Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγω το βρίσκω άκρως εκνευριστικό το στήσιμο πάνω απο 5-10 λεπτά ..έχω σταματήσει να μιλάω με άτομο γι αυτό [ή μαλλον και γι αυτον] το λογο !
Η το ακρον αωτον ειναι αμα αργησεις μια φορα εσυ λιγακι και -γινει το θαυμα- ερθει ο αλλος στην ωρα του κ αρχιζει τη μουρμουρα! :P

• Like 3
Δημοσ.

Εχω χασει γυρω στον ενα μηνα απο την ζωη μου περιμενοντας αλλους...Ακομα και τωρα καθομαι και περιμενω ποτε θα πατησει καποιος "Μου αρεσει"...

• Like 10
Δημοσ.

Συμφωνώ με όλους! Έτσι και γω, προσπαθώ να είμαι πάντα συνεπής και να πηγαίνω νωρίτερα. Είτε πρόκειται για ραντεβού είτε για δουλειά (ακόμα και στη σκοπιά-βάρδια στο στρατό νωρίτερα πήγαινα :-) ) 

4saken θα σου πατούσα εγώ, όπως και στα παιδιά από πάνω, αλλά συμπλήρωσα το όριο ψήφων σε μια μέρα... :-)

• Like 2
Δημοσ.

Το χειρότερο είναι το εξής:

Είχαμε κανονίσει στις 21:30 να είμαστε σε μία καφετέρια (κάπου στα 2 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι των παιδιών).

Ε, πάει 21:45 και τους παίρνω τηλέφωνο. Μου λένε το εξής "Τώρα, ερχόμαστε."..... Ήρθαν στις 22:15. Πώς σκατά τους πήρε μισή ώρα για έναν δρόμο 2 λεπτών, δεν το ξέρω (συν το ένα τέταρτο που καθυστέρησαν πριν). Τουλάχιστον ρε φίλε εάν θες να δώσεις μια ψευτοδικαιολογία, πες ότι πρέπει π.χ. να κάνεις 2-3 τηλέφωνα και ότι θα αργήσεις λίγο! Μην λες "Έρχομαι." ή "Στον δρόμο είμαι.", επειδή ο άλλος ξέρει την απόσταση.

• Like 4
Δημοσ.

Είμαστε πολλοί τελικά, χαίρομαι.

TS, πες στην παρέα σου ότι την επόμενη φορά αν αργήσουν πάνω από 20λεπτο θα έχεις φύγει. Και όντως να το κάνεις. Κάντο 2 φορές maximum και κόψε αντιδράσεις.

Αν όντως γουστάρουν να σε βλέπουν κ δεν θέλουν να ξεκοψετε τότε θα βελτιωθούν. Αν συνεχίσουν να το κάνουν τότε γάμα τους και άντε γεια.

Sent from a galaxy far faaar away.

• Like 3
Δημοσ.

TS, πες στην παρέα σου ότι την επόμενη φορά αν αργήσουν πάνω από 20λεπτο θα έχεις φύγει.

Το εχω κανει μια φορα. Πετυχε.

• Like 1
Δημοσ.

τα ιδια και εγω.. αλλα εχω κανει το εξης. εχω "σταμπαρει" αυτους που ΠΟΤΕ δεν ερχονται στην ωρα τους... και οταν δινουμε ραντεβου τοτε παω εγω πιο αργοπορημενος απο αυτους.. το εχω κανει σε 2 και το καταλαβανε ωστε να γινουν και πιο συνεπεις!

• Like 1
Δημοσ.

Είμαστε πολλοί τελικά, χαίρομαι.

TS, πες στην παρέα σου ότι την επόμενη φορά αν αργήσουν πάνω από 20λεπτο θα έχεις φύγει. Και όντως να το κάνεις. Κάντο 2 φορές maximum και κόψε αντιδράσεις.

Αν όντως γουστάρουν να σε βλέπουν κ δεν θέλουν να ξεκοψετε τότε θα βελτιωθούν. Αν συνεχίσουν να το κάνουν τότε γάμα τους και άντε γεια.

Sent from a galaxy far faaar away.

είναι μερικοί που δεν θα βελτιωθούν, είναι έτσι! Είναι ένα ελάττωμα αρκετά ενοχλητικό αλλά οκ, εγώ στους φίλους μου το συγχωρώ :-)

Επίσης, εσύ ως κοπέλα θα έπρεπε να αργείς λίγο, χαλάς την πιάτσα :P

• Like 2
Δημοσ.

Πέρσι είχα κανονίσει να συναντηθώ με έναν παλιό φίλο από την σχολή μου που καλά καλά δεν με θυμόταν και τον βρήκα από το fb. Tον περίμενα όρθιος 1.5-2 ώρες στο σημείο που είπαμε να συναντηθούμε. Μου είπε οτι τελειώνει στις 4 από την δουλειά και τέλειωσε μια ώρα μετά. Τον πήρα 10 τηλέφωνα στο κινητό και δεν το σήκωνε, πάω να φύγω από το μέρος νευριασμένος λέω χέστον, και μετά με παίρνει αυτός από άλλο νούμερο και λέει συγνώμη που άργησα αν θες να κανονίσουμε για άλλη μέρα, τον ρωτάω οτι τον παίρνω τηλέφωνο και γιατί δεν το σηκώνει, μου λέει δεν είχε μπαταρία το κινητό το φόρτισα τώρα και πρέπει να πάω καπου για μια δουλειά δεν μπορώ να το αφήσω, θα κάνω 15 λεπτά μονάχα.

Σκέφτηκα μέσα μου οτι μάλλον για να ήταν τόσο ασυνεπής ακόμα και άλλη μέρα να κανονίζαμε πάλι θα τον περίμενα πολύ, οπότε λέω οκ ας περιμένω κι' άλλο να συναντηθούμε σήμερα να τελειώνουμε. Όμως ο επιπλέον χρόνος που έκανε δεν ήταν 20 λεπτά αλλά κανένα 40λεπτο. Τελικά ήρθε με το μηχανάκι στο σημείο που κανονίσαμε και του έλεγα ρε άνθρωπε σε έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνες δεν θα μπορούσες να με παρεις εσύ ένα τηλ να μου πείς οτι θα αργήσεις έστω να ξέρω τι γίνεται, μου έλεγε οτι όταν τον έπαιρνα τηλ το κινητό του κολλούσε όταν πατούσε το πλήκτρο και έκλεινε οπότε δεν μπορούσε να μου απαντήσει στην κλίση μου, του λέω δεκτόν αλλά δεν μπορούσες να με παρεις εσύ ένα τηλέφωνο, εκεί δεν είπε τίποτα έλεγε ειλικρινά συγνώμη. Τεσπα εγώ τα πήρα γιατί με έγραψε που δεν με πήρε τηλ να μου πεί οτι θα αργήσει από την ώρα που κανονίσαμε αφού είχε δουλειά και ακόμα και αν δεν λειτουργούσε το κινητό του έπρεπε να με πάρει είτε από σταθερό της δουλειάς είτε να παρακαλέσει κάποιον συνάδελφό του να με πάρει από το κινητό του. Δεν είχα όρεξη να του ρίξω καντήλια πάντως οι περισσότεροι στην θέση μου θα το έκαναν.

Όλους μας νευριάζει όταν περιμένουμε πολύ κάποιον, πιστεύω η ασυνέπεια στην ώρα έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την παιδεία του καθώς και την χαλαρότητα που υπάρχει γενικά. Επίσης σχετίζεται και με τις επιπτώσεις από την ασυνέπεια αυτή, άλλο πράγμα να περιμένεις φίλο άλλο πράγμα να σε περιμένουν στην δουλειά. Εγώ όταν θέλω να πάω στο σπίτι του κολλητού μου για να βγούμε καμιά βόλτα μετά αργώ κανένα 10 λεπτο μερικές φορές, αυτός με περιμένει σε ένα παγκάκι κάτω από το σπίτι του.

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω να το κάνω, αλλά στην παρέα (και δυστυχώς αναγκάζεται να έρχεται με τα άλλα τα παιδιά επειδή δεν έχει μεταφορικό μέσο) είναι και ένα άτομο που πραγματικά είναι και θέλει να είναι συνεπής στην ώρα του. Συνεπώς, θα το έκανα, αλλά αυτός ο καημένος (που πραγματικά προσπαθεί) δεν μου φταίει σε τίποτα. Είναι λίγο κρίμα να την πληρώνει και αυτός εξ' αιτίας των άλλων.

Δημοσ.

Eγώ συνήθως έστηνα φίλη. Βέβαια τα θελε κι αυτή μιας και πήγαινε 10 λεπτά νωρίτερα και γω 10 λεπτά πιο μετά οπότε περίμενε ένα 20λεπτο και τα άκουγα. Η καθυστέρηση οφειλόταν στο αστικό και την κίνηση βέβαια. Όταν βρισκόμασταν σε μέρη όπου πήγαινα με τα πόδια ήμουν συνεπής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...