Orpheas1992 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αργω παντα μα παντα....ΑΛΛΑ οχι σε καποιον που ειναι μονος του κεντρο και με περιμενει. Επειδη δεν μενουμε κεντρο με την παρεα παντα κανονιζουμε ποιος θα εχει μεταφορικο και αυτος αναλαμβανει να μαζεψει τους αλλους απο τα σπιτια (μενουμε κοντα). Ε οταν αυτος ειμαι εγω το τεταρτακι στησιμο ειναι δεδομενο. Δεν γινεται επιτηδες, απλα ξεχνιεμαι με κατι χαζευοντας ή διαβαζοντας στο pc. Και δεν το θεωρω και σημαντικο στην τελικη, χεστηκα κιολας δεν ειναι ουτε ραντεβου στον γιατρο ουτε φευγει το αεροπλανο. Βολτα παμε, τι 10 λεπτα πριν τι 10 λεπτα μετα.... Να φυγω 20λεπτο νωριτερα απο το σπιτι μην αργησω 2 λεπτα δεν το εχω κανει ποτε και ουτε προκειται. Επισης δεν εχω θεμα οταν μου κανουν το ιδιο.ΥΓ. Θανατος στις εξοδους με αυστηρο προγραμμα, με το ρολοϊ στο χερι ανα μισαωρο και στο "Ταδε ωρα θελω να ειμαι σπιτι....αν ειμαι ταδε και μιση δεν ερχομαι". Αστο κατσε δες ταινια καλυτερα που ξερεις τι ωρα θα τελειωσει. 5
mathsrule Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Οι αλλοι δυο (μεσα σε αυτους και εγω) καθυστερουμε σε μικρα χρ. πλαισια. Το 10λεπτο το ψιλοεχουμε στο νερο... Και γιατί δεν κανονίζετε εξ' αρχής 10 λεπτά πιο μετά;
CROM271 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Και γιατί δεν κανονίζετε εξ' αρχής 10 λεπτά πιο μετά; Αμα κανονισουμε 10 λεπτα μετα θα αργησουμε 20 2
PavelX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Είναι επιλογή να αργήσει κάποιος. Τι εννοώ επιλογή; Πώς γίνεται κάποιος να αργεί συστηματικά 10-15 λεπτά; Εφόσον γνωρίζει πως αργεί πάντα γιατί δεν ξεκινάει 15 λεπτά νωρίτερα; Επειδή στα παπάρια του κύριοι. Ή με τρελαίνει όταν στην δουλειά τους είναι συνεπείς αλλά στα ραντεβού τους "ας περιμένει ο μαλάκας". Προσωπικά την βρήκα την λύση. Πλέον δεν κανονίζω ραντεβού με κανέναν (από τα άτομα που αργούν), τους λέω "πηγαίνετε να καθίσετε και θα έρθω να σας βρω" ή "μόλις ξεκινήσεις στείλε μήνυμα/πάρε τηλέφωνο". Και ζω εγώ καλά και αυτοί χεστήκαμε. Συγνώμη για την ακατάλληλη γλώσσα αλλά χτύπησε φλέβα το θέμα. 4
mathsrule Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αργω παντα μα παντα....ΑΛΛΑ οχι σε καποιον που ειναι μονος του κεντρο και με περιμενει. Άρα το κάνεις συνειδητά. Δηλαδή ξέρεις ότι μπορείς να είσαι στην ώρα σου, αλλά, απλά, επιλέγεις πότε θες να είσαι και πότε όχι. ΥΓ. Θανατος στις εξοδους με αυστηρο προγραμμα, με το ρολοϊ στο χερι ανα μισαωρο και στο "Ταδε ωρα θελω να ειμαι σπιτι....αν ειμαι ταδε και μιση δεν ερχομαι". Αστο κατσε δες ταινια καλυτερα που ξερεις τι ωρα θα τελειωσει. Εάν ο φίλος σου έχει κάποιον συγκεκριμένο λόγο και πρέπει να γυρίσει πίσω μια συγκεκριμένη ώρα, οφείλεις να το σεβαστείς.
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Άρα το κάνεις συνειδητά. Δηλαδή ξέρεις ότι μπορείς να είσαι στην ώρα σου, αλλά, απλά, επιλέγεις πότε θες να είσαι και πότε όχι. Εάν ο φίλος σου έχει κάποιον συγκεκριμένο λόγο και πρέπει να γυρίσει πίσω μια συγκεκριμένη ώρα, οφείλεις να το σεβαστείς. Ναι πες το και ετσι... Αν ο λογος ειναι σοβαρος ναι. Κι αυτος ομως οφειλει να σεβαστει οτι δεν γουσταρω να βγω με τετοιο ωραριο, ιδιαιτερα οταν ανηκει στην μειοψηφια. Βγαινουμε για να περασουμε καλα, ειναι πιο σωστο 1 ατομο να φτιαξει προγραμμα για αλλους 3 που δεν εχουν θεμα?
mathsrule Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ναι πες το και ετσι... Άρα δεν είσαι στην ώρα σου από επιλογή. Γιατί; Αν ο λογος ειναι σοβαρος ναι. Κι αυτος ομως οφειλει να σεβαστει οτι δεν γουσταρω να βγω με τετοιο ωραριο, ιδιαιτερα οταν ανηκει στην μειοψηφια. Βγαινουμε για να περασουμε καλα, ειναι πιο σωστο 1 ατομο να φτιαξει προγραμμα για αλλους 3 που δεν εχουν θεμα? Έστω ότι θέλετε να βγείτε. Είστε όλοι άνεργοι εκτός από έναν που δουλεύει. Εσείς μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε ολονύχτιο. Ο άλλος, προφανώς, δεν μπορεί. Συνεπώς, εάν θέλετε να βγείτε ως παρέα, μπορείτε κάλλιστα να το κανονίσετε απογευματάκι για να προλάβετε όλοι, και το ολονύχτιο το κάνετε κάποτε που να μπορεί και αυτός, π.χ. Σάββατο. Καταλαβαίνεις, φυσικά, ότι το "δουλεύω αύριο" έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το "δεν γουστάρω να βγαίνω με ωράριο", ε;
Cossutius. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Στατιστικά λοιπόν οι λιγοι αργούν και οι πολλοι ειναι συνεπης. Βσση των ποστ οι 2 στους 15 καθυστερουν. Μια χαρα ειμαστε 2
bluesattack Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Οκ, θα μου πει κάποιος, επιτέλους, τι σκατά πρόβλημα έχουν πολλοί Έλληνες με αυτό το θέμα; Έχω βαρεθεί να είμαι πάντα εκεί που πρέπει στην ώρα μου (και νωρίτερα πάω συνήθως για να είμαι εκεί στην ώρα μου) και να πρέπει να τους περιμένω τους άλλους μισάωρα...... Και θα συνεχιζεται ο φαυλος κυκλος οσο ξερουν οτι αποκλειετε να περιμενουν αυτοι σαν μλκ οταν θα υπαρχει παντα το υπομονετικο θυμα να τους ζεσταινει το τραπεζι. Αρα ποιος φταιει ? 3
doctor_667 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως και στη δουλειά αργώ αρκετές φορές, για να μη μιλήσω για deadlines και τέτοια. Αν δεν φτάσει τελευταία στιγμή δεν κάνω τίποτα. Και μίτινγκ με πελάτη έχω χάσει επειδή παρακοιμήθηκα και το έπαιζα άρρωστος μετά. Ξαναλέω είναι αρρώστια, δεν το καταλαβαίνουν όλοι αυτό. Αεροπλάνο δεν έχω χάσει, όλα τα άλλα μεταφορικά ναι, και γιατρούς έχω στήσει άπειρες φορές, για αυτούς δεν το μετανιώνω, αυτοί που με στήνουν όλη την ώρα καλά είναι; 1
pappous_soulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Άρα δεν είσαι στην ώρα σου από επιλογή. Γιατί; Μα στο εξήγησε. Δε γουστάρει να κανονίζει να βγει και να είναι με το ρολόι στο χέρι. Εμένα ο άλλος μου στράβωνε επειδή αναγκαζόταν να περιμένει 5 λεπτά παραπάνω στο σπίτι του μέχρι να περάσω να τον πάρω με τ'αμάξι. Λες και πρόκειται για εταιρικό meeting η βραδινή έξοδος για μπύρα. 2
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Άρα δεν είσαι στην ώρα σου από επιλογή. Γιατί; Έστω ότι θέλετε να βγείτε. Είστε όλοι άνεργοι εκτός από έναν που δουλεύει. Εσείς μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε ολονύχτιο. Ο άλλος, προφανώς, δεν μπορεί. Συνεπώς, εάν θέλετε να βγείτε ως παρέα, μπορείτε κάλλιστα να το κανονίσετε απογευματάκι για να προλάβετε όλοι, και το ολονύχτιο το κάνετε κάποτε που να μπορεί και αυτός, π.χ. Σάββατο. Καταλαβαίνεις, φυσικά, ότι το "δουλεύω αύριο" έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το "δεν γουστάρω να βγαίνω με ωράριο", ε; Γιατι οπως ειπα δεν το θεωρω τοσο σημαντικο, προκειται για εξοδο με παρεα θελω να ειμαι χαλαρος. Απορω που το συγκρινουν κιολας καποιοι με τη συνεπεια στη δουλεια. Εννοειται οτι εκει θα ειμαι συνεπης γιατι ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ. Δεν βγαινω με το αφεντικο μου ομως με τον φιλο μου βγαινω. Χαλαρωστε λιγο με το "προγραμμα"... Εστω οτι δεν γινεται να βγουμε απογευμα και υπαρχει μονο το βραδυ ως επιλογη. Οχι, το "δουλευω αυριο" δεν εχει μεγαλυτερη βαρυτητα οταν εισαι ενας αναμεσα σε περισσοτερους. Γιατι εφοσον δουλευεις πρεπει να ξυπνησεις νωρις το πρωι. Λες "παιδια δεν θα μπορεσω λογω δουλειας, πηγαινετε αμα θελετε και παμε μαζι το Σαββατο" και πεφτεις για υπνο κυριος. Οχι "θα παμε να κατσουμε μιαμιση ωριτσα για να μαι πισω τοτε".
mathsrule Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Γιατι οπως ειπα δεν το θεωρω τοσο σημαντικο, προκειται για εξοδο με παρεα θελω να ειμαι χαλαρος. Απορω που το συγκρινουν κιολας καποιοι με τη συνεπεια στη δουλεια. Εννοειται οτι εκει θα ειμαι συνεπης γιατι ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ. Δεν βγαινω με το αφεντικο μου ομως με τον φιλο μου βγαινω. Χαλαρωστε λιγο με το "προγραμμα"... Ερώτηση: Σου έχει τύχει να περιμένεις μόνος σου στην καφετέρια/σημείο συνάντησης κάνα μισάωρο+++ για τους υπόλοιπους; Δηλαδή, εάν την επόμενη φορά κανονίζατε στις 7, εσύ πήγαινες στις 7:20 και οι υπόλοιποι έρχονταν κατά τις 8, θα ήσουν οκ; Εστω οτι δεν γινεται να βγουμε απογευμα και υπαρχει μονο το βραδυ ως επιλογη. Οχι, το "δουλευω αυριο" δεν εχει μεγαλυτερη βαρυτητα οταν εισαι ενας αναμεσα σε περισσοτερους. Γιατι εφοσον δουλευεις πρεπει να ξυπνησεις νωρις το πρωι. Λες "παιδια δεν θα μπορεσω λογω δουλειας, πηγαινετε αμα θελετε και παμε μαζι το Σαββατο" και πεφτεις για υπνο κυριος. Οχι "θα παμε να κατσουμε μιαμιση ωριτσα για να μαι πισω τοτε". Δεν μιλάω για όταν απλά θέλετε να βγείτε, αλλά για όταν θέλετε να βγείτε όλη η παρέα μαζί.
*nenya* Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ναι, βάζουμε πρόγραμμα ΚΑΙ στις εξόδους. Είμεθα ΣΕΛΝΤΟΝΚΟΥΠΕΡΑΔΕΣ. Και γουστάρουμε punctuality και σεβασμό απ'τους φίλους μας. Στο εξής όποιος αργεί θα πέφτει κάτω για κάμψεις. Την 2η φορά μαστιγωμα στην πλατεία Συντάγματος και στέρηση μπύρας. Την 3η φορά...ΣΙΓΑ μην ανεχτούμε την καθυστέρηση και 3η φορα! Άντε Γεια Τσουκαλάς στάιλ. Sent from a galaxy far faaar away. 4
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ερώτηση: Σου έχει τύχει να περιμένεις μόνος σου στην καφετέρια/σημείο συνάντησης κάνα μισάωρο+++ για τους υπόλοιπους; Δηλαδή, εάν την επόμενη φορά κανονίζατε στις 7, εσύ πήγαινες στις 7:20 και οι υπόλοιποι έρχονταν κατά τις 8, θα ήσουν οκ; Οχι δεν μου εχει τυχει γιατι οπως ειπα το σημειο συναντησης ειναι συνηθως το σπιτι του καθενος, ενω σε μαγαζι παντα θα εχω και καποιον αλλον μαζι, δεν περιμενω μονος μου τους υπολοιπους. Μονος μου δεν θυμαμαι να μου εχει τυχει, νομιζω μια φορα. Δεν τρελαθηκα κιολας, νταξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα