Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο φορουμ.

θα ηθελα να μου πειτε ολες τις σχολες πληροφορικης που εχουν αποκλειστικα hardware δηλαδη υλικο δεν θελω προγραμματσμο αλλα εαν δεν υπαρχει καποια μονο με hardware εστω να εχει στην πληοψηφια και προτιμω Αθηνα-Θεσσαλονικη δεν με νοιαζει εαν ειναι Τει-Πολυτεχνειο_πανεπιστημιο

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

καλησπερα στο φορουμ.

θα ηθελα να μου πειτε ολες τις σχολες πληροφορικης που εχουν αποκλειστικα hardware δηλαδη υλικο δεν θελω προγραμματσμο αλλα εαν δεν υπαρχει καποια μονο με hardware εστω να εχει στην πληοψηφια και προτιμω Αθηνα-Θεσσαλονικη δεν με νοιαζει εαν ειναι Τει-Πολυτεχνειο_πανεπιστημιο

ευχαριστω εκ των προτερων

δωσε πανελληνιες βαλε τει-αει αθηνα θεσσαλονικη πληφορορικης και οπου μπεις

Δημοσ.

Μανολο, κανε μια αναζήτησή στο φόρουμ γιατί υπάρχουν αρκετά παρόμοια θέματα.Να ξέρεις όμως οτι οποία σχολή και να πας προγραμματισμό δεν τον γλυτωνεις.

Δημοσ.

Μανολο, κανε μια αναζήτησή στο φόρουμ γιατί υπάρχουν αρκετά παρόμοια θέματα.Να ξέρεις όμως οτι οποία σχολή και να πας προγραμματισμό δεν τον γλυτωνεις.

ok αλλα εχω ακουσει για μια τει πειραια αλλα δεν ξερω ποια ειναι που κατα 70-80% ειναι hardware

Δημοσ.

ok αλλα εχω ακουσει για μια τει πειραια αλλα δεν ξερω ποια ειναι που κατα 70-80% ειναι hardware

Τμημα Ηλεκτρονικων Μηχανικων ΤΕ. 

Με αυτα που γραφεις δεν ψαχνεις για τμημα Πληροφορικης (Το τμημα Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων του ΕΚΠΑ εχει αρκετο hardware αλλα και πολυ softwarε) αλλα για καποιο τμημα μηχανικων , ηλεκτρονικων , ηλεκτρονικων υπ. συστηματων η ηλεκτρολογων , οποτε κοιτας η καποιο ΤΕΙ σε Πειραια , Αθηνα η Θεσσ. που εχουν πολυ αξιολογα τμηματα , ή για καποιο Πολυτεχνειο ή το τμημα του ΕΚΠΑ που γνωριζω οτι εχει αρκετο hardware αλλα κι με αρκετο software.

Δημοσ.

Ξέρεις οι σχολές έχουν σελίδες...και σε αυτές τις σελίδες έχουν (δεν θα το πιστέψεις) το πρόγραμμα σπουδών έτσι ελεύθερο να μπορεί να το δει ο καθένας!!!!!ΤΡΟΜΕΡΟ???

Μπες και δες αγόρι μου...άμα βαριέσαι εσύ να κάνεις 10-15 κλικ για να αποφασίσεις το μέλλον σου περιμένεις από ξένους να σου κάνουν σούμες και ξεσκαρταρίσματα με αναλύσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...