SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα Φίλος ψάχνει βιβλίο star wars στα ελληνικά αλλα σε νουβέλα μυθιστόρημα φάση απο οτι μου ειπε οχι illustrated comic style Ευχαριστώ
status Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 http://www.biblionet.gr/main.asp?page=results&key=star+wars 1
nickarmy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Star Wars: Darth Vader Star Wars the Force Unleashed είναι illustrated ίσως σου κάνουν τα ποιο κάτω αν πρόκειται για μικρό παιδί αν και στα αγγλικά http://www.bookdepository.com/Star-Wars-Epic-Battles-Simon-Beecroft/9780756636036
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Όχι για εναν φίλο ειναι που θέλει το star wars σε νουβέλα και στα ελληνικά
LongTom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τουλάχιστον στον Άνουβι(που έχει τα πιο πολλά τέτοια βιβλία) δεν έχει τίποτα από νουβέλα. Μήπως να τον πείσεις να αρχίσει να διαβάζει στα αγγλικά;Θα του βγει(τζσάμπανταν)φτηνά και θα έχει φρέσκα τα αγγλικά στην υπόλοιπη ζωή του.
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Διαβάζει πολλά αγγλικά βιβλία δεν ειναι αυτο το πρόβλημα απλα το θέλει στα ελληνικά το συγκεκριμένο
LongTom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Διαβάζει πολλά αγγλικά βιβλία δεν ειναι αυτο το πρόβλημα απλα το θέλει στα ελληνικά το συγκεκριμένο Όπως βλέπεις δύσκολα θα βρεις κάτι στα ελληνικά. Τώρα το γιατί υπάρχει κόλλημα στα Ελληνικά το ξέρει αυτός...
status Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Άνοιξε του τα μάτια, πες του και δείξε του ότι τα star wars είναι υπερτιμημένα..εκτός και εάν έχει iphone..;p
LongTom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Άνοιξε του τα μάτια, πες του και δείξε του ότι τα star wars είναι υπερτιμημένα..εκτός και εάν έχει iphone..;p Όντως οι νουβέλες είναι μέτριες στην καλύτερη(και στις περισσότερες φορές),μιλώντας για τις 4-6 που έχω διαβάσει προσωπικά. Καμία σχέση δυστυχώς με RPG σαν και τα KoTOR που είχαν εξαιρετικές ιστορίες σωστά δοσμένες(κατά κύριο λόγο).
mathsrule Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Όντως οι νουβέλες είναι μέτριες στην καλύτερη Μάλλον δεν έχεις διαβάσει κάτι επικές όπως αυτήν....
LongTom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μάλλον δεν έχεις διαβάσει κάτι επικές όπως αυτήν.... Όπως είπα έμεινα σε κάτι sub-par I,Jedi,που τάχα μου ήταν επικές και στα μέτρια Republic Commando. Δεν έχω διαβάσει δεκάδες νουβέλες γιατί σίγουρα οι περισσότερες είναι απλά βλακείες,όπως τα Forgotten Realms-Warhammer/40k.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα