Zergoulini Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειχα το Lg G Pad και τωρα εχω το Tab Pro. Η διαφορα ειναι χαοτικη στα παντα ολα. Απο επιδοσεις μεχρι και μπαταρια οθονη. Παρε το Τab Pro. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2014 από Zergoulini 2
ektor7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το 90% του χρόνου μου στο τάμπλετ διαβάζω είτε pdf, η cbr, ουδέποτε είχα πρόβλημα... Αν στα φορτώσω σε κινέζικη class4 sd card είναι λογικό να τα δεις έτσι... Το να θες να θάψεις μια συσκευή είναι το μόνο εύκολο, πάντα κάτι τα υπάρχει. Δε θαβω τιποτα,απλα παραθετω. Υπαρχουν και αλλα review που παρουσιαζουν αυτο το φαινομενο. Καλο ειναι καποιος να το ψαξει απο μονος του και οχι απλα να με ακουσει και να πιστει,απο εμενα ή εσενα! 1
κουξκουκ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Lg gpad με κλειστά μάτια χωρίς lag Ότι πατάς ανοίγει και 6 ώρες που έχω εγώ αυτονομία όταν το καίω είναι πάρα πολύ καλει για full hd 8.3 οθόνης με τόσα ppi Εγώ πάντως άμα ξανά αγόραζα αυτό θα έπαιρνα η αλλιός θα περίμενα να βγει το καινούργιο νεξους ούτε κ1 ούτε τίποτα. 1
manosgr00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γεια σου ρε μεγαλε που έχεις όλο και ολο ΕΝΑ μυνημα εδώ μέσα και θα μας πεις ότι δεν έχουμε και ιδέα.....αθανατοι Έλληνες..... Λες να ποσταρω έτσι για πλάκα για να περνάει απλά η ώρα μου ? Λες στον ανθρωπο να παρει το Samsung και εσύ έχεις κάτσει με ένα σωρό επεμβάσεις να το κάνεις ανθρωπινο....ε λοιπόν ότι και να λες ναι λαγκαρει ναι σκαλωνει και το λέω γιατί είχα την ευκαιρία να το δουλέψω..... Να σου πω το σούπερ ντουπερ λαγκ φρι ταμπλετακι....? Ενα οποιοδήποτε win tablet που αν βάλω για παράδειγμα το δικό μου Asus t100 δίπλα στο δικό σου δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς...... Γέμισε ο τόπος ξερολες και εξυπνακιδες.... Γεια σου ρε μεγαλε που έχεις όλο και ολο ΕΝΑ μυνημα εδώ μέσα και θα μας πεις ότι δεν έχουμε και ιδέα.....αθανατοι Έλληνες..... Λες να ποσταρω έτσι για πλάκα για να περνάει απλά η ώρα μου ? Λες στον ανθρωπο να παρει το Samsung και εσύ έχεις κάτσει με ένα σωρό επεμβάσεις να το κάνεις ανθρωπινο....ε λοιπόν ότι και να λες ναι λαγκαρει ναι σκαλωνει και το λέω γιατί είχα την ευκαιρία να το δουλέψω..... Να σου πω το σούπερ ντουπερ λαγκ φρι ταμπλετακι....? Ενα οποιοδήποτε win tablet που αν βάλω για παράδειγμα το δικό μου Asus t100 δίπλα στο δικό σου δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς...... Γέμισε ο τόπος ξερολες και εξυπνακιδες.... Το σαμμυ δεν έχει λαγκ και με το official rom όπως στο επιβεβαίωσαν και άλλοι στα προηγούμενα ποστ αθανατε αμερικαν..δεύτερον ο official λγαριασμος μου εδώ είναι στο όνομα manologr ...δεν ισχυει το αν εχεις Ενα μήνυμα η δέκα χιλιάδες έχω και αλλά να κάνω απο το να είμαι πανω απο ενα σάιτ όλη μέρα..εγώ εκανα επεμβάσεις γιατι όπως είπα δεν γουσταρα το touch ui της σαμυ τώρα εσύ μάλλον αλλά καταλάβεις...συγκρίσεις win t100 που ειναι άψογο διότι εγώ δεν το έχω απλα δουλέψει όπως αναφερεις εσύ για το σαμμυ αλλά είμαι κάτοχος του και να ξερεις πιο πολύ με βολευει το σαμμυ αν και είναι δυο διαφορετικές συσκευές που δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης μονο και μονο λειτουργικού επίσεις όπως είπε και ενα μελος παραπανω αν θες να βρεις κάτι για μια συσκευή αρνητικό και να την θαψεις είναι το μονο ευκολο...όπως εσύ που τρολαρες..εγώ δεν είπα οτι το lg δεν είναι άξιο αντίθετος... Όσο για το ποστ που έκανε ο φιλος ρωτάει ξεκάθαρα τη να πάρει και αν θες το χονευεις η όχι το σαμμυ εναι πολύ ανώτερο απο τι lg..τα τρολ μακρία......
mihanobios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πιο μαγαζί το έχει στα ~€210 ? (Samsung Galaxy Tab Pro 8.4) Γιατι δεν το βρίσκω ετοιμοπαράδοτο κάπου σε αυτη την τιμη... ευχαριστώ. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από mihanobios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα