Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!

εχω το acer aspire v5 - 573G με καρτ γραφικων nvidia 750M και το συνδεω με hdmi σε οθονη samsung 42''.

το προβλημα ειναι οτι η οθονη δεν δειχνει ολη την εικονα, δηλαδη απο πανω και απο κατω κοβει σαν να εχω κανει μεγέθυνση.

εψαξα τις ρυθμισεις της καρτας, αλλαξα καλωδιο αλλα τιποτα.

στο παλιο μου λαπ τοπ φαινοτανε κανονικα ολη η εικονα.

μπορει καποιος να με βοηθήσει?

Δημοσ.

ναι οταν το συνδεω γραφει 1080ρ.

πως να την αλλαξω?

Δημοσ.

δεξί κλικ, ιδιότητες ή δεξί κλικ, ανάλυση οθόνης. Αν βάλεις full hd (1920χ1080) ίσως σου φαίνονται μικρά, αν βάλεις hd (1366x768) θα δείχνει πάλι full screen αλλά λίγο μεγαλύτερα. Παίξε με τις αναλύσεις να δεις τι σε βολεύει

Δημοσ.

μπα δεν γινεται τιποτα. απλα μεγαλωνουν και μικραινουν τα γραμματα 

Δημοσ.

δεν ειναι αυτο. οταν το βαλω 4:3 μικραινει και φαινετε οσο πριν. και αφηνει και κενα στο πλαι.

Δημοσ.

16/9 το έχεις? Δεν ξέρω τι φταίει, κάτι κάνεις λάθος όμως. Κανονικά θα έπρεπε να φαίνεται σε όλη την οθόνη...

Δημοσ.

ναι στο 16:9 ειναι.

καιρο το ψαχνω και δεν βρισκω λυση 

Δημοσ.

Σε μερικές τηλεοράσεις μπορείς να δηλώσεις την είσοδο HDMI ως 'PC' και να διορθωθεί (γίνεται και στις Samsung νομίζω). Ψάξε επίσης στις επιλογές του Aspect Ratio για Just Scan ή 1-1 Mode ή Full-Pixel ή κάτι παρόμοιο. Αν δε δουλέψει τίποτα από αυτά, ψάξε μήπως σε βοηθάει κάποια ρύθμιση από το Control Panel της NVIDIA αφού πρώτα το συνδέσεις στην τηλεόραση.

Δημοσ.

ευγε!

στις ρυθμισεις το μεγεθος σαρωσεις ηταν ανοιχτο, το εκλεισα και εφτιαξε! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...