Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Υπάρχει περίπτωση να αποζημιοθώ ή να βρώ το δέμα μου?

2) η αποστολή ήταν απο κίνα για Ελλάδα 15-20 μέρες

1) Μην χαλιέσαι που το δεν το πήρες μέσω ebay, αρκεί να πλήρωσες με paypal ( ; ) Αν ναι, έχεις 45 μέρες όριο (από την ημέρα παραγγελίας/πληρωμής) για να ανοίξεις dispute / claim στο pp για μη παραλαβή και να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων.

2) Στο έστειλε με απλή αποστολή; Aν ναι, το "15-20 μέρες" πολύ αισιόδοξο είναι... οι απλές αποστολές από Κίνα πολλές φορές κάνουν από μήνα έως και αρκετά/πολύ παραπάνω. Βέβαια αν υποτίθεται πως έχει tracking, δεν θα έπρεπε να είναι απλή αποστολή, αλλά και πάλι με τα αστέρια μας στα Ελτα δεν θα εκπλαγώ αν καθυστερεί έτσι κι αλλιώς από τη δική μας πλευρά...

Οπότε -αν όντως πλήρωσες με paypal- εγώ θα περίμενα κι άλλο κι αν δεν έχει έρθει ακόμη μέχρι τότε, την 44η μέρα θα άνοιγα dispute στο paypal. Το ότι μίλησες με τον άλλο και όντως παρέλαβε κανονικά το προϊόν που αγόρασε, θετικό δείγμα είναι. Μπορεί απλά να τα μπέρδεψε με τις παραγγελίες του από το μαγαζί του στο ebay και η όλη ιστορία να είναι απλά αυτό, να σου έδωσε απλά λάθος tracking number.

Αν συνεχίσει βέβαια να μην απαντάει στα μέιλ, θα έπαιρνα ανάποδες και δεν θα περίμενα τις 45 μέρες, θα άνοιγα από τώρα dispute να αναγκαστεί να απαντήσει μέσω του Paypal.

Τώρα, αν δεν πλήρωσες με paypal αλλά απλά με χρεωστική/πιστωτική, αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί αρκετές φορές ότι υπάρχει πάλι διαδικασία για αμφισβήτηση συναλλαγής... προσωπικά δεν το κατέχω, οπότε ας μας πει κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία.

Δημοσ.

Του έστειλα 2 tickets μεσω του site του και δέν απαντάει.

Επίσης είχα στείλει ακόμα 1 πρίν αρκετό καιρό 2-3 μέρες μετά που έκανα τήν παραγγελία για μία διευκρίνηση οπού πάλι δέν μου απάντησε..

Μεσο paypal πλήρωσα και έχω ανοίξει ήδη claime σήμερα το πρωι.

Καταλαβαίνω να καθυστερήσει  η παραγελία 10 και 20 μέρες παραπάνω αλλά να μπερδέψει τα traking No. και να μήν απαντάει σε emails είναι σημάδια οτι κάτι πάει στραβά.

Ο  ''Αλος'' αγόρασε ένα κινητό απο το ebay ενώ εγώ απο ένα άλλο site  τώρα πόσο προσπάθησε για να μπερδέψει τα traking Numbers απο 2 διαφορετικά sites δέν ξέρω.

Δημοσ.

Το ίδιο με εσένα είχα αντιμετωπίσει πριν από 1 χρόνο με έναν Κινέζο στο ebay ο οποιος τελικά ήταν απατεώνας.Μου είχε δώσει ένα μούφα tracking(δεν ξέρω που το βρήκε) όπου ήταν για την Ελλάδα και μετά από 20 μέρες κοιτάω και βλέπω ότι το παρέλαβε κάποιος από Θεσσαλονίκη ενώ εγώ μένω Αθήνα.Άνοιξα dispute στο paypal και πήρα τα λεφτά μου μετά από 1 εβδομάδα και του Κινέζου το ebay του έκλεισε το account μετά από πολλά reports και negative feedbacks για scam.

Από πιο μαγαζί αγόρασες εσύ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προχθές τελικά μου απαντησαν  απο το paypal και μ ειπαν οτι δέν μπορούν ούτε αυτοί να εποικοινωνήσουν  μαζί του και επηδή έληξε το περιθόριο χρόνου που είχε για να απαντήσει η υπόθεση θα κλείσει υπέρ μου..

Μέσα σε 10 μέρες θα έχω πάρει τα λετά μου πίσο..

Προς ενημέρωση σας το site είναι αυτό:http://www.ahappymango.com/

και τα στοιχεία του ''απατεώνα'' αυτά¨:

Seller's Name: Dong Shu JunSeller's Email: [email protected]'s Transaction ID: 3T249479R7293131F
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...