amterasou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Οποτε παω να συνδεθω με wifi σε σταθερο υπολογιστη μου εμφανιζει το προβλημαυπηρεσια πολιτικης διαγνωστικων δεν εκτελειται μπιρω να κανω κατι η πρεπει format
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 κανε ενα print screen to μυνημα γιατι δεν μου λεει κατι.το θεμα μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.
amterasou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Με λιγα λογια οποτε παω να δυνδεθω σε wifi με πεταει κανω αντιμετοπιση προβληματων και μου εμφανιζει η υπηρεσια πολιτικης διαγνωστικων δεν εκτελειται
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δοκιμασε πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.δοκιμασε να περασεις services packs και updates.αν δεν κανει τιποτα τοτε δεν βλεπω εγω προσωπικα καποια αλλη λυση οποτε θα πηγαινα για κανα format ειδικα αμα εχεις καιρο να κανεις .ενα formattakι Που και που δεν κανει κακο.κατι αλλο παντως δεν μπορω να προτεινω.δεν συνδεεται σε κανενα δικτυο ή μονο σε ενα?αν δεν συνδεεται μονο στο δικο σου τοτε θα μπορουσες να αλλαξεις καναλι στο wifi του ρουτερ σου ή να βαλεις αλλο κλειδωμα και να τσεκαρεις οτι δεν υπαρχει κανα mac filtering.αλλες συσκευες συνδεονται στο ασυρματο του ρουτερ?
amterasou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ναι με τι κινητο κανονικα εβαλα κ drivers τπτ
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δοκιμασε με ξεκλειδωτο δικτυο για δοκιμη.αν δεν παιξει και αυτο και δεν παιξουν και τα updates τοτε ή φταιει η ασυρματη καρτα σαν καρτα ή τα windows.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 οπου κολλησεις η αμα θες κατι αλλο just ask
amterasou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Και κατι αλλο εχει το εσοπ http://www.e-shop.gr/zyxel-nwd6605-dual-band-wireless-ac1200-usb-adapter-p-PER.614386?sid=1αξιζει?θα δουλευει κανονικα με usb 2 ε
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Και κατι αλλο εχει το εσοπ http://www.e-shop.gr/zyxel-nwd6605-dual-band-wireless-ac1200-usb-adapter-p-PER.614386?sid=1αξιζει?θα δουλευει κανονικα με usb 2 ε μια χαρα θα παιξει ειναι και καλη μαρκα και ειναι και ac για μελλοντικη χρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα