thephotoshoped Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Θέλω να ρωτήσω τους οδηγούς στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 1 χρόνο δε μπορώ με ακρίβεια να πω ποια είναι η πιο οικονομική διαδρομή στην πόλη σε συγκεκριμένα δρομολόγια. Είμαι Εύοσμο, τι συμφέρει περισσότερο για να πάω κέντρο/Καλαμαριά, μέσω της πόλης κάνοντας λιγότερα χλμ ή μέσω περιφερειακής με περισσότερα χλμ χωρίς όμως σταμάτα-ξεκίνα και γρηγορότερα;
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Γιατί δεν το κοιτάς μόνο σου; Δηλαδή, να πας μια εβδομάδα ΜΟΝΟ από την Α διαδρομή και την άλλη εβδομάδα από την Β διαδρομή και να δεις πόσο καις;
thephotoshoped Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ακριβως αυτο προσπαθησα να κανω αλλα το κοντερ μου δεν ειναι καθολου αξιοπιστο, για αυτο ρωτησα εδω.
parsifal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Θέλω να ρωτήσω τους οδηγούς στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 1 χρόνο δε μπορώ με ακρίβεια να πω ποια είναι η πιο οικονομική διαδρομή στην πόλη σε συγκεκριμένα δρομολόγια. Είμαι Εύοσμο, τι συμφέρει περισσότερο για να πάω κέντρο/Καλαμαριά, μέσω της πόλης κάνοντας λιγότερα χλμ ή μέσω περιφερειακής με περισσότερα χλμ χωρίς όμως σταμάτα-ξεκίνα και γρηγορότερα; Είμαστε γειτονάκια και κάνω παρεμφερή διαδρομή. Νομίζω το συνημμένο PDF μου θα σου δώσει μια καλή ιδέα. Επειδή παίζει ρόλο: Ξεκινώ από Εύοσμο πρωί κατά τις 08:10-08:20 συνήθως και για την επιστροφή μεταξύ 17:05-17:15 (άλλοτε και αρκετά πιο αργά)... . Κόστος μετακίνησης από-προς δουλειά.pdf
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ακριβως αυτο προσπαθησα να κανω αλλα το κοντερ μου δεν ειναι καθολου αξιοπιστο, για αυτο ρωτησα εδω. Μα και τις 2 φορές θα είσαι φουλαρισμένος. Επομένως, γεμίζοντας μπορείς να δεις πόσο έκαψες και στις 2 περιπτώσεις. Αλήθεια για τι αποστάσεις μιλάμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα