Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι!

Λοιπόν έχω άλλο ένα θέμα (από τα πολλά) με το λαπτοπ!

Εκεί που είμαι στο ιντερνετ μέσα σε κανα 10λεπτο( απο τοτε που τον ανοίγω)παγώνει ξαφνικά η οθόνη,αλλα το λαπτοπ συνεχίζει και δουλεύει κανονικότατα!

Τι φταίει; Πριν απο κανα 2μηνο του εκανα φορματ και του εβαλα ολοκαινουργιο σκληρο δισκο!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μπές σε ασφαλή λειτουργία και δες αν στο κανει και εκει στο 10λεπτο αλλιως μετα αυτο που θα σου έλεγα ειναι να κανεις uninstall τους drivers κανονικά μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και ξανα πέρνα τους , δες επίσης πως πας απο θερμοκρασίες με το hwmonitor

• Like 1
Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες ειναι 30-40 (αρκετα καλα δηλαδη) τωρα αυτο που λες με τους drivers δεν ξερω να το κανω,καθως ειμαι λιγο ασχετος με αυτα! Υπαρχει καποιος οδηγος για να το κανω;

Δημοσ.

Ποιο Laptop ειναι φιλε μου HP να φανταστω ; Γιατι μονο αυτα ανεβαζουν θερμοκρασιες και υπεθερμονονται λογο του οτι εχουν επεξεργαστη και γραφικα AMD.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε στο control panel βρές τους drivers και κάνε uninstall μετα το restart που θα κάνει κατέβασες το ddu και πάτα clean and restart , αφου κανει παλι restart κατέβασε τους drivers της κάρτας σου και πέρνα τους

• Like 1
Δημοσ.

Αμα στην ασφαλή λειτουργία ειναι οκ λογικά ειναι θέμα drivers οποτε δοκίμασε αυτο που σου ειπα

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ περίεργο αν ειναι όντως αυτο μηπως εχει καποιο πρόβλημα το καλώδιο και δημιουργεί καποιο είδους βραχυκύκλωμα ... δοκίμασε με αλλο καλώδιο , δηλαδή αν δεν εχεις το καλώδιο επάνω ολα λειτουργούν κανονικά ;

Δοκίμασε επίσης να περάσεις παλι τους οδηγούς της κάρτας δικτύου

Δημοσ.

Άφου σου παγώνει και σε αλλες περιπτώσεις μηπως υπάρχει καποιο πρόβλημα στα windows γενικά , κανε και εναν έλεγχο για trojans κτλπ με malwarebytes και super antispyware

Δημοσ.

Δοκίμασα το καλώδιο σε άλλο λαπτοπ (με αυτό γράφω τώρα) και δεν μου έχει παγώσει μέχρι στιγμής+ ότι πάει σφαίρα το ιντερνετ....

Οπότε τι παίζει εδώ.....?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...