Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα το Lenovo g505...το ήθελα για να μπαίνω λίγο στο ίντερνετ λίγο σκυπε κτλ. 

Άλλα που να φανταστώ ότι θα δυσκολεύεται να ανοίξει μέχρι και το google. amd 1hz μόνιμα στο 100%

κολλάει το youtube δεν μπορώ να δω ούτε online movies γιατί κoκολλάνε. Γίνετε να αλλάξω επεξεργαστή? αν όχι...αν βάλω αυτόν εδώ: http://www.e-shop.gr/kingston-skc300s37a-60g-ssdnow-kc300-60gb-25-ssd-sata3-p-PER.345395 θα γίνει τίποτα έστω να ανοίξω μερικές σελίδες χωρίς να κολλάν και να δω κανένα videaki κτλ. δεν νομίζω να ζητάω πολλά? 

Ας μου απάντηση κάποιος που να ξέρη σίγουρα.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το να βλεπεις βιντεακια ονλινε δεν εχει να κανει με την ταχυτητα ενος δισκου. Χρειαζεσαι καλυτερο επεξεργαστη.

Ποιον εχεις που ειναι στα 1GHz? 

Δημοσ.

1) Η μέγιστη συχνότητα του επεξεργαστή είναι 1GHz. Είναι λογικό λοιπόν όταν δεν είναι σε αδράνεια να δουλεύει στη μέγιστη συχνότητα.

2) Δεν νομίζω πως θα έπρεπε να κολλάει στο Youtube και στις ταινίες. Κακό σετάρισμα Windows σκέφτομαι και πολλά Services να τρέχουν στο παρασκήνιο.

3) Ο SSD δεν ανεβάζει την επεξεργαστική ισχύ. Ο SSD κάνει τον υπολογιστή να φορτώνει πιο γρήγορα, να μπαίνει στο λειτουργικό πιο γρήγορα και γενικότερα την περιήγηση στο λειτουργικό πιο γρήγορη.

@Σαϊνόμπι

Ο επεξεργαστής είναι αυτός:
AMD E1-2100 APU 1.0 GHz

Δημοσ.

Το να βλεπεις βιντεακια ονλινε δεν εχει να κανει με την ταχυτητα ενος δισκου. Χρειαζεσαι καλυτερο επεξεργαστη.

Ποιον εχεις που ειναι στα 1GHz? 

AMD E-Series E1-2100

οπότε μπορώ να αλλάξω επεξεργαστή?

η να πετάξω το laptop...προχθές το αγόρασα. 

Δημοσ.

ποσο το πήρες;

το εχει μια ξαδελφη της μανας μου, το αγόρασε χωρις να με ρωτισει.. 40 λεπτα να κανει install ενα office.

9watt τραβαει (by the way, ειναι dual core)

εχω την εντύπωση πως το παλιο μου eeepc900 με 900mhz μονοπύρηνο ετρεχε καλύτερα απο εδω αυτο..

το καλύτερο που μπορουσες να κανεις με αυτα τα λεφτα ειναι να παρεις ενα τζαματο tablet (αν σε βολευει η οθονη αφης) για internet youtube skype klp

Δημοσ.

ποσο το πήρες;

το εχει μια ξαδελφη της μανας μου, το αγόρασε χωρις να με ρωτισει.. 40 λεπτα να κανει install ενα office.

9watt τραβαει (by the way, ειναι dual core)

εχω την εντύπωση πως το παλιο μου eeepc900 με 900mhz μονοπύρηνο ετρεχε καλύτερα απο εδω αυτο..

το καλύτερο που μπορουσες να κανεις με αυτα τα λεφτα ειναι να παρεις ενα τζαματο tablet (αν σε βολευει η οθονη αφης) για internet youtube skype klp

απο εδώ το πήρα http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-lenovo-g505-2100-4gb-w8-59416458 279ε

Δημοσ.

AMD E-Series E1-2100

οπότε μπορώ να αλλάξω επεξεργαστή?

η να πετάξω το laptop...προχθές το αγόρασα. 

Δυστυχως ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ειναι πιο αργος και απο μελι στην κατηφορα,

και νομιζω οτι η CPU ειναι soldered στην μητρικη και δεν μπορει να αναβαθμιστει. 

Εγω θα του εβαζα Lubuntu ή κατι αλλο αρκετα ελαφρυ.

Θα σε εψηνε η ιδεα ή θες αναγκαστικα Windows?

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ειναι πιο αργος και απο μελι στην κατηφορα,

και νομιζω οτι η CPU ειναι soldered στην μητρικη και δεν μπορει να αναβαθμιστει. 

Εγω θα του εβαζα Lubuntu ή κατι αλλο αρκετα ελαφρυ.

Θα σε εψηνε η ιδεα ή θες αναγκαστικα Windows?

απλά είχε αυθεντικά τα 8.1 και τα κράτησα. αν βάλω lubuntu θα μπορώ θα δω διαφορά σε youtube και γενικά στις καρτέλες?

και κάτι ακόμα..επειδή δεν έχει κωδικό κάτω από το laptop για τα win. πως μπορώ να τα ξαναβάλω αν θέλω. μήπως είναι ο κωδικός που έχει στης ιδιότητες του υπολογιστή μου?

Δημοσ.

απλά είχε αυθεντικά τα 8.1 και τα κράτησα. αν βάλω lubuntu θα μπορώ θα δω διαφορά σε youtube και γενικά στις καρτέλες?

και κάτι ακόμα..επειδή δεν έχει κωδικό κάτω από το laptop για τα win. πως μπορώ να τα ξαναβάλω αν θέλω. μήπως είναι ο κωδικός που έχει στης ιδιότητες του υπολογιστή μου?

Δεν χρειαζεται να σβησεις τα Windows. Θα παραχωρησεις καποια GB για τα Lubuntu.

Οταν ξεκιναει θα διαλεγεις που θες να μπεις. Ετσι δεν θα χασεις τα Win 8.1 σου :)

Σιγουρα θα ειναι πιο ομαλα τα πραγματα με τα Lubuntu. Ριξ' τους μια ματια:

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να σβησεις τα Windows. Θα παραχωρησεις καποια GB για τα Lubuntu.

Οταν ξεκιναει θα διαλεγεις που θες να μπεις. Ετσι δεν θα χασεις τα Win 8.1 σου :)

Σιγουρα θα ειναι πιο ομαλα τα πραγματα με τα Lubuntu. Ριξ' τους μια ματια:

Σε ευχαριστώ...θα το δοκιμάσω....άπλα αν μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βρώ τον κωδικό αν αργότερα κάνω format.??

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και dual boot με XP. Θυμάμαι το 2005 μια χαρά έτρεχαν σε υπολογιστές με pentium 3 1Ghz. Φυσικά, τα σημερινά sites γενικά είναι πιο βαριά αλλά αξίζει μια δοκιμή, πιστεύω.

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και dual boot με XP. Θυμάμαι το 2005 μια χαρά έτρεχαν σε υπολογιστές με pentium 3 1Ghz. Φυσικά, τα σημερινά sites γενικά είναι πιο βαριά αλλά αξίζει μια δοκιμή, πιστεύω.

Kαλυτερα πιστευω ειναι να τρεχει ενα πιο συγχρονο λειτουργικο συστημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Kαλυτερα πιστευω ειναι να τρεχει ενα πιο συγχρονο λειτουργικο συστημα. 

παιδιά έκανα αίτηση επιστροφής στο you λέτε να μου το δεχθούν πίσω και να πάρω τα χρήματα να πάρω ένα κανονικό laptop?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...