Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Σε ένα φιλο (όχι με smartphone αλλα από τα παιλα κλασικα nokia) χωρις να καταλαβει πως μπλοκαριστηκε η sim ,ζηταγε puk πηγε σε Γερμανο και του ειπαν ότι η sim αχρηστευτηκε και με 5 ευρω του εδωσαν άλλη . Στην παλια sim όμως ειχε όλα τα κινητα φιλων περασμένα και χαθηκαν . Υπαρχει τροπος ανακτησης ?
_chris_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 για να αχρηστευτεί πρέπει να εισάγεις 10 φορές λάθος το Puk. αν έγινε αυτό δε νομίζω να υπάρχει τρόπος επαναφοράς. δυστυχώς
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μαλλον αυτό εγινε...Τα μαγαζια που ξεκλειδωνουν κλπ κινητα υπαρχει περιπτωση να καταφερουν κατι ? Ευχαριστω.
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ενα φεγγάρι υπήρχαν κάποια εργαλεία που αντιγράφαν το περιεχόμενο της sim και το μετέφεραν σε άλλη. Δε θυμάμαι όμως αν ζητούσε απενεργοποιηση του pin. Δες μπας και μπορείς να βρεις ένα απο κάποιον... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καταλαβα...Δυσκολα τα πραγματα ...Μηπως η Cosmote μπορει να βγαλει καποια ακρη ? Ο Γερμανος ειπε όχι.
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Αμφιβάλλω. Ψάξε για κανένα τέτοιο εργαλειακι- ίσως έχει και στο eBay...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Πηρα τηλ και στο 9voloto αλλα μου λενε ...γιοκ !!!!1
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 με κατι τετοιο μήπως;; http://www.ebay.com/itm/New-USB-Sim-Card-Reader-Writer-Copy-Clone-Backup-GSM-CDMA-WCDMA-Backup-/161362727258?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2591f7d15a 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 με κατι τετοιο μήπως;; http://www.ebay.com/itm/New-USB-Sim-Card-Reader-Writer-Copy-Clone-Backup-GSM-CDMA-WCDMA-Backup-/161362727258?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2591f7d15a Αν όμως όπως του ειπαν η sim εχει καταστραφει τι μπορει να κανει αυτό ?
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 τι να πω... δε μου εχει τυχει ποτε... το θεμα ειναι να ανακτήσει τα δεδομένα τα οποια ειναι αποθηκευμενα μεσα, ειναι δυνατόν αυτα να καταστράφηκαν; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 τι να πω... δε μου εχει τυχει ποτε... το θεμα ειναι να ανακτήσει τα δεδομένα τα οποια ειναι αποθηκευμενα μεσα, ειναι δυνατόν αυτα να καταστράφηκαν; Μεγαλς ανθρωπος ειναι ο φιλος μου της παλιας σχολης...Τι να πω ??? Εγω τις εχω τις επαφες σε gmail , τις κανω εξαγωγή και σε εξωτερικη καρτα μημης αλλα που και που κανω και καμμια εκτυπωση ...Για τον φοβο των ...Ιουδαιων .
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Χωρις να ξερω, αποκλειω να καταστραφηκαν τα δεδομενα. Αυτα ειναι γραμμενα στη sim, αυτο που "καταστραφηκε" (ή καλυτερα απενεργοποιηθηκε) ειναι η συνδεση της sim στο δικτυο. (Χονδρικα αυτο ε, δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει τεχνικα ή την ολη ορολογια) Οποτε αν ημουν στη θεση του φιλου σου προσωπικα θα εδινα μια πιθανοτητα σε αυτο που προτεινε ο paulidis... 1
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Λοιπον, το θυμηθηκα... ενα τετοιο ειχα επι εποχης Νοκια 3330 και ισως αν βρειτε καπου να σας κανει τη δουλεια σας... το κοστος του ειναι αστείο (ακομα και τοτε ειχε <10€) Ψάξου λιγο ομως και με το Usb εργαλειακι που σου εδειξα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα