stefa_1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλησπερα, Η γιαγια μου (με αποθανοντα συζυγο) ειναι δικαιουχος για τα κουπονια του ΟΓΑ για τον κοινωνικο τουρισμο. Εχω 2 ερωτησεις : Α) Μπορω να το χρησιμοποιησω εγω το κουπονι και να παω διακοπες π.χ με 2 φιλους μου σε ενα τρικλινο δωματιο η το κουπονι αυτο καλυπτει μονο ενα ατομο και το ιδιο το ατομο που ειναι δικαιουχος? Β) Τι περιθωριο υπαρχει για να το εξαργυρωσω ή εξαργυρωσω και χρησιμοποιησω ? Ευχαριστω
Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Εγω πηγαινα με τα δικα μας σαν πολυτεκνοι και επαιρνα μαζι μου την κοπελα μου. Αυτος εβαζε οτι πηγαινα με τον αδερφο μου... Δεν κανουν καποιο ουσιαστηκο ελεγχο, τουλαχιστον παλια και αν συμφωνισει αυτο που εχει το δωματιο κανενα θεμα...
Cossutius. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα γιατι χρεοκοπίσαμεεεεεεεεεεεε...Κάτι τέτοιοι σα και σας ηταν που πέρνατε τα δελτία των γιαγιάδων και πηγαίνατε διακοπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες. Μαζί τα φάγαμεεεεεεεεεεεε :-P Y.Γ- Δεν υπάρχει έλεγχος. Μια φορά τα πήρα (για εμένα) πηγαμε κανονικά όλα οκ. 2
stefa_1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Aha καταλαβα, θα ειμαστε τελικα εγω και αλλα 2 ατομα στο ιδιο δωματιο. Επειδη δεν εχω καταλαβει τη διαδικασια για να το παρεις, συνοπτικα πως γινεται ακριβως ? Μπηκα online και μου εβγαλε τη λιστα με τα καταλυματα αλλα απο κει και περα αφου το επιλεξω τι γινεται ?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 παιρνεις τηλεφωνο κλεινεις καταλυμμα και του λες οτι εχεις κουπονι κτλ.τωρα ειναι για 2 ατομα.εσεις που εισαστε τρεις μπορει ο αλλος να σου πει οτι το τριτο ατομο θα πληρωσει κτλ.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Κοιτα εγω απο τι θυμαμαι το κανα ετσι. Επαιρνα.τηλεφωνο να βρω δωματιο. Μου εδινε αυτος ενα λογαριασμο τραπεζης, την μερα που θα εβγαζα επρεπε να κανω κατεθεση στο λογαριασμο του μια μικρη προκαταβολη πχ 50ευρω, να γραφει και το ονομα μου, μετα πηγαινα τοτε στα κεπ με ολα τα δικαιολογητικα συν την αποδειξη απο την τραπεζα και μου εβγαζε τα εισητηρια. Προσοχη ρωτα τι θα χρειαστεις στα κεπ, ταυτοτητες βιβλιαρια ΟΓΑ κλπ να μην τρεχεις μετα
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ναι πραγματι πρεπει να κανεις και μια καταθεση συνηθως απλα για να σου κρατησουν το δωματιο ειδικα σε High season αυτα που εγραψα εγω δεν ηταν του ογα αλλα διαμεσω ικα αν τα λεω σωστα.δεν πηγαινα κεπ απλα εδινα το κουπονι στο ξενοδοχειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα