εμπλακεις με διαγωνισμό...

Σε αυτή αν έχεις τα μόρια και δεν υπάρχει κάποια παρέμβαση (γιατι είχα τύχει σε χρόνια με παρεμβάσεις ) την παίρνεις έτσι απλα οι αιτήσεις νομίζω είναι Σεπτέμβριο..;!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...