Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου εχω κανει Backup αντιγραφη ασφαλειας συστηματος με το OneKeyRecovery και θα ηθελα το αρχειακι .wsi να το γραψω στο dvd πως θα γινει αυτο ;

Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Δημοσ.

Μηπως θελεις να δημιουργησεις δισκους αποκαταστασης ,σε περιπτωση καταρρευσης των windows να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση;Αυτο το προγραμμα προφανως δημιουργει απευθειας σε δισκακια το λειτουργικο οπως αγοραστηκε και καπου μπερδευεσαι

Δημοσ.

Μηπως θελεις να δημιουργησεις δισκους αποκαταστασης ,σε περιπτωση καταρρευσης των windows να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση;Αυτο το προγραμμα προφανως δημιουργει απευθειας σε δισκακια το λειτουργικο οπως αγοραστηκε και καπου μπερδευεσαι

Ναι φιλε μου αυτο θελω οπως εκανα και με το προγραμμα HP recovery Manager

Δημοσ.

στο μενου του προγραμματος εχει την επιλογη create recovery disc(s)  και στη συνεχεια θα επιλεξεις το factory default recovery disc θα ακολουθησεις τις οδηγιες και θα χρειαστεις 2-4 dvd 4.7GB ,απλα καψε σε χαμηλη ταχυτητα αν υπαρχει η δυνατοτητα απο το προγραμμα

Δημοσ.

στο μενου του προγραμματος εχει την επιλογη create recovery disc(s)  και στη συνεχεια θα επιλεξεις το factory default recovery disc θα ακολουθησεις τις οδηγιες και θα χρειαστεις 2-4 dvd 4.7GB ,απλα καψε σε χαμηλη ταχυτητα αν υπαρχει η δυνατοτητα απο το προγραμμα

Ελα ομως που στην εκδοση 8 του προγραμματος δεν εχει αυτη την επιλογη τι να κανω ; Πηγαινω αντιγραφα ασφαλειας και δεν μ εμφανιζει αυτη την επιλογη. Ειναι το Lenovo G50-70-Core i5

Δημοσ.

Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot του προγραμματος με τις διαθεσιμες επιλογες;

Αυτες τις επιλογες εχει οπως φενονται εδω:

το ιδιο ακριβως προγραμμα ειναι. Αυριο αν θες θα ανεβασω και εικονα αλλα ειναι ολοειδια με το βιντεο.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το λαπτοπ το αγορασες με τα 8 η τα 8,1; μπορει να μην ειναι διαθεσιμη η επιλογη αυτη αν αγοραστηκε με 8 και εκανες αναβαθμιση σε 8,1 και αναγκαστικα να γυρισεις στα 8 και να υπαρχει η επιλογη αυτη,εκτος και δεν υπαρχει στο μοντελο αυτο η δημιουργια σε δισκακια και οι μονες επιλογες να ειναι να παρεις το αντιγραφο σε εξωτερικο δισκο η σε φλασακι,λογικα καποιος που εχει αυτο το λαπτοπ θα σε βοηθησει περισσοτερο

edit : δοκιμασε να κανεις το αντιγραφο σε ενα σημειο στον τοπικο δισκο να δεις ποσο μεγεθος εχει,αν εχει πχ 7-8 gb μπορει να εγγραφει σε dual layer dvd και να γινει εκκινησιμο

Επεξ/σία από G1O
Δημοσ.

Έκανα αντίγραφο αλλα βγαίνει σε εκείνη την μορφή που σου είπα παραπάνω σε εκείνη την προέκταση βασικά. Το laptop ήρθε με win 8.1. Sorry για τα greeklish αλλα ειμαι apo to iphone μου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ποσα gb ειναι το αρχειο;

Την καλημερα μου οριστε φιλε μου η εικονα εδω:

post-242068-0-07117100-1409037417_thumb.jpg

post-242068-0-96856500-1409037525_thumb.jpg

και η εκδοση του προγραμματος:

post-242068-0-52931600-1409037501_thumb.png

τι να κανω ; δεν βλεπω την επιλογη αντιγραφη σε DvD.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει επιλογη για δισκακια ενω ο υπολογιστης εχει μοναδα cd/dvd παραξενο αυτο,αρα θα κανεις το αντιγραφο σε φλασακι 32GB η σε εξωτερικο δισκο,δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις την εκδοση onekey recovery 7 οπου εχει τη διαδικασια για δισκακια,αν θελεις παρε τηλ στην εταιρια να δεις τι μπορεις να κανεις

Επεξ/σία από G1O
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει επιλογη για δισκακια ενω ο υπολογιστης εχει μοναδα cd/dvd παραξενο αυτο,αρα θα κανεις το αντιγραφο σε φλασακι 32GB η σε εξωτερικο δισκο,δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις την εκδοση onekey recovery 7 οπου εχει τη διαδικασια για δισκακια,αν θελεις παρε τηλ στην εταιρια να δεις τι μπορεις να κανεις

Την Lenovo ; μιλανε ελληνικα ; στο καταστημα το παιδι που μου το πουλησε μου ειπε οτι δεν χρειαζονται dvd recovery γιατι τα εχει μεσα ο σκληρος δισκος και ειναι μονο για αυτον τον σκληρο δισκο και οχι για το συγκεκριμενο μοντελο του φορητου υπολογιστη τα recovery οποτε αν χαλασει ο σκληρος δισκος τοτε θα ναι αρχηστα γιατι θα πρεπει να αγορασω νεο σκληρο δισκο ισχυ αυτο το πραμα ; Επειδη εγω οσα λαπτοπσ αγοραζα εκανα recovery σε dvd με τα προγραμματα τους μια χαρα ξερω οτι το recovery ειναι γι αυτο το συγκεκριμενο μοντελο και οχι για τον συγκεκριμενο σκληρο δισκο οποτε με την αλλαγη σκληρου δισκου μπορω να το ξανα περασω ετσι δεν ειναι ;

Δημοσ.

οπως βλεπω δεν υπαρχει επιλογη να κανεις dvd οποτε θα κανεις το αντιγραφο σε φλασακι η εξωτερικο δισκο,οποτε αν χαλασει ο σκληρος δισκος η θελεις να βαλεις ssd θα γινει με αυτον τον τροπο
Link.png Site: Γενικές Πληροφορίες- Τηλεφωνικό Κέντρο

• Like 1
Δημοσ.

οπως βλεπω δεν υπαρχει επιλογη να κανεις dvd οποτε θα κανεις το αντιγραφο σε φλασακι η εξωτερικο δισκο,οποτε αν χαλασει ο σκληρος δισκος η θελεις να βαλεις ssd θα γινει με αυτον τον τροπο

Link.png Site: Γενικές Πληροφορίες- Τηλεφωνικό Κέντρο

Να σε ρωτησω σε εξωτερικο δισκο εννοειται οτι εχω και αλλα αρχεια εκει μεσα οποτε πως θα το κανω σε εξωτερικο δισκο θα κανω ενα φακελο με το ονομα Lenovo_Recovery και μετα οταν (μην κακο) χαλασει θα συνδεσω τον εξ δισκο πανω και πως θα bootάρει απο τον εξωτερικο δισκο για να διαβασει το boot ;

Επισης εχω ενα USB 16GB το οποιο εχει τα αρχεια του Recovery του: ACER ASPRIRE V3-571 το οποιο πουλησα και δεν τους εδωσα το USB οποτε αν φορματρω αυτο το φιλσακι γινεται η δουλεια μου ; Επισης εχω και μια αλλη απορια πως θα σωσω τα αρχεια που εχει αυτο το φιλσακι σε μορφη .iso ή ξερω γω ;

post-242068-0-60080000-1409044589_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...