Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μοντέλο 2007 και μετά με διαθέσιμο ποσό 4-5 χιλιάρικα. Από αυτά που έχω ψάξει έχω καταλήξει σε Grande Pundo αλλά γενικά δεν ακούω και τα καλύτερα λόγια καθώς λένε πως βγάζουν προβλήματα. Όποιος έχει εμπειρία σ'αυτά τα μοντέλα αν μπορεί να βοηθήσει. Εναλλακτικές επιλογές Chevrolet Aveο 09'/ Renault Clio 07'. Η χρήση του θα είναι κυρίως για πόλη (Πάτρα) και ταξίδια όχι ιδιαίτερα μεγάλα.

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μοντέλο 2007 και μετά με διαθέσιμο ποσό 4-5 χιλιάρικα. Από αυτά που έχω ψάξει έχω καταλήξει σε Grande Pundo αλλά γενικά δεν ακούω και τα καλύτερα λόγια καθώς λένε πως βγάζουν προβλήματα. Όποιος έχει εμπειρία σ'αυτά τα μοντέλα αν μπορεί να βοηθήσει. Εναλλακτικές επιλογές Chevrolet Aveο 09'/ Renault Clio 07'. Η χρήση του θα είναι κυρίως για πόλη (Πάτρα) και ταξίδια όχι ιδιαίτερα μεγάλα.

Πετρέλαιο;

Έχω grande punto 1,3διεσελ.

Δημοσ.

Πετρέλαιο;

Έχω grande punto 1,3διεσελ.

Είναι πιο ακριβό το πετρέλαιο.. Γενικά τι γνώμη έχεις για το αμάξι? Αν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα, οδηγική συμπεριφορά κτλ..

Δημοσ.

Γενικα φιλε μια χαρα ειναι το αυτοκίνητο.

Δεν εχω δει τπτ παλαβά,περα απο κατι μικροφθορες.

τι σου είπαν εσένα;

Υπόψιν δε μιλάω για κινητήρα,λογω του οτι εχω πετρέλαιο.

Δημοσ.

είχε ένα grande punto η γυναίκα μου. ήταν μοντέλο του 07. ήταν μια οκταβάλβιδη έκδοση του 1,4. το κράτησε μέχρι αρχές του τρέχοντος έτους . δεν τις έβγαλε τίποτα περισσότερο από τα αναλώσιμα του. δεν το έσκιζε κιόλας. το έδωσε με 115.000 χιλιόμετρα. με αυτόν τον κινητήρα ζοριζόταν λίγο. μία μπαταρία άλλαξε εάν μπορεί να θεωρηθεί αυτό βλάβη.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου έχουν πει ότι βγάζει προβλήματα κυρίως μηχανικά, πετάει λάδια και τέτοια. Μπορεί να έχουν τύχει και αυτά βέβαια.Ντάξει η μπαταρία δεν θεωρείται βλάβη σε όλα αλλάζεις ανά κάποια χρόνια. Σε pundo έχω καταλήξει μοντέλο 2007 1400 κυβικά.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου έχουν πει ότι βγάζει προβλήματα κυρίως μηχανικά, πετάει λάδια και τέτοια. Μπορεί να έχουν τύχει και αυτά βέβαια.Ντάξει η μπαταρία δεν θεωρείται βλάβη σε όλα αλλάζεις ανά κάποια χρόνια. Σε pundo έχω καταλήξει μοντέλο 2007 1400 κυβικά.

καινουριο αυτοκίνητο και να πετάξει λαδια,μάλλον του βάλανε τον άμπακο μέσα.

Ισα ισα τα πουντακια αυτα,εχουν πολυ καλους κινητήρες.

Δημοσ.

Μια χαρά αξιόπιστος είναι ο κινητήρας το μονό που έχω ακούσει είναι το θέμα με την αντλία βενζίνης όπου πολλοί ρίχνουν την εύθηνη στο κακό καύσιμο . Για ποιο μοντέλο κοιτάς συγκεκριμένα ; τα χιλιόμετρα σου που θα είναι κατά κύριο λόγο ;

Δημοσ.

Για τέτοιες συνθήκες θα έριχνα μια ματιά και για Clio TCE.

1.2 οπότε γλιτώνεις τέλη, οικονομικό και αρκετά γρήγορο για ταξίδια. 

Δημοσ.

Για τέτοιες συνθήκες θα έριχνα μια ματιά και για Clio TCE.

1.2 οπότε γλιτώνεις τέλη, οικονομικό και αρκετά γρήγορο για ταξίδια.

Θέλει μεταχείρο, ψιλό φτηνό το παιδί.
Δημοσ.

Είναι λίγο πιο ακριβά τα clio. Pundo θα πάρω εκτός αν βρω κάτι άλλο καλύτερο με τα ίδια λεφτά τελευταία στιγμή.. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...