panos2171 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Χμμμ, εγώ αν είχα τέτοια φίλη να έρχεται νωρίτερα και μετά να γκρινιάζει παίζει και να σταματούσα να της μιλάω μετά. Ναι καλό είναι να έρχεσαι νωρίτερα γιατί ως γνωστόν "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", αλλά μην γκρινιάζεις και στον άλλον μετά αν έρχεται στην ώρα που κανονίσατε. Μάλλον δε διάβασες προσεκτικά. Ήδη καθυστερούσα το λιγότερο ένα δεκάλεπτο κι εγώ.
mathsrule Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Από εδώ και πέρα θα εφαρμόζω το εξής: Έστω ότι έχουμε κανονίσει στις 6. Δίνω περιθώριο 5 λεπτά, επειδή, άνθρωποι είμαστε, κάτι μπορεί να γίνει. Δύο επιλογές: 1) Έρχεσαι και όλα οκ. 2) Παίρνεις τηλέφωνο και λες ότι θα αργήσεις και λες τον χρόνο στον οποίον υπολογίζεις πως θα είσαι εκεί. Από εδώ έχουμε άλλες δύο επιλογές: α) Έρχεσαι και όλα οκ. β) Αργείς κι άλλο --> Τρως πουλάκι, και την επόμενη φορά, ΕΑΝ υπάρξει επόμενη φορά, αργώ επίτηδες μισή ώρα. Οχι δεν μου εχει τυχει γιατι οπως ειπα το σημειο συναντησης ειναι συνηθως το σπιτι του καθενος, ενω σε μαγαζι παντα θα εχω και καποιον αλλον μαζι, δεν περιμενω μονος μου τους υπολοιπους. Μονος μου δεν θυμαμαι να μου εχει τυχει, νομιζω μια φορα. Δεν τρελαθηκα κιολας, νταξει. Ε, γι' αυτό συνεχίζεις να το κάνεις. Για να σου τύχει, και τα ξαναλέμε μετά. 1
NemeSis1990 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Γιατι οπως ειπα δεν το θεωρω τοσο σημαντικο, προκειται για εξοδο με παρεα θελω να ειμαι χαλαρος. Απορω που το συγκρινουν κιολας καποιοι με τη συνεπεια στη δουλεια. Εννοειται οτι εκει θα ειμαι συνεπης γιατι ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ. Δεν βγαινω με το αφεντικο μου ομως με τον φιλο μου βγαινω. Χαλαρωστε λιγο με το "προγραμμα"... Δηλαδη εχεις ενα μαλακα καθε φορα να σε περιμενει ενα τεταρτακι να διαβασεις κατι στο pc πριν πας στο ραντεβου...υπομονη γαιδαρου εχει ο φιλος σου και δεν σε διαολοστελνει 1
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δηλαδη εχεις ενα μαλακα καθε φορα να σε περιμενει ενα τεταρτακι να διαβασεις κατι στο pc πριν πας στο ραντεβου...υπομονη γαιδαρου εχει ο φιλος σου και δεν σε διαολοστελνει Οπως ειπα το ιδιο συνηθως γινεται και με εμενα στη θεση του "θυματος". Συγγνωμη που δεν καθοριζουμε τις παρεες μας με βαση τη συνεπεια στο ωραριο και δεν διαολοστελνουμε φιλους μας επειδη ΑΡΓΟΥΝ 15 ΛΕΠΤ...(ουτε να το γραψω δεν μπορω τι συμφορα!) 2
mathsrule Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Οπως ειπα το ιδιο συνηθως γινεται και με εμενα στη θεση του "θυματος". Συγγνωμη που δεν καθοριζουμε τις παρεες μας με βαση τη συνεπεια στο ωραριο και δεν διαολοστελνουμε φιλους μας επειδη ΑΡΓΟΥΝ 15 ΛΕΠΤ...(ουτε να το γραψω δεν μπορω τι συμφορα!) Άλλο το μια φορά να σου τύχει κάτι και να αργήσεις, και άλλο το κάθε φορά ο άλλος να έρχεται τουλάχιστον ένα τέταρτο καθυστερημένος εν γνώση του. Το τελευταίο δείχνει έλλειψη σεβασμού, και δεν έχει κανέναν λόγο ο άλλος να κάνει παρέα με κάποιον που δεν τον σέβεται. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μάλλον δε διάβασες προσεκτικά. Ήδη καθυστερούσα το λιγότερο ένα δεκάλεπτο κι εγώ. Οκ. Τότε δικαιολογημένα διαμαρτυρόταν.
