BritGreek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Στην Εθνική πάμε όλοι όσοι πρέπει να ανοίξουμε μερίδα για την εφορία, τον ΟΑΕΔ κλπ. Όταν πήγα εγώ, έπεσα σε κυρία ηλικιωμένη, η οποία πατούσε τα πλήκτρα με το ένα δάκτυλο και απλά δεν ήξερε πώς να μου ανοίξει λογαριασμό και να μου βγάλει τις κάρτες που απαιτούνται. Της πήρε πάνω από 45 λεπτά και στο τέλος φώναξε μια κοπέλα που έκανε την πρακτική της για ολοκληρώσει τη διαδικασία. Όσο το προσπαθούσε, ήταν μέσα στα νεύρα, και ήταν ιδιαίτερα αγενής, ενώ περίμεναν πάρα πολλά άτομα για να κάνουν το ίδιο. Επίσης, η Εθνική είναι η μόνη τράπεζα στην Ελλάδα, που βλέπεις και ακούρευτους/αξύριστους υπαλλήλους και ταμίες με σανδάλι ή σαγιονάρα, βερμούδα και t-shirt, κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με χαλάει απίστευτα. 1
haris_216 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Η εθελουσία αποδεκατισε την εθνική κ πολλα καταστήματα εμειναν χωρίς υπαλλήλους. Ετσι λογικό είναι να υπάρχει απροθυμία για θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας καποιων κ προφανώς δεν τα ξέρουν καλά!η να έχει εκκρεμότητες σιβαρες κ να ασχοληθεί με το e banking καποιου ιδιώτη. Υγ:ππολύ καλύτερο το e banking της εθνικής απο αυτο της Πειραιώς!πιο εύχρηστο και λειτουργικό σύστημα κ περιβάλλον Με τη διαφορά ότι "εκεί έξω" (στην αγορά με τη γενικότερη έννοια) δεν παίζει αυτό το θέμα σαν επιλογή. Όταν τις πρώτες βδομάδες του Αυγούστου έλειπαν οι πάντες από την εταιρία που δουλεύω, απλά δεν ήταν option το να έχω "απροθυμία" ή και "άγνοια". Καλώς ή κακώς ο πελάτης που ερχόταν (ναι μέσα μου "ίσως" να του έριχνα καντήλια) αλλά δεν μπορούσε να φύγει χωρίς να εξυπηρετηθεί. Ή αν αυτό δεν ήταν εφικτό γιατί πχ κλειστή αποθήκη/λογιστήριο έψαχνα παντού σε χαρτιά, λίστες, συναδέλφους σε άλλες περιοχές, ακόμα και τηλέφωνο σε άτομα που ήταν σε άδεια (αν τους έβρισκα βέβαια) προκειμένου να δώσω μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση και όχι αοριστίες. Το μια εταιρία να είναι κλειστή 15 μέρες οκ. Αν όμως είναι ανοιχτή, έχει την υποχρέωση να εξυπηρετήσει. Το ότι λείπει ο υπάλληλος (ο μόνος που ξέρει) θα έπρεπε να είχε ληφθεί υπ' όψιν πριν κανονιστούν οι άδειες. Απλά εκεί στην Εθνική αισθάνονται και λειτουργούν πολύ δημοσιοϋπαλληλικά ακόμα
_chris_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Επίσης, η Εθνική είναι η μόνη τράπεζα στην Ελλάδα, που βλέπεις και ακούρευτους/αξύριστους υπαλλήλους και ταμίες με σανδάλι ή σαγιονάρα, βερμούδα και t-shirt, κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με χαλάει απίστευτα. ας είναι και γυμνοί, δε με απασχολεί. η δουλειά μου να γίνει σωστά και γρήγορα. αλλά όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα όταν πας να βγάλεις κάρτα και σου λένε θα σου τη στείλουμε σε 2 εβδομάδες και μετά από 2 εβδομάδες έλα απο εδώ να πάρεις τους κωδικούς, τι περιμένεις; άσε που πολλοί είναι βυσματίες. και το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι είναι άσχετοι.
BritGreek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ας είναι και γυμνοί, δε με απασχολεί. η δουλειά μου να γίνει σωστά και γρήγορα. αλλά όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα όταν πας να βγάλεις κάρτα και σου λένε θα σου τη στείλουμε σε 2 εβδομάδες και μετά από 2 εβδομάδες έλα απο εδώ να πάρεις τους κωδικούς, τι περιμένεις; άσε που πολλοί είναι βυσματίες. και το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι είναι άσχετοι. Εμενα παντως, οι κωδικοι που μου εδωσαν ηταν λαθος, και χρειαστηκε να παω παλι την επομενη ημερα. Κι επειδη ειχα κανει το λαθος να παω σε καταστημα μακρια απο την περιοχη μου, επειδη ειχε λιγοτερο κοσμο, ηταν ταλαιπωρια.
antreaslam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Στην Εθνική πάμε όλοι όσοι πρέπει να ανοίξουμε μερίδα για την εφορία, τον ΟΑΕΔ κλπ. Όταν πήγα εγώ, έπεσα σε κυρία ηλικιωμένη, η οποία πατούσε τα πλήκτρα με το ένα δάκτυλο και απλά δεν ήξερε πώς να μου ανοίξει λογαριασμό και να μου βγάλει τις κάρτες που απαιτούνται. Της πήρε πάνω από 45 λεπτά και στο τέλος φώναξε μια κοπέλα που έκανε την πρακτική της για ολοκληρώσει τη διαδικασία. Όσο το προσπαθούσε, ήταν μέσα στα νεύρα, και ήταν ιδιαίτερα αγενής, ενώ περίμεναν πάρα πολλά άτομα για να κάνουν το ίδιο. Επίσης, η Εθνική είναι η μόνη τράπεζα στην Ελλάδα, που βλέπεις και ακούρευτους/αξύριστους υπαλλήλους και ταμίες με σανδάλι ή σαγιονάρα, βερμούδα και t-shirt, κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με χαλάει απίστευτα. εγώ παλι, το μοναδικό που γουστάρω, είναι ότι οι υπάλληλοι (εξωτερικά) είναι πιο ανθρώπινοι, από αυτό το γλοιώδες ξύλινο κοστούμι / ταγερ, που επιβάλλουν πολλές εταιρείες (ανάμεσα στις οποίες και εκεί που δουλεύω εγώ)! Αν φοράει βερμούδα δηλαδή ή t shirt, δε θα σε εξυπηρετήσει καλά? Αν είναι αξύριστος, θα είναι και αγενής? Ποια ειναι η σύνδεση? Αυτή τη νοοτροπία την περίμενα μόνο από τον 75χρονο πατέρα μου to be honest! (και στα λέει αυτά, καποιος που την εθνικη δεν την γουσταρει γενικά για πολλούς λόγους, και κυρίως για τις ατελειώτες ουρές)! Κατα τα άλλα, και η alpha bank, αντί για token, έχει προγραμματάκι στο κινητό, που είναι πολύ εύχρηστο... 5
BritGreek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 εγώ παλι, το μοναδικό που γουστάρω, είναι ότι οι υπάλληλοι (εξωτερικά) είναι πιο ανθρώπινοι, από αυτό το γλοιώδες ξύλινο κοστούμι / ταγερ, που επιβάλλουν πολλές εταιρείες (ανάμεσα στις οποίες και εκεί που δουλεύω εγώ)! Αν φοράει βερμούδα δηλαδή ή t shirt, δε θα σε εξυπηρετήσει καλά? Αν είναι αξύριστος, θα είναι και αγενής? Ποια ειναι η σύνδεση? Αυτή τη νοοτροπία την περίμενα μόνο από τον 75χρονο πατέρα μου to be honest! (και στα λέει αυτά, καποιος που την εθνικη δεν την γουσταρει γενικά για πολλούς λόγους, και κυρίως για τις ατελειώτες ουρές)! Κατα τα άλλα, και η alpha bank, αντί για token, έχει προγραμματάκι στο κινητό, που είναι πολύ εύχρηστο... Σε επαγγελματικο περιβαλλον, για μενα μετραει πολυ το ντυσιμο. Φυσικα δεν εννοω παντα κοστουμι, αλλα ο αλλος να ειναι ευπρεπως ντυμενος. H "sloppy" εμφανιση δεν δειχνει σεβασμο στους πελατες και για καποιους μετραει πολυ. Οπως και να το κανουμε, στις τραπεζες ισχυει διεθνως dress code το οποιο απαιτει καποια πραγματα. Δεν πανε για καφε με τους φιλους τους για να φορανε βερμουδα και να φαινεται το μαυρο νυχακι απο το πεδιλο. Χαμογελο, ευγενεια και αξιοπρεπες ντυσιμο ειναι για μενα απολυτοι κανονες, γιατι ειναι τα πρωτα που παρατηρει ο πελατης πριν καν αρχισει να αξιολογει τις παρεχομενες υπηρεσιες και τις γνωσεις του ατόμου που τον εξυπηρετει. (Sorry για τους τονους που λειπουν, αλλα για καποιο λογο, ΜΟΝΟ στο insomnia, οι τονοι δεν δουλευουν στη γρηγορη απαντηση σε περιβαλλον linux, παρα μόνο αν κάνεις επεξεργασια).
antreaslam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 οκ, διαφωνώ κάθετα, τόσο για τον τραπεζικό τομέα, όσο και για το σύνολο. Ευπρεπές ντύσιμο είναι και η βερμούδα, δε φάινονται τα @@ του υπαλλήλου. Σεβασμό στον εσωτερικό ή εξωτερικό πελάτη, δείχνεις όταν ξέρεις τη δουλειά σου, του δίνεις τις σωστές πληροφορίες, είσια ευγενικός, χαμογελαστός, καθαρός, και υπομονετικός.
triastros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 οκ, διαφωνώ κάθετα, τόσο για τον τραπεζικό τομέα, όσο και για το σύνολο. Ευπρεπές ντύσιμο είναι και η βερμούδα, δε φάινονται τα @@ του υπαλλήλου. Σεβασμό στον εσωτερικό ή εξωτερικό πελάτη, δείχνεις όταν ξέρεις τη δουλειά σου, του δίνεις τις σωστές πληροφορίες, είσια ευγενικός, χαμογελαστός, καθαρός, και υπομονετικός. Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό,γιατί αυτή η ομογενοποίηση ( νομίζω σωστή είναι η λέξη ) στο τέλος θα μας κα΄νει να μην γνωρίζομε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.Ας φοράει και βερμούδα, αλλά να ξέρει την δουλειά του και νάναι ευγενικός.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 οκ, διαφωνώ κάθετα, τόσο για τον τραπεζικό τομέα, όσο και για το σύνολο. Ευπρεπές ντύσιμο είναι και η βερμούδα, δε φάινονται τα @@ του υπαλλήλου. Σεβασμό στον εσωτερικό ή εξωτερικό πελάτη, δείχνεις όταν ξέρεις τη δουλειά σου, του δίνεις τις σωστές πληροφορίες, είσια ευγενικός, χαμογελαστός, καθαρός, και υπομονετικός. Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό,γιατί αυτή η ομογενοποίηση ( νομίζω σωστή είναι η λέξη ) στο τέλος θα μας κα΄νει να μην γνωρίζομε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.Ας φοράει και βερμούδα, αλλά να ξέρει την δουλειά του και νάναι ευγενικός. Καλώς ή κακώς, σε κάποιες δουλειές το ντύσιμο είναι κομμάτι της ίδιας της δουλειάς. Όσο καλός και ευγενικός κι αν είσαι, χάνεις αρκετά σαν πρώτη εντύπωση αν έχεις "λάθος" ντύσιμο, όπως και ξύρισμα, κούρεμα κλπ. Δείχνει μη σεβασμό ας πούμε.
Silverage Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλά, που τα βλέπετε αυτά; Σαγιονάρες και βερμούδες; Μπορεί σε κανένα νησί, εδω στην Αθήνα όπου έχω πάει όλοι είναι ευπρεπώς ντυμένοι.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλά, που τα βλέπετε αυτά; Σαγιονάρες και βερμούδες; Μπορεί σε κανένα νησί, εδω στην Αθήνα όπου έχω πάει όλοι είναι ευπρεπώς ντυμένοι. Και γω δεν έχω δει. Ίσως όχι τόσο αυστηρό ντύσιμο (χωρίς γραβάτα πχ, ή με παντελόνι και πουκάμισο) αλλά οκ όχι με βερμούδα και σαγιονάρες!
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλά, που τα βλέπετε αυτά; Σαγιονάρες και βερμούδες; Μπορεί σε κανένα νησί, εδω στην Αθήνα όπου έχω πάει όλοι είναι ευπρεπώς ντυμένοι. ουτε στη μυκονο δεν ειναι με βερμουδα και σαγιονάρες... πραγματικά δεν εχω δει αυτα που λεγονται πουθενα αν και εχω χρονια να σταθω σε γκισε τραπεζας...
funbreaker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Υπάρχει κάποιο κόστος για να αποκτήσω ebanking σε έναν λογαριασμό μου στην εθνική?
Pa0ki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τι είναι αυτά τα μηχανάκια που αναφέρθηκαν ρε παιδιά; Εγώ στη eurobank έχω ebanking και ευχαριστημενος είμαι... Μια φορά μπλόκαρα το λογαριασμό μου(3 φορές λάθος pin) πήγα σε ένα υποκατάστημα και σε 2 λεπτά μου το ξεμπλόκαρε
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τι είναι αυτά τα μηχανάκια που αναφέρθηκαν ρε παιδιά; Εγώ στη eurobank έχω ebanking και ευχαριστημενος είμαι... Μια φορά μπλόκαρα το λογαριασμό μου(3 φορές λάθος pin) πήγα σε ένα υποκατάστημα και σε 2 λεπτά μου το ξεμπλόκαρε κάτι σαν ηλεκτρονικά μπρελόκ με μια μικρή οθόνη που σου δίνουν ένα κωδικό μιας χρήσης σαν επιπλέον ασφάλεια για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή σαν αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις