stelios012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα! Ξέρω οτι έχουν ρωτήσει χιλιάδες άτομα περί του θέματος αλλά ο καθένας λέει τα δικά του και έτσι δεν έχω βγάλει κάποια άκρη. Θέλω να αγοράσω ένα ρολόι από το αμερικάνικο amazon (είτε δεν υπάρχει στα ευρωπαικά το συγκεκριμένο είτε η διαφορά τιμής είναι τεράστια) το οποίο κοστίζει 80 ευρώ και πωλείται από το ίδιο το amazon, (Ships from and sold by Amazon.com)! Για να μην τα πολυλογώ στον υπολογισμό των μεταφορικών μου βγάζει τα παρακάτω: Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι:1. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω περισσότερα από 28$ στο τελωνείο? (γιατί έχω ακούσει για κάτι εξωφρενικά ποσά κατά καιρούς)2. Ξέρει κανείς εάν με την επιλογή AmazonGlobal Priority Shipping πληρώνεις τίποτα παραπάνω ώστε να το φέρουν γρηγορότερα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
eddie1996 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα φίλε. 1) Από αυτά που έχω ακούσει εγώ ότι μέχρι στα 150 ευρώ πληρώνεις μόνο φπα 23%. όταν προπληρώνεις συνήθως δεν σου ζητάνε και κάτι επιπλέον. 2) Καλύτερα να το αποφύγεις γιατί θα είναι κουριερ και θα πληρώσεις πάρα πολλά σε τελωνείο κτλ κτλ. 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Οχι, αυτα ειναι δεν θα πληρωσεις αλλα.
tonypapadovic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα! Ξέρω οτι έχουν ρωτήσει χιλιάδες άτομα περί του θέματος αλλά ο καθένας λέει τα δικά του και έτσι δεν έχω βγάλει κάποια άκρη. Θέλω να αγοράσω ένα ρολόι από το αμερικάνικο amazon (είτε δεν υπάρχει στα ευρωπαικά το συγκεκριμένο είτε η διαφορά τιμής είναι τεράστια) το οποίο κοστίζει 80 ευρώ και πωλείται από το ίδιο το amazon, (Ships from and sold by Amazon.com)! Για να μην τα πολυλογώ στον υπολογισμό των μεταφορικών μου βγάζει τα παρακάτω: Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι: 1. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω περισσότερα από 28$ στο τελωνείο? (γιατί έχω ακούσει για κάτι εξωφρενικά ποσά κατά καιρούς) 2. Ξέρει κανείς εάν με την επιλογή AmazonGlobal Priority Shipping πληρώνεις τίποτα παραπάνω ώστε να το φέρουν γρηγορότερα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για το amazon.com (σε προϊόντα που πωλούνται από αυτό) είναι ξεκάθαρα τα πράγματα γενικά όταν πρόκειται για Amazon Global Expedited ή Amazon Global Priority. 1. Τα $28 τα προπληρώνεις στο amazon, εδώ δεν θα πληρώσεις τίποτα επιπλέον. 2. Ναι, δοκίμασε το και μόνος σου να το δεις στην πράξη το συνολικό ποσό, αλλά γενικά θα έρθει πιο γρήγορα με AmazonGlobal Priority. Και οι δύο Global υπηρεσίες του amazon (Expedited ή Priority) έχουν το θετικό ότι (προ)πληρώνεις μόνο τα προβλεπόμενα χωρίς άλλα έξοδα (όπως η αμοιβή του εκτελωνιστή). Ό,τι σου βγάλει να πληρώσεις στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας θα πληρώσεις.
Aris05 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 ρε παιδια εχω μια απορια,στο amazon στα προιοντα βγαζει μια τιμη π.χ. 28-56 λιρες(στο αγγλικο)η τιμη ποια ειναι;δεν μπορω να καταλαβω
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ανάλογα σε ποιον πωλητή θα το βρεις.
Aris05 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 http://www.amazon.co.uk/Timberland-Euro-Sprint-Hiker-Nubuck/dp/B008H2C1ZK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=undefined&sr=8-3&keywords=boots+mensνα π.χ. σε αυτο,τεραστια διαφορα χρηματων..δηλαδη για βρες μου ρε φιλε αν πουλιεται οντως 31 λιρες. ακυρο καταλαβα πως ειναι
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 To συγκεκριμένο μποτακι ειναι απο τον ιδιο πωλητή και οι 31 λιρες ισως ηταν για καποια χρωματα και νουμεα που πλεον εχουν πουληθεί ή το βαζει ετσι για να βγει πρώτος στις αναζητήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα