triastros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αποφάσισα λοιπόν να μεταβώ σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, για να πάρω κωδικούς web banking. Με το που το λέω στον υπάλληλο,μου απαντάει μετά από αρκετή σκέψη,!!!!, ότι τους έχουν τελειώσει τα -μηχανάκια(δεν ρώτησα αν ήταν δίχρονα!!! )- που βγάζουν τους κωδικούς,και θα έχουν από τέλος του μήνα πάλι.Εντάξει λέω,απλα πείτε μου σε ποιό κατάστημα να πάω που να έχουν. Η απάντησή του??? -εεεε δεν ξέρω να σου πώ τώρα,και μένα στο μιλητό θα μου πούνε...!!!!! Λέω συγνώμη, δεν μπορείτε να μου πείτε σε ποιό κατάστημά ΣΑΣ να πάω να με εξυπηρετήσουν για αυτό που θάπρεπε να με εξυπηρετήσετε εσείς???(και εννεοείται ο Τι ουδεμία προθυμία να μου πει από μόνος του , που στο καλό να πάω) -εεεε τώρα να ξέρεις...καλοκαίρι είναι.....(μήπως ήθελε να του πω καμία καλή πλαζ,δεν κατάλαβα!!!!) Δεν ασχολήθηκα άλλο.Φεύγω. Στο δρόμο μου πάω σε άλλο κατάστημα-και τα δύο καταστήματα είναι κεντρικά!!- και εκει είναι το καλύτερο! Μου λέει ένας υπάλληλος,με ελαφρύ νεύμα του κεφαλιού στην αρχή,ότι δεν μπορεί ούτε αυτός να με εξυπηρετήσει....και ο λόγος!!??? Έχει άδεια η υπάλληλος που δίνει τους κωδικούς... Απλά έφυγα.... -Ειλικρινά σε αυτην την χώρα τι θα πρέπει να γίνει,για να υπάρξουν στοιχειώδη πράγματα ρε παιδιά?? Και επειδή χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό web banking άλλης τράπεζας,και πίστευα ότι πλέον δεν θεωρείται κάτι τόσο δύσκολο......,έμεινα κάγκελο!!!! Θάθελα τις γνώμες και τις εμπειρίες σας.Προσωπικά θα διακόψω κάθε σχέση μου με τους ανωτέρω κυρίους,την στιγμή που ο ανταγωνισμός,τους έχει αφήσει στην πέτρινη εποχή ακόμα.,εκεί ψηλά στα δέντρα......
Silverage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Είναι αλήθεια οτι τους έχουν τελειώσει. Πριν λίγο καιρό που πήγε γνωστός στο κεντρικό το ίδιο του είπανε. Το πότε θα προμηθευτούν τα καταστήματα δεν το ξέρουν ούτε αυτοί. Α, αν το έχεις χάσει. θα πρέπει να πληρώσεις 8 ευρώ νομίζω εκτός και αν ανήκεις σε κάποιες κατηγορίες που δικαιούνται δωρεάν αντικατάσταση.
triastros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Το να τους έχουν τελςιώσει το δέχομαι,απλά πολλές φορές ο τρόπος είναι που σου μένει... Καλά καλά δεν ξέρανε τι να μου πούνε...Ι Δεν ξέρω,μήπως είμαι πολύ απαιτητικος. Και εκτός αυτού , πως θέλουν να κρατήσουν πελάτες με το μην μπορεί ο άλλος να ανοίξει, web banking,ειδικά άν το χρειάζεται άμεσα...?
defacer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Η εξυπηρέτηση και το web banking της Εθνικής είναι για γέλια σε σύγκριση με άλλες τράπεζες. What else is new? 6
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 τραγικοτατοι μου έχει τύχει κι εμένα παρόμοιο σκηνικό σε κατάστημα Εθνικής.. Να τους ρωτάω κάτι απλο και να ρωτάει ο ένας τον άλλο και στο τέλος να μου λένε κάλεσε την υποστήριξη.. Επίσης μόλις πήγα να βγάλω το μηχανάκι έπρεπε να βγάλω φωτο την μουτσούνα του υπαλλήλου.. Λές και τον έβαλαν να σπάσει πέτρες στον καυτό ήλιο της ερήμου ηταν.. Το μηχανάκι εν το μεταξύ με τους κωδικούς είναι η ύστατη χαζομάρα . Πρέπει να το αλλάξουν με μήνυμα επιβεβαίωσης στο κινητό όπως η Citibank . Δηλαδή αν μου τελειώσει η μπαταρία απο αυτη την αηδία και έχω επείγουσα συναλλαγή τι θα κάνω ; 4
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Η εξυπηρέτηση και το web banking της Εθνικής είναι για γέλια σε σύγκριση με άλλες τράπεζες. What else is new? και πιστευα οτι ειμαι ο μονος που οταν συνδεεται στο καινουργιο e-banking τους θελει να χωσει μπουνιά στην οθονη... για την εξυπηρετηση στα καταστήματα δε ξερω, εγω πηγαίνα στα ibank που ειναι παντα πολυ κυριλλε και δεν εχουν και κόσμο! τραγικοτατοι μου έχει τύχει κι εμένα παρόμοιο σκηνικό σε κατάστημα Εθνικής.. Να τους ρωτάω κάτι απλο και να ρωτάει ο ένας τον άλλο και στο τέλος να μου λένε κάλεσε την υποστήριξη.. Επίσης μόλις πήγα να βγάλω το μηχανάκι έπρεπε να βγάλω φωτο την μουτσούνα του υπαλλήλου.. Λές και τον έβαλαν να σπάσει πέτρες στον καυτό ήλιο της ερήμου ηταν.. Το μηχανάκι εν το μεταξύ με τους κωδικούς είναι η ύστατη χαζομάρα . Πρέπει να το αλλάξουν με μήνυμα επιβεβαίωσης στο κινητό όπως η Citibank . Δηλαδή αν μου τελειώσει η μπαταρία απο αυτη την αηδία και έχω επείγουσα συναλλαγή τι θα κάνω ; μακριά πήγες.. και η πειραιώς το εχει και ειναι οντως απίστευτα πρακτικό! 1
defacer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ο μόνος λόγος που έγινα πελάτης της Εθνικής ήταν για να πάρω κάποτε κάποια επιστροφή από δημόσιο (δε θυμάμαι καν). Μιλάμε για άσκηση στο μαζοχισμό. Το καινούριο ebanking που λες δεν το έχω δει καν... γιατί κάποτε έληξε ο κωδικός μου και αντί απλά να μου ζητηθεί να τον αλλάξω προέκυψε ότι θα έπρεπε να ζητήσω καινούριο ο οποίος φυσικά θα ερχόταν με ταχυδρομείο. Απλά δε μπήκα στον κόπο, εφόσον δε χρησιμοποιώ το λογαριασμό για τίποτα.
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ο μόνος λόγος που έγινα πελάτης της Εθνικής ήταν για να πάρω κάποτε κάποια επιστροφή από δημόσιο (δε θυμάμαι καν). Μιλάμε για άσκηση στο μαζοχισμό. Το καινούριο ebanking που λες δεν το έχω δει καν... γιατί κάποτε έληξε ο κωδικός μου και αντί απλά να μου ζητηθεί να τον αλλάξω προέκυψε ότι θα έπρεπε να ζητήσω καινούριο ο οποίος φυσικά θα ερχόταν με ταχυδρομείο. Απλά δε μπήκα στον κόπο, εφόσον δε χρησιμοποιώ το λογαριασμό για τίποτα. παράνοια... πηγαν να το κανουν καλύτερο και εκαναν ένα μη πρακτικό site με φρου φρου και αρώματα που για να κάνεις κατι πιο περίπλοκο απο μεταφορά σε λογαριασμό, κινηση ή πληρωμη ΔΕΗ παιζει να φας 5 λεπτά μεχρι να το βρεις... 2
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 το καινούργιο τους είναι μακράν καλύτερο απο το παλιό καμία σχέση.. Αλλά αν χρειαστείς κάτι και καλέσεις εξυπηρέτηση πελατων καλύτερα να έχεις πάρει ηρεμιστικά πρώτα για την αναμονή.. Ο μόνος λόγος που έγινα πελάτης της Εθνικής ήταν για να πάρω κάποτε κάποια επιστροφή από δημόσιο (δε θυμάμαι καν). Μιλάμε για άσκηση στο μαζοχισμό. Το καινούριο ebanking που λες δεν το έχω δει καν... γιατί κάποτε έληξε ο κωδικός μου και αντί απλά να μου ζητηθεί να τον αλλάξω προέκυψε ότι θα έπρεπε να ζητήσω καινούριο ο οποίος φυσικά θα ερχόταν με ταχυδρομείο. Απλά δε μπήκα στον κόπο, εφόσον δε χρησιμοποιώ το λογαριασμό για τίποτα.
triastros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 το καινούργιο τους είναι μακράν καλύτερο απο το παλιό καμία σχέση.. Αλλά αν χρειαστείς κάτι και καλέσεις εξυπηρέτηση πελατων καλύτερα να έχεις πάρει ηρεμιστικά πρώτα για την αναμονή.. Πάλι καλά ρε παιδιά,που δεν είμαι μόνο εγώ δηλαδή!!! Θυμήθηκα τώρα και ένα άλλο σκηνικό παλιότερα,που είπε ο Prof_Chaos για την εξυπηρέτηση πελατών. Παίρνω τηλέφωνο βράδυ τώρα, στην εξυπηρέτηση και τους ρωτάω σε ποιό ΑΤΜ να πάω που να διαθέτι on line κατάθεση,για να μπορέσει να πάρει τα λεφτά συγγενικό μου πρόσωπο στην επαρχία που μοιραζόμαστε τον λογαριασμό. Και τι μου λένε!!!!! Δε ξέρανε τι είναι αυτό που τους ζητάω,και μετά από κάποα αναμονή,μάλλον ρώτησε προιστάμενο,μου λέει,ότι ναι υπάρχει αυτό που του έλεγα...(ξαναανακαλύψαμε την Αμερική!!!!). Και για αυτό οκ,μπορεί να μην ήξερε ο υπάλληλος,να ήταν καινούργιος. Ωραία λέω,πείτε μου τώρα και ποιό κατάστημα διαθέτει την δυνατότητα αυτή. Και μου απαντάει το θρυλικό ότι δεν έχουν την δυνατότητα αυτή και ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα!!! Μα ρε άνθρωπε μου, αν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα θα πήγαινα στο ταμείο,σιγά μην καθόμουν να σας παιδεύω και να παιδεύομαι!!!! Δηλαδή ή αυτοί είναι πολύ μπροστά, ή εγώ είμαι πολύ πίσω!!!!
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πάλι καλά ρε παιδιά,που δεν είμαι μόνο εγώ δηλαδή!!! Θυμήθηκα τώρα και ένα άλλο σκηνικό παλιότερα,που είπε ο Prof_Chaos για την εξυπηρέτηση πελατών. Παίρνω τηλέφωνο βράδυ τώρα, στην εξυπηρέτηση και τους ρωτάω σε ποιό ΑΤΜ να πάω που να διαθέτι on line κατάθεση,για να μπορέσει να πάρει τα λεφτά συγγενικό μου πρόσωπο στην επαρχία που μοιραζόμαστε τον λογαριασμό. Και τι μου λένε!!!!! Δε ξέρανε τι είναι αυτό που τους ζητάω,και μετά από κάποα αναμονή,μάλλον ρώτησε προιστάμενο,μου λέει,ότι ναι υπάρχει αυτό που του έλεγα...(ξαναανακαλύψαμε την Αμερική!!!!). Και για αυτό οκ,μπορεί να μην ήξερε ο υπάλληλος,να ήταν καινούργιος. Ωραία λέω,πείτε μου τώρα και ποιό κατάστημα διαθέτει την δυνατότητα αυτή. Και μου απαντάει το θρυλικό ότι δεν έχουν την δυνατότητα αυτή και ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα!!! Μα ρε άνθρωπε μου, αν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα θα πήγαινα στο ταμείο,σιγά μην καθόμουν να σας παιδεύω και να παιδεύομαι!!!! Δηλαδή ή αυτοί είναι πολύ μπροστά, ή εγώ είμαι πολύ πίσω!!!! οντως ανιδεοι ειναι στο call center... ισα ισα για να μπλοκάρουν καμια κάρτα αν τη χασεις και να σου ξεμπλοκάρουν το λογαριασμό ειναι... την περασμένη εβδομάδα ειχα στείλει ενα εμβασμα με λάθος ποσό (μικρότερο κατα μερικά ευρω) σε τραπεαζ εξωτερικού και τους πηρα να το ακυρώσουμε (εντος τεταρτου απο τη συναλλαγή) και μετά απο 20 λεπτά στο τηλέφωνο μου λεει δε γινεται και 2-3 δικαιολογίες μεταξύ των οποίων και οτι εχει περάσει αρκετή ώρα (μα πως να μην περάσει αφου ειμαι 20 λεπτα στην αναμονή και μπαλακι!) 2
pavlinara Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Κι εγώ όταν πήγα να βγάλω δεν είχαν μηχανάκια. Μετά από μια βδομάδα πήγα σε άλλο κατάστημα της ίδιας πόλης και μου έβγαλε ένας υπάλληλος και έκανε πάνω από μισή ώρα! Μα τι διαδικασία και αυτή!
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Κι εγώ όταν πήγα να βγάλω δεν είχαν μηχανάκια. Μετά από μια βδομάδα πήγα σε άλλο κατάστημα της ίδιας πόλης και μου έβγαλε ένας υπάλληλος και έκανε πάνω από μισή ώρα! Μα τι διαδικασία και αυτή!Διαδικασία για ανεκπαιδευτους υπαλλήλους.. Μάλλον δεν υπάρχει η κατάλληλη εκπαιδευση και γενικότερα έχουν συνέχεια το ύφος της βαρεμάρας.. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με δαύτους. Γενικότερα σε τέτοιες περιπτώσεις λένε οτι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι αρα απο την διοίκηση τους κάτι δεν πάει καλα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από Prof_Chaos
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εδώ και χρόνια έχω σταματήσει κάθε συναλλαγή. Και μόνο που πάντα έχει τον πιο πολύ κόσμο και στα ταμεία και στο atm την αποφεύγω. Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί τη χρησιμοποιεί και τόσος πολύς κόσμος! Για "ασφάλεια"? Από συνήθεια? 1
triastros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εδώ και χρόνια έχω σταματήσει κάθε συναλλαγή. Και μόνο που πάντα έχει τον πιο πολύ κόσμο και στα ταμεία και στο atm την αποφεύγω. Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί τη χρησιμοποιεί και τόσος πολύς κόσμος! Για "ασφάλεια"? Από συνήθεια? Μάλλον κατάλοιπο του παρελθόντος...δεν ξέρω κιόλας,αλλά νομίζω είναι από τις παλαιότερες! Ως προς την ασφάλεια,από την λίγη σχετικά εμπειρία που έχω,εμπιστεύομαι περισσότερο άλλη τράπεζα,όχι την Εθνική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις