GiwrgosP- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τελευταια παρατηρω lag κατα την χρηση του υπολογιστη (μονο με browser ανοιχτο), ανα διαστηματα η οθονη μαυριζει και πεταει μηνυμα του τυπου "nvidia kernel mode driver has stopped working". Κανω ενα restart λοιπον πριν απο λιγο και οταν ανοιξε το pc lagαρε παρα πολυ, κανω λοιπον τερματισμο λειτουργιας και με το που παει να κλεισει εντελως (δηλαδη περασε το "σταδιο" που λεει shutting down και εφτασε σε μια μαυρη οθονη) το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων αρχισε να δουλευει στο φουλ! (εκεινη την στιγμη εκλεισα το τροφοδοτικο μην γινει καμια ζημια). Τι στο καλο να συμβαινει; (stress tests για cpu, gpu, memtests κτλ κτλ εχω ηδη κανει και δεν ειχα προβλημα). Υποψιαζομαι οτι θελω ενα φορματ γιατι πολλες φορες μου πεταει και Blue screens, οποτε φοβαμαι πως φταιει τιποτα με τα windows.
micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αυτά το μηνύματα και οι μπλέ οθόνες μπορεί να δηλώνουν hardware fault ή υψηλές θερμοκρασίες. Βάλε το openharswaremonitor και δες πων πάει από θερμοκρασίες. Αυτό που είπες για το cooler της vga, κακώς και το έκλεισες από το τροφοδοτικό. Μπορεί να είχε ανεβάσει θερμοκρασίες και αντί να το αφήσεις να ψυχθεί από το cooler του έκοψες το ρεύμα.
GiwrgosP- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αυτά το μηνύματα και οι μπλέ οθόνες μπορεί να δηλώνουν hardware fault ή υψηλές θερμοκρασίες. Βάλε το openharswaremonitor και δες πων πάει από θερμοκρασίες. Αυτό που είπες για το cooler της vga, κακώς και το έκλεισες από το τροφοδοτικό. Μπορεί να είχε ανεβάσει θερμοκρασίες και αντί να το αφήσεις να ψυχθεί από το cooler του έκοψες το ρεύμα. Για την vga: 1. Γιατι να την ψυξει οταν ο υπολογιστης "ειναι στο τελευταιο σταδιο προτου κλεισει εντελως. 2. Εχω κανει stress test στην καρτα γραφικων, την εχω φτασει στους 80 βαθμους και το cooler ακουγεται (λογω της "υψηλης" εντασης που δουλευει εκεινη την στιγμη) σαν ενα μικρο βουητο, ενω στην προκειμενη περιπτωση ακουστηκε σαν να εβαλα ηλεκτρικη σκουπα (και επειδη γνωριζω τα επιπεδα ηχου που βγαζει το cooler της vga αναλογα με το ποσο τοις εκατο δουλευει υπολογιζω να πηγε γυρω στα 90 %, που σε auto cooling δεν τα πιανει ουτε για αστειο, παρα μονο σε manual mode) Υ.Γ. οταν λεω "ειναι στο τελευταιο σταδιο προτου κλεισει εντελως." εννοω οταν σβηνει η οθονh αμεσως μετα απο το shutting down με την γαλαζια οθονη των windows. Σαν να εχει πεθανει καποιος και τοτε να καταλαβαινει οτι εχει ιο μεσα του και να ανεβαζει πυρετο να τον καταπολεμήσει
kyriakh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 κι εμένα αυτά μούκανε και αυτό το μήνυμα μούβγαζε που λες κι εσύ.και ήταν τελικά η κάρτα γραφικών που την άλλαξα και όλα οκ http://www.insomnia.gr/topic/533069-%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85/
GiwrgosP- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 κι εμένα αυτά μούκανε και αυτό το μήνυμα μούβγαζε που λες κι εσύ.και ήταν τελικά η κάρτα γραφικών που την άλλαξα και όλα οκ http://www.insomnia.gr/topic/533069-%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85/ Μην μου λες τετοια!! Δεν ειναι καιρος να δωσω 150 για μια παρομοια καρτουλα Αν και για να πουμε την αληθεια εκανα ενα scan me antivirus, μου βρηκε εναν ιο, τον καθαρισε και μετα ολα οκ Θα δουμε 1
kyriakh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μην μου λες τετοια!! Δεν ειναι καιρος να δωσω 150 για μια παρομοια καρτουλα Αν και για να πουμε την αληθεια εκανα ενα scan me antivirus, μου βρηκε εναν ιο, τον καθαρισε και μετα ολα οκ Θα δουμε Ωραία μακάρι. 150; ωχ... εγω είχα δώσει μόνο 25, βέβαια πολύ απλή.. 2
Andrew Geo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κανε Threat Scan και με MalwareBytes Anti-MalwareΟι Driver ειναι καινουριοι;Μπες και Cmd αν δεν γινεται μπες και απο Safe Modeκαι γραψε:sfc /scannowΑν βρει Errors γραψε και αυτο:Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthκαι μετα ξανα sfc /scannow για να δεις αν εχει παλι ErrorAν και πιστευω πως ειναι θεμα hardware οπως ειπε ο micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα