Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω τους οδηγούς στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 1 χρόνο δε μπορώ με ακρίβεια να πω ποια είναι η πιο οικονομική διαδρομή στην πόλη σε συγκεκριμένα δρομολόγια. Είμαι Εύοσμο, τι συμφέρει περισσότερο για να πάω κέντρο/Καλαμαριά, μέσω της πόλης κάνοντας λιγότερα χλμ ή μέσω περιφερειακής με περισσότερα χλμ χωρίς όμως σταμάτα-ξεκίνα και γρηγορότερα;

Δημοσ.

Γιατί δεν το κοιτάς μόνο σου;

Δηλαδή, να πας μια εβδομάδα ΜΟΝΟ από την Α διαδρομή και την άλλη εβδομάδα από την Β διαδρομή και να δεις πόσο καις;

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω τους οδηγούς στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 1 χρόνο δε μπορώ με ακρίβεια να πω ποια είναι η πιο οικονομική διαδρομή στην πόλη σε συγκεκριμένα δρομολόγια. Είμαι Εύοσμο, τι συμφέρει περισσότερο για να πάω κέντρο/Καλαμαριά, μέσω της πόλης κάνοντας λιγότερα χλμ ή μέσω περιφερειακής με περισσότερα χλμ χωρίς όμως σταμάτα-ξεκίνα και γρηγορότερα;

Είμαστε γειτονάκια και κάνω παρεμφερή διαδρομή. Νομίζω το συνημμένο PDF μου θα σου δώσει μια καλή ιδέα.

Επειδή παίζει ρόλο: Ξεκινώ από Εύοσμο πρωί κατά τις 08:10-08:20 συνήθως και για την επιστροφή μεταξύ 17:05-17:15 (άλλοτε και αρκετά πιο αργά)...

.

Κόστος μετακίνησης από-προς δουλειά.pdf

Δημοσ.

Ακριβως αυτο προσπαθησα να κανω αλλα το κοντερ μου δεν ειναι καθολου αξιοπιστο, για αυτο ρωτησα εδω.

Μα και τις 2 φορές θα είσαι φουλαρισμένος. Επομένως, γεμίζοντας μπορείς να δεις πόσο έκαψες και στις 2 περιπτώσεις.

Αλήθεια για τι αποστάσεις μιλάμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...