bluesattack Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αν έπαιζε οικοδομή όπως προ κρίσης (Δηλαδή πριν πολλά χρόνια) τότε ναι θα βρίσκαμε πιο εύκολα.. τώρα αντε να βρείς. Σε κανα συσκευαστηριο φρουτων ρωτα, σε κανα μαγαζι με ξυλεια η και σε καμμια καβα Το θεμα ειναι να πετυχεις κανα καλο κομματι , το οποιο δεν ειναι και ευκολο γιατι οι πολυμεταχειρες ειναι και ψιλοπαρταλια συνηθως Ισως οι ταβλες να ειναι πιο vfm περιπτωση ,η κομμενη μελαμινη. Για κοιτα και εδω http://www.xartokivotia.gr/mertza/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82.aspx Επισης ενα θεμα ειναι κατι η παλετα κατι το (ψιλοχοντρο ) τζαμι κατι τα χρωματα κατι τα ροδακια το συνολο ακουμπαει μεταχειρισμενο ετοιμο τραπεζακι μην πω και καινουργιο και μενει απλα η χαρα του ''diy'' και η ιδιαιτερη αισθητικη της παλετας
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) πάνω κάτω τα ίδια ερχονται για τραπεζάκι.. Αλλά αν χρησιμοποιήσεις τις παλέτες για καναπέ ή κρεβάτι αλλάζει πολύ το πράγμα.. ακόμη και για γραφείο ή και τραπεζαρία συμφέρει νομίζω. Σκέφτηκα το εξής για τραπέζι .. μια ευρωπαλέτα 1.00 χ 1.20 και 4 ποδια αλουμινίου ψηλά για να τα βιδώσεις απο κάτω.. Την βάφεις το χρώμα που θέλεις..βάζεις ενα τζάμι απο πάνω και έχεις μια ωραία τραπεζαρία.. Τα πόδια δεν ξέρω πόσο ύψος πρέπει να έχουν φαντάζομαι 70-80άρια και λογικά θα έχει κανα πράκτικερ ή λερόυ. Τιμές δεν έχω ιδέα. Νίκελ με μια πρόχειρη ματιά 70άρια σε ύψος σετ 4άδα καμια 30άρια ευρώ με μεταφορικά.. το ληστρικό praktiker τα ίδια 69ευρώ.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από Prof_Chaos
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 πάνω κάτω τα ίδια ερχονται για τραπεζάκι.. Αλλά αν χρησιμοποιήσεις τις παλέτες για καναπέ ή κρεβάτι αλλάζει πολύ το πράγμα.. ακόμη και για γραφείο ή και τραπεζαρία συμφέρει νομίζω. Σκέφτηκα το εξής για τραπέζι .. μια ευρωπαλέτα 1.00 χ 1.20 και 4 ποδια αλουμινίου ψηλά για να τα βιδώσεις απο κάτω.. Την βάφεις το χρώμα που θέλεις..βάζεις ενα τζάμι απο πάνω και έχεις μια ωραία τραπεζαρία.. Τα πόδια δεν ξέρω πόσο ύψος πρέπει να έχουν φαντάζομαι 70-80άρια και λογικά θα έχει κανα πράκτικερ ή λερόυ. Τιμές δεν έχω ιδέα. Νίκελ με μια πρόχειρη ματιά 70άρια σε ύψος σετ 4άδα καμια 30άρια ευρώ με μεταφορικά.. το ληστρικό praktiker τα ίδια 69ευρώ.. Διάφορα πόδια ξεκινάνε από χαμηλές τιμές τιμές έχει και στα ΙΚΕΑ
bluesattack Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 πάνω κάτω τα ίδια ερχονται για τραπεζάκι.. Αλλά αν χρησιμοποιήσεις τις παλέτες για καναπέ ή κρεβάτι αλλάζει πολύ το πράγμα.. ακόμη και για γραφείο ή και τραπεζαρία συμφέρει νομίζω. Σκέφτηκα το εξής για τραπέζι .. μια ευρωπαλέτα 1.00 χ 1.20 και 4 ποδια αλουμινίου ψηλά για να τα βιδώσεις απο κάτω.. Την βάφεις το χρώμα που θέλεις..βάζεις ενα τζάμι απο πάνω και έχεις μια ωραία τραπεζαρία.. Τα πόδια δεν ξέρω πόσο ύψος πρέπει να έχουν φαντάζομαι 70-80άρια και λογικά θα έχει κανα πράκτικερ ή λερόυ. Τιμές δεν έχω ιδέα. Νίκελ με μια πρόχειρη ματιά 70άρια σε ύψος σετ 4άδα καμια 30άρια ευρώ με μεταφορικά.. το ληστρικό praktiker τα ίδια 69ευρώ.. Eνταξει γουστα ειναι αυτα αλλα εμενα δεν μου αρεσι η ιδεα Προτιμω για ποδια χοντρα καδρονια και ενα δεσιμο με ταβλιτσες (φτιαχνεις και εξτρα ραφι απο κατω ).Και απο κατω ροδακια.
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Eνταξει γουστα ειναι αυτα αλλα εμενα δεν μου αρεσι η ιδεα Προτιμω για ποδια χοντρα καδρονια και ενα δεσιμο με ταβλιτσες (φτιαχνεις και εξτρα ραφι απο κατω ).Και απο κατω ροδακια. κάπως έτσι; τι έχει βάλει όμως για βάση ; αυτο σαν υλοποίηση μου αρέσει Μιλάω για τραπεζαρία πάντα.. οχι τραπεζάκι σαλονιού..
bluesattack Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 καλυτερο αυτο στην φωτογραφια απο τα δοκαρια που ειπα εγω.Λογικα καποιο τελαρο ειναι κατι σαν αυτα http://stampi.gr/special-wooden-products/wooden-crates-wine-packaging/cases-decorative/ η το πιθανοτερο να την εφτιαξε μονος του την βαση , ξηλωνοντας ταβλες απο τις παλετες (μαλλον αυτο , δεν ειναι τελαρο τελικα ) Ευκολο να το φτιαξεις , απλα τσιμπαει το κοστος Νίκελ με μια πρόχειρη ματιά 70άρια σε ύψος σετ 4άδα καμια 30άρια ευρώ με μεταφορικά.. το ληστρικό praktiker τα ίδια 69ευρώ.. Πιο φθηνη λυση λογικα απο το παραπανω , απο παλετες.Μια η αλλη αν το φτιαξεις ταβλες (ακομα και κρεβατιου που ειναι και καλοπλανισμενες)
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 εντάξει κόβεις και μια παλέτα 80χ160 στα 2 και έχεις 2 παλετάκια 80χ60 τα οποία τα βάζεις για βάση στο τραπέζι.. Κόβεις αλλα 2 80χ60 και κολλάς 4 κομμάτια μαζί για βάση αν θέλεις να τα βάλεις κέντρο.. να γίνει σαν κουτί να το κρατάει καλά.. Εναλλακτικά ξυλώνεις τάβλες και φτιάχνεις ενα κουτακι στο ύψος που θέλεις.. ευκολο.. Το κάνεις όπως θέλεις . την βάση την βάζεις στο κέντρο και γίνεται όπως το φαντάζομαι κάτι σαν το παραπάνω.. συνολο 3 παλέτες ..
bluesattack Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πρεπει να τα κοψεις πιο μικρα απο 80 οποτε εχει μια φασαρια.Η παραπανω παλετα μοιαζει τετραγωνη ..μηπως βγαινουν και σε 120χ120 ? Μαλλον τετραγωνη βαρεου τυπου ειναι.
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πρεπει να τα κοψεις πιο μικρα απο 80 οποτε εχει μια φασαρια.Η παραπανω παλετα μοιαζει τετραγωνη ..μηπως βγαινουν και σε 120χ120 ? Μαλλον τετραγωνη βαρεου τυπου ειναι. μάλλον ναι .. και του ταιριάζει αρκετά η τετράγωνη .. Εκεί που έχω κολλήσει ειναι στις διαστάσεις για τραπεζαρία στο σαλόνι.. 1.20 χ 1.00 βαρέως τύπου τι διαφορά έχουν απο τις ευρωπαλέτες; είναι πιο χοντρές;
JohnXarxas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τι πρέπει να κάνεις για να προστατέψεις τις παλέτες σου από σαράκι/κοριούς και άλλα τέτοια άκυρα που ακούω; Παίζει όντως κάτι τέτοιο; Αν είναι να κάνω ένα γραφείο και μετά να κλαίω τα μισά έπιπλα δεν λέει.
Wspr Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Επαναφερω το θεμα μιας και θα ξεκινησω την κατασκευη ενος καναπε για τη βεραντα.Το επιχειρησε κανεις τελικα και αν ναι πως βρηκε παλετες στην Αθηνα και πως τις κουβαλησε στο σπιτι?
Backpacker Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 κάπως έτσι; Παλέτα τραπέζι.jpg τι έχει βάλει όμως για βάση ; αυτο σαν υλοποίηση μου αρέσει Μιλάω για τραπεζαρία πάντα.. οχι τραπεζάκι σαλονιού.. Πολύ ωραίο....ειδικά για τραπέζι κήπου ειναι πολύ όμορφο.
status Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Στο μακρό κατά καιρούς πουλάνε πακετες/