Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι πχ τεχνολογική και θέλω να δηλώσω μια σχολή από το 1ο πεδίο που είναι η θεωρητική κατέυθυνση, πχ νομικη, και το πεδίο αυτό δε το έχω ανοίξει... Μπορώ να μπω; Δηλαδή μπορώ να δηλώσω Ο,ΤΙ σχολή από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πεδίο θέλω, απλά θα έχω -1000 μόρια;

Δημοσ.

θα ξαναδωσω, εγω ηξερα οτι για παραδειγμα ειμαι θεωρητικη και παιρνω βιολογια και τελικα μπαινω φυσικοθεραπεια απο θεωρητικη πχ.. εγω ηξερα οτι εκει περα θα εχω χασιμο μοριων... αυτη μου λεει οτι πχ ειμαι θεωρητικη και εχω βιολογια (3ο πεδιο) και μπορω να δηλωσω πληροφορικη (4ο πεδιο) και να μπω εκει με χασιμο μοριων.. αυτο δε μπορει να ισχυει.... παρολα αυτα επιμενει... αν ηταν ετσι θα δηλωνε ο καθενας οπου ηθελε και δε θα ''κλειναν'' τα πεδια... θα ρωτησω και στο φροντ απλα παιρνω γνωμες και απο'δω

Δημοσ.

αυτη μου λεει οτι πχ ειμαι θεωρητικη και εχω βιολογια (3ο πεδιο) και μπορω να δηλωσω πληροφορικη (4ο πεδιο) και να μπω εκει με χασιμο μοριων..

Πρέπει να υπάρχουν και οι ηλίθιοι για να ξεχωρίζουμε εμείς οι έξυπνοι. Μην ανησυχείς, απλά άραξε, και φτιάξε ποπ κορν για να δεις την αντίδρασή της όταν θα περιμένει αυτή από τεχνολογική να περάσει π.χ. Σχολή Φιλολογίας.

Δημοσ.

Μήπως αν διαλέξεις άλλο πεδίο μετράνε μόνο τα κοινά μαθήματα;

Δηλ. αν είσαι τεχνολογική και διαλέξεις το θεωρητικό πεδίο θα υπολογιστούν τα μόρια σαν να έχεις πάρει τους βαθμούς που πήρες έκθεση και μάθημα γενικής παιδείας (στα οποία θα εξεταζόσουν και ως μαθητής θεωρητικής) και στα μαθήματα της κατεύθυνσης 0;

Δημοσ.

Είμαι πχ τεχνολογική και θέλω να δηλώσω μια σχολή από το 1ο πεδίο που είναι η θεωρητική κατέυθυνση, πχ νομικη, και το πεδίο αυτό δε το έχω ανοίξει... Μπορώ να μπω; Δηλαδή μπορώ να δηλώσω Ο,ΤΙ σχολή από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πεδίο θέλω, απλά θα έχω -1000 μόρια;

Όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...