doctor_667 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά οκ, χαλαρώστε λίγο, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Εγώ όπως είπα έχω ακόμα χειρότερους φίλους και έχει τύχει πολλές φορές να με στήσουν. Ε δεν έγινε και τίποτα, ήπια και μια μπύρα παραπάνω, κάθισα λίγο ακόμα μπροστά στο πισι. Αυτό που κάπως με εκνευρίζει είναι να περιμένω έξω στο δρόμο να έρθουν να με πάρουν με αμάξι (που δεν μπορείς να κάνεις και καμιά βόλτα δηλαδή γιατί μπορεί από στιγμή σε στιγμή να έρθει ο άλλος). Αλλά οκ, τώρα με τα smartphones περνάει η ώρα. 1
mathsrule Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά οκ, χαλαρώστε λίγο, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Εγώ όπως είπα έχω ακόμα χειρότερους φίλους και έχει τύχει πολλές φορές να με στήσουν. Ε δεν έγινε και τίποτα, ήπια και μια μπύρα παραπάνω, κάθισα λίγο ακόμα μπροστά στο πισι. Αυτό που κάπως με εκνευρίζει είναι να περιμένω έξω στο δρόμο να έρθουν να με πάρουν με αμάξι (που δεν μπορείς να κάνεις και καμιά βόλτα δηλαδή γιατί μπορεί από στιγμή σε στιγμή να έρθει ο άλλος). Αλλά οκ, τώρα με τα smartphones περνάει η ώρα. Αυτό που λες στην αρχή ισχύει εάν έχετε κανονίσει σε μαγαζί. Εάν, όμως, έχετε κανονίσει να βρεθείτε στη στάση ενός λεωφορείου για παράδειγμα, και περιμένεις επί 40 λεπτά να έρθουν οι άλλοι, ε, είναι αλλιώς το πράγμα.
panos2171 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Aυτό θα λεγα μόλις τώρα. Κλαιν αν περιμένεις λίγο παραπάνω. Αυτή την ώρα τη σκοτώνεις στο ιντερνετ από το κινητό. Στην τελική γ@μοσταυρίζεις τον άλλο στο wall του. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Άλλο το μια φορά να σου τύχει κάτι και να αργήσεις, και άλλο το κάθε φορά ο άλλος να έρχεται τουλάχιστον ένα τέταρτο καθυστερημένος εν γνώση του. Το τελευταίο δείχνει έλλειψη σεβασμού, και δεν έχει κανέναν λόγο ο άλλος να κάνει παρέα με κάποιον που δεν τον σέβεται. "Δεν εχει κανεναν λογο ο αλλος να κανει παρεα με καποιον που δεν τον σεβεται" Υπενθυμιζω οτι το "ραντεβου" στην περιπτωση μου ειναι το σπιτι μου ή το σπιτι του ετσι. Τραγικο να περιμενεις 15 λεπτα σπιτι σου ετοιμος για να πας βολτα, αν μη τι αλλο...."Ελλειψη σεβασμου" Κατα τα αλλα, αν εσυ διαλεγεις με ποιον θα κανεις παρεα με βαση τη συνεπεια ειναι δικο σου θεμα.
mathsrule Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 "Δεν εχει κανεναν λογο ο αλλος να κανει παρεα με καποιον που δεν τον σεβεται" Υπενθυμιζω οτι το "ραντεβου" στην περιπτωση μου ειναι το σπιτι μου ή το σπιτι του ετσι. Τραγικο να περιμενεις 15 λεπτα σπιτι σου ετοιμος για να πας βολτα, αν μη τι αλλο...."Ελλειψη σεβασμου" Κατα τα αλλα, αν εσυ διαλεγεις με ποιον θα κανεις παρεα με βαση τη συνεπεια ειναι δικο σου θεμα. Παρ' όλο που το τόνισα προηγουμένως, το ξαναλέω: Έχουν διαφορά τα: 1) "Συνάντηση στο σπίτι σου" από "Συνάντηση σε μία στάση έξω στον δρόμο". και 2) "Μία φορά έτυχε να αργήσει ο άλλος 15λεπτά" από "Κάθε φορά αργεί τουλάχιστον 15 λεπτά εν γνώση του". Όταν ισχύουν και στις δύο περιπτώσεις τα τελευταία, τότε ναι, μιλάμε για κανονικότατη ασέβεια. 1
tehAllantin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 με λιγα λογια οι ινσόμνιακς δεν αργουν ποτε!
dimitrisOP Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 και εγω παντα στην ωρα μου με ακριβεια οχι μαλακιες μια ζωη βεβαια περιμενω τους αλλους αλλα δε βαριεσαι υπομονη να εχουμε 1
mathsrule Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 με λιγα λογια οι ινσόμνιακς δεν αργουν ποτε! Αργούνε εκεί που πρέπει... Επικός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα