Johnboy21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Γεια σας παιδια αγορασα ένα ασυρματο τηλεχηριστηριο από το πλαισιο και το συνδεσα με τον υπολογιστη κι δν μπαινει στο παιχνιδι . Είναι το τηλεχηριστηριο του πλαισιο οποιος γνωριζει και μπορει ας βοηθησει...
Mau-Maus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ειναι τηλεχειριστήριο για pc ? στις ρυθμισεις του παιχνιδιου πηγες να το ενεργοποιησεις ?
xalkiadakis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 εκανες εγκατασταση των drivers? συνηθως εχουν μεσα στο κουτι ενα cd με drivers για δες ...
skfn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Αφελής ερώτηση: Μπαταρίες, που απ ότι είδα δεν περιλαμβάνονται, έβαλες;
Johnboy21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ειναι τηλεχειριστήριο για pc ? στις ρυθμισεις του παιχνιδιου πηγες να το ενεργοποιησεις ? ναι για πσ είναι και εκανα αλλα τιποτα! Αφελής ερώτηση: Μπαταρίες, που απ ότι είδα δεν περιλαμβάνονται, έβαλες; ναι ρε συ κανονικα εβαλα αφου αναβουν κι τα λαμπακια εκανες εγκατασταση των drivers? συνηθως εχουν μεσα στο κουτι ενα cd με drivers για δες ... δεν ειχε μεσα κανενα cd τιποτα !!! ουτε χαρτι οδηγου ειχε τιποτα !
xalkiadakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ελπίζω να μην είναι τούβλο χ κατι τετοιο υποψιαζομε και εγω
Johnboy21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 κατι τετοιο υποψιαζομε και εγω nai einai alla ayto vrhka ftino kai poy to xreiazomoyna amesa
kataramenos32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε και σε άλλο pc και αν δε δουλέψει πάλι το πας πίσω για αντικατασταση. Την επόμενη φορά μακριά από τα τούβλα του πλαισίου
Mau-Maus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 εχει ενα κουμπακι που κανει reset το εκανες ?
Johnboy21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε και σε άλλο pc και αν δε δουλέψει πάλι το πας πίσω για αντικατασταση. Την επόμενη φορά μακριά από τα τούβλα του πλαισίου ok εχει ενα κουμπακι που κανει reset το εκανες ? den vlepw kanena koumpi re file
KiriosD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ε δείξε κανα λινκ ρε παλικαρε του χειριστηρίου..εντάξει πάνω κάτω οι απαντήσεις οι ίδιες θα ήτωνε αλλά δε προχωράει το πράγμα αν δε πεις τι πήρες
kyriakh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 πως συνδέεται με το pc? μή[ως έχεο πρόβλημα ο συνδετιμόνας;
Johnboy21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Turbo-X-Gamepad-PC-Wireless.htm αυτό εδώ είναι παιδια !
ReputGlory1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 μου έχει τύχει να πάω να μου το αντικαταστήσουν την ίδια μέρα αγοράς και να αλλάξω άλλα τρια την ίδια μέρα. Ευτυχώς έπεσα σε καλό υπάλληλο και μου τα άλλαξε. Στο ένα δεν δούλευε κανένα κουμπί, το άλλο δεν το έβρισκε... Γενικά για pc καλύτερα είναι κανα logitech ή xbox ή ps3 με drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα