*nenya* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Είναι θέμα σεβασμού λέμε. <br> Αν με έχεις να περιμένω 40' και λες και ψέματα από πάνω ότι 'τωωωρα ερχομαι' και το κάνεις συστηματικά ε άντε και γμησου, πολύ απλά δεν θα ξανακανονίσουμε κ η όποια φιλία μας έφτασε στο τέλος της. <br><br> Τα επίπεδα ανοχής έχουν και τα όριά τους. Τα κορόιδα πέθαναν.<br> Όποιος δεν κατανοεί την έννοια του σεβασμού δεν θα μείνει στη ζωή μου για πολύ.<br><br> Sent from a galaxy far faaar away. 2
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Εγώ όπως είπα το βλέπω απλά σαν μια "κακή συνήθεια", όσο και αν με ενοχλεί δε νομίζω ότι θα ήταν λόγος για να σταματήσει μια φιλία. Και μεις που είμαστε συνεπείς όλο και κάποια άλλη ενοχλητική συνήθεια θα έχουμε 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 αυτό. Αλλα παντα (θελω να) πιστευω οτι κατι συμβαινει και αργώ και οχι οτι φταιει ο υπερμετρος σταρχιδισμος μου. Παρολα αυτα δε καταλαβαινω τα καντηλια και τον εκνευρισμο σε παρέα >2 ατομων, οταν ο κυριος λογος συναντησης ειναι το ομαδικο ξυσιμο. όταν βλέπεις έναν από την παρέα να έρχεται μονίμως στην ώρα του και να περιμένει σαν μλκς κάθε φορά 15+ λεπτά, σήκωσε ένα τηλέφωνο και πες ότι βαριέσαι να φύγεις "νωρίς" (ώστε να είσαι στην ώρα σου) κι ότι θα καθυστερήσεις κάμποσο, τουλάχιστον να μην φύγει ούτε εκείνος νωρίς οπότε δεν θα περιμένει τόσο, για 5-10 λεπτά κλάιν... αν δεν σηκώνεις τηλέφωνο, αν πουλάς φίδια για να δικαιολογηθείς κι αν γίνεται συνέχεια, λογικό είναι ο άλλος να τα παίρνει... 1
aris1986 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Γυναικες ειναι οι χειρότερες και ειδικά αμα τις εχεις και σε σχεση. Εκει αργουνε παραπανω. Στην αρχη κανα 5λεπτο-10λεπτο μετα που χαλαρωνουν τα μποσικα παει, πεταξε.... Επίσης η αναβλητικότητα και η αργοπορία ειναι σύνδρομο της κατάθλιψης, το χω δει σε πολλους ανθρώπους που είναι και υποτονικοί και μες την κακομοιριά. Η συνεπεια στην ωρα ειναι αρετη. Δεν την εχουν πολλοι, βασικα απο την παρεα μου μονο εγω την εχω και ενας αλλος φιλος μου. Ολοι οι αλλοι ειναι...αχταρμας... 1
*nenya* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 <p>Εγώ όπως είπα το βλέπω απλά σαν μια "κακή συνήθεια", όσο και αν με ενοχλεί δε νομίζω ότι θα ήταν λόγος για να σταματήσει μια φιλία. Και μεις που είμαστε συνεπείς όλο και κάποια άλλη ενοχλητική συνήθεια θα έχουμε </p> Μα φυσικά, καθένας μας με τις παραξενιές του και τα αρνητικά του, δεν αντιλέγω. Και επίσης κάνουμε τις επιλογές μας. Προσωπικά δεν μετανιώνω, πριν λίγα χρόνια έκανα πέρα μια παρέα 4 κοριτσιών που μονίμως αργουσαν. Με τον καιρό αποκαλυφθηκε ο σταρχιδισμος τους σε διάφορες πτυχές της ζωής τους...ευτυχώς ξεκοψαμε τελικά. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, επιλέγουμε ποιούς θέλουμε να κρατήσουμε δίπλα μας. Sent from a galaxy far faaar away. 1
aris1986 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Eχω κανει καφριλικια σε γυναικες με το αμαξι... Τους λεω 4 ωρες πριν στις 20¨00 θα βγουμε...να εισαι ετοιμη, -ναι θα ειμαι, -ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ. Παω απο κατω με αλαρμ 8 και 5 βλεπω δεν εχει κατεβει φευγω κι παω να παρω την φιλη της, αρχιζει μετα απο κανα 10 λεπτο τα τηλεφωνα σε εμενα και δεν το σηκωνω, παιρνει την φιλη της να με κραξει και τελικα καθεται αυτη στου συνοδηγου τη θεση και την κραζει η φιλη της -Μα αφου αργησες, περιμενε ερχομαστε -Σκαμε απο κει εχει κιτρινησει απο την ζηλια της και της λεω...-Καλησπερα θα μπειτε ή να φυγουμε εχουμε μειενει πισω στο προγραμμα... Και τρελαινεται και δεν μπορει να πει και τπτ! 2
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Eχω κανει καφριλικια σε γυναικες με το αμαξι... Τους λεω 4 ωρες πριν στις 20¨00 θα βγουμε...να εισαι ετοιμη, -ναι θα ειμαι, -ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ. Παω απο κατω με αλαρμ 8 και 5 βλεπω δεν εχει κατεβει φευγω κι παω να παρω την φιλη της, αρχιζει μετα απο κανα 10 λεπτο τα τηλεφωνα σε εμενα και δεν το σηκωνω, παιρνει την φιλη της να με κραξει και τελικα καθεται αυτη στου συνοδηγου τη θεση και την κραζει η φιλη της -Μα αφου αργησες, περιμενε ερχομαστε -Σκαμε απο κει εχει κιτρινησει απο την ζηλια της και της λεω...-Καλησπερα θα μπειτε ή να φυγουμε εχουμε μειενει πισω στο προγραμμα... Και τρελαινεται και δεν μπορει να πει και τπτ! Πήρε την φίλη της για να κράξει εσένα? Λες και ήξερε οτι πήγες να την πάρεις αφού άργησε αυτή.
bluesattack Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Με ποια έρευνα; Διότι το Punctuality as a Personality Characteristic: Issues of Measurement (#122) καταλήγει ξεκάθαρα σε αυτό που γράφω στο #124: Το αν κάποιος είναι πάντα ακριβής στην ώρα του ή μονίμως καθυστερημένος συνιστά σε μεγάλο βαθμό έκφανση της προσωπικότητάς του. Και (όπως γράφω παρακάτω), αυτό αλλάζει μόνον αν το θέλει ο άλλος (και κάνει ό,τι χρειαστεί για να επιτευχθεί και διατηρηθεί η εν λόγω αλλαγή). Όπως εσύ δεν πρόκειται να γίνεις ασυνεπής, έτσι και εκείνοι κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να γίνουν συνεπείς στον αιώνα τον άπαντα. Οπότε διαλέγεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα, η σχέση ή η συμπεριφορική συμβατότητα, και πράττεις αναλόγως. Το γνωστο αγαπα το φιλου σου με τα ελλατωματα του και ετσι.Και αν σε καποιον τα μπινελικια ειναι εκφανση της προσωπικοτητας του ? Δεν ειναι δικαιο να εκφραστει το παιδι και μετα ο αργοπορημενος αποδεκτης να αποφασισει αυτος για την σταση που θα κρατησει στην σχεση τους ?
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παντως οταν κανονιζεται κατασταση με παρεα (σε φαση ανω των δυο ατομων), δεν καιγομαι ιδιαιτερα αν καποιοι αργησουν, too φακην bad, θα κατσω οσο ειναι να κατσω ασχετα απο τον χρονο προσελευσης του τελευταιου. Αλλα ρε φιλε αν ειναι να βγουμε οι δυο μας και εγω ειμαι απο την ορθοστασια της δουλειας ενω εσυ ερχεσαι χαλαρος απο το σπιτακι σου, ε γμσ με, μη με στηνεις μιση ωρα στο ορθιο να περιμενω την αφιξη της Μεγαλειοτατης ξερωγω, ειναι γαιδουρια στην καλυτερη. 2
doctor_667 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παρεμπιμπτόντως σήμερα είχα μια συνέντευξη για δουλειά. Περιττό να πω ότι άργησα.
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παρεμπιμπτόντως σήμερα είχα μια συνέντευξη για δουλειά. Περιττό να πω ότι άργησα. ωραίος! άσε να αγχωθούν λίγο! 3
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παρεμπιμπτόντως σήμερα είχα μια συνέντευξη για δουλειά. Περιττό να πω ότι άργησα. Ελα νταξ με την καμια. Σε συνεντευξεις βρισκομαι στην ευρυτερη περιοχη τουλαχιστον μιση ωρα πριν και πινω καφε σε μικρη ακτινα.. Αλλα οκ αυτο ειναι και λιγο ψυχαναγκαστικο μαλλον 1
doctor_667 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Εντάξει μιλάμε για 22 χιλιόμετρα απόσταση και είχαμε ραντεβού στις 6 και ξεκίνησα 5.10 αφού είχα κανονίσει να δουλέψω από το σπίτι για να είμαι πιο κοντά. Έμπλεξα με την κίνηση, δεν ήξερα και το δρόμο και έκανα μια λάθος στροφή που μου κόστισε 7-8 λεπτά, δεν θέλει και πολύ. Εγώ φταίω δηλαδή;
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Εντάξει μιλάμε για 22 χιλιόμετρα απόσταση και είχαμε ραντεβού στις 6 και ξεκίνησα 5.10 αφού είχα κανονίσει να δουλέψω από το σπίτι για να είμαι πιο κοντά. Έμπλεξα με την κίνηση, δεν ήξερα και το δρόμο και έκανα μια λάθος στροφή που μου κόστισε 7-8 λεπτά, δεν θέλει και πολύ. Εγώ φταίω δηλαδή; Eτσι οπως το θετεις μαλλον δεν φταις ιδιαιτερα, αλλα διατηρω τις επιφυλαξεις μου
mathsrule Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 -Μωρό μου σε 5 λεπτά είμαι έτοιμη...-Εντάξει άρα βάζω την ταινία στο star.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα