Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, είμαι απόφοιτος λυκείου.Στης εξετάσεις δεν τα πήγα τόσο καλά. Και επειδή δεν θέλω να ξαναδωσω και είμαι απο καβάλα είδα κολλέγια στην θεσσαλονικη.μητροπολιτικό city college και αλλά. Η τιμή πανω κάτω είναι η ιδια.πια η γνώμη σας είχε κανείς καμια ανάλογη εμπειρία;; επίσης με πτυχίο θα είμαι οκ για Ελλάδα θα είναι αναγνωρισμένο;; για τον κλάδο της ψυχολογίας αναφέρομαι θα μπορέσω να ανοιξω γραφείο?

Δημοσ.

Μάγκες δεν ξέρω υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση.τα κολλέγια λένε πως είναι αναγνωρισμένα το ίδιο λέει και το υπουργείο παιδείας . επίσης απο το υπουργείο μου είπαν πως για να ανοιξω γραφείο θέλει μεταπτυχιακό και μάστερ και πως μετά έχεις μια απλή εξέταση εσύ φιλέ απο πανω πως εισαι τόσο απολύτως?

Δημοσ.

Και μεταπτυχιακό και μάστερ ε; Δηλαδή δυο ίδια πράγματα... Ωραία πληροφόρηση απο το καφενείο του υπουργείου...

Κανένα δικαίωμα δεν έχεις απο αυτα, καλύτερα ξαναδωσε ή φύγε έξω εφόσον έχεις παρα να σκασεις...

Δημοσ.

Φίλε επειδή είναι πολύ σημαντικό και ο καιρός περνάει. Γίνεται τα ίδια τα κολλέγια και το ίδιο υπουργείο να λέει ψέματα??? Αφού πάνε 10 δες παιδιά και δεν βλέπω πουθενά παράπονο αλλά τι να πω εσεις εισται σίγουροι για αυτά

Δημοσ.

Στην ελεύθερη αγορά μια χαρά δικαιώματα έχεις...και πτυχία νομικής δίνουν 2-3 που ξέρω πλέον...απλά για δουλειά στο δημόσιο δεν αναγνωρίζονται,

• Like 1
Δημοσ.

Τα κολέγια λένε ότι θέλουν και τους συμφέρει. Απο το υπουργείο αν παρεις κάτι εγγράφως είσαι καλυμενος ειδάλλως αερολογίες...

Στα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις... Προσπάθησε να τα εκφράσεις λίγο καλύτερα ... Ξέρεις κάποιον που να πήρε <<πτυχίο>> μεχρι ώρας και να δουλεύει;

Δημοσ.

Τα κολέγια λένε ότι θέλουν και τους συμφέρει. Απο το υπουργείο αν παρεις κάτι εγγράφως είσαι καλυμενος ειδάλλως αερολογίες...

Στα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις... Προσπάθησε να τα εκφράσεις λίγο καλύτερα ... Ξέρεις κάποιον που να πήρε <<πτυχίο>> μεχρι ώρας και να δουλεύει;

Να δουλεύουν όχι γιατί ο νόμος φέτος ψηφίστηκε...στο ΦΕΚ του Απριλίου υπάρχει.

http://www.protothema.gr/greece/article/374037/telos-to-dikatsa-gia-dikigorous-apo-kolegia-/

Και εδώ το ΦΕΚ

http://www.eydamth.gr/lib/articles/newsite/ArticleID_589/n4254_2014.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...