Προς το περιεχόμενο

Spotify: Δωρεάν streaming μουσικής τώρα και στα Windows Phone


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Spotify παρουσίασε πριν μερικούς μήνες την ανανεωμένη του εφαρμογή για την πλατφόρμα των Windows Phone, αν και χωρίς ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, το δωρεάν streaming μουσικής όπως στις εφαρμογές της υπηρεσίας για iOS και Android.Με τη νέα αναβάθμιση που κυκλοφορεί από σήμερα για τους χρήστες Windows Phone 8 και Windows Phone 8.1, το Spotify έρχεται να καλύψει το συγκεκριμένο κενό, προχωρώντας ακόμα και σε διάφορες άλλες βελτιώσεις όπως καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης και καλύτερη πλοήγηση στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

 

Όσον αφορά το δωρεάν streaming, ο χρήστης έχει στη διάθεση του όλες τις μουσικές λίστες που έχει δημιουργήσει στην υπηρεσία και μπορεί να ακούσει με τυχαία σειρά τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σ' αυτές, χωρίς να χρειάζεται να προμηθευτεί κάποια συνδρομή και πάντα με την συνοδεία διαφημιστικών μηνυμάτων.

 

Ακόμη είναι δυνατή η πλοήγηση σε όλα τα άλμπουμ ενός καλλιτέχνη, χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής συγκεκριμένου άλμπουμ, μια δυνατότητα που παρέχεται μόνο στους συνδρομητές. Παράλληλα το Spotify παρέχει και έτοιμες λίστες τραγουδιών ανάλογα με τη διάθεση σας, τις οποίες και πάλι μπορείτε να ακούσετε μέσω streaming, με διαφημιστικά μηνύματα να παρεμβάλλονται κατά την εναλλαγή των τραγουδιών.

 

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το Spotify γνωστοποίησε ότι διαθέτει πλέον 10 εκατομμύρια συνδρομητές και 40 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Link.png Site: TheNextWeb

File.png Download: Spotify για Windows Phone 8.x

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ το είχα(αντροιντ) και το έβγαλα...περισσότερο ταλαιπορια ήταν η εφαρμογή παρά ουσία ένα σωρρο τραγούδια δε μπορούσα να τα ακούσω...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην δωρεάν εκδοση του αντροιντ ταμπλετ, παιζει ολοκληρο άλμπουμ ενος καλλιτέχνη, με διαφημίσεις βέβαια. Εδώ απο οτι κατάλαβα δεν θα μπορούμε να ακούμε το άλμπουμ ολοκληρο, θα το προτιμούσα έτσι αλλά οκ. Το mix radio που είναι? Γιατί εγώ τόσο καιρό δεν το βλέπω πουθενά στο στορ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

conjure, on 26 Aug 2014 - 2:18 PM, said:conjure, on 26 Aug 2014 - 2:18 PM, said:conjure, on 26 Aug 2014 - 2:18 PM, said:

Το mix radio που είναι? Γιατί εγώ τόσο καιρό δεν το βλέπω πουθενά στο στορ.

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/mixradio/f5874252-1f04-4c3f-a335-4fa3b7b85329

 

Στην αρχή μόνο έχει μια διαδικασία:

Για να το εγκαταστήσεις θα χρειαστεί να γυρίσεις τις ρυθμίσεις περιοχής του τηλεφώνου σε άλλη χώρα (πχ UK), γιατί επίσημα δε διατίθεται στην Ελλάδα. Ελληνικά τραγούδια όμως έχει...

Και επίσης για να ενεργοποιήσεις το streaming της εφαρμογής, θα ρυθμίσεις την περιοχή του λογαριασμού που θα φτιάξεις επίσης σε άλλη χώρα.

Αφου κάνεις τα παραπάνω, γυρνάς μετά το τηλέφωνο όπως το είχες και σε όσες χώρες άλλες θελήσεις μελλοντικά, αλλά το mixradio streaming θα το έχεις να το χρησιμοποιείς παντού ακόμα και στην Ελλάδα (και ανεξαρτήτως gps...).

 

Το mixradio είναι

- δωρεάν,

- χωρίς διαφημίσεις,

- έχει έως 4 offline packs (για να ακούς streaming μουσική ακόμα και με κλειστά δεδομένα για να κάνεις οικονομία)

- έχει προτάσεις (προσωποποιημένες αναλόγως των μουσικών σου προτιμήσεων ή και ανεξάρτητα από αυτές)

- έχει music player για τα δικά σου τραγούδια που τα είχες αποθηκευμένα στο κινητό σου

- έχει live tile

...κλπ

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...