Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Φίλος ψάχνει βιβλίο star wars στα ελληνικά αλλα σε νουβέλα μυθιστόρημα φάση απο οτι μου ειπε οχι illustrated comic style

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τουλάχιστον στον Άνουβι(που έχει τα πιο πολλά τέτοια βιβλία) δεν έχει τίποτα από νουβέλα.

Μήπως να τον πείσεις να αρχίσει να διαβάζει στα αγγλικά;Θα του βγει(τζσάμπανταν)φτηνά και θα έχει φρέσκα τα αγγλικά στην υπόλοιπη ζωή του.

Δημοσ.

Διαβάζει πολλά αγγλικά βιβλία δεν ειναι αυτο το πρόβλημα απλα το θέλει στα ελληνικά το συγκεκριμένο

Δημοσ.

Διαβάζει πολλά αγγλικά βιβλία δεν ειναι αυτο το πρόβλημα απλα το θέλει στα ελληνικά το συγκεκριμένο

Όπως βλέπεις δύσκολα θα βρεις κάτι στα ελληνικά.

Τώρα το γιατί υπάρχει κόλλημα στα Ελληνικά το ξέρει αυτός...

Δημοσ.

Άνοιξε του τα μάτια, πες του και δείξε του ότι τα star wars είναι υπερτιμημένα..εκτός και εάν έχει iphone..;p

Δημοσ.

Άνοιξε του τα μάτια, πες του και δείξε του ότι τα star wars είναι υπερτιμημένα..εκτός και εάν έχει iphone..;p

Όντως οι νουβέλες είναι μέτριες στην καλύτερη(και στις περισσότερες φορές),μιλώντας για τις 4-6 που έχω διαβάσει προσωπικά.

Καμία σχέση δυστυχώς με RPG σαν και τα KoTOR που είχαν εξαιρετικές ιστορίες σωστά δοσμένες(κατά κύριο λόγο).

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει κάτι επικές όπως αυτήν....

Όπως είπα έμεινα σε κάτι sub-par I,Jedi,που τάχα μου ήταν επικές και στα μέτρια Republic Commando.

Δεν έχω διαβάσει δεκάδες νουβέλες γιατί σίγουρα οι περισσότερες είναι απλά βλακείες,όπως τα Forgotten Realms-Warhammer/40k.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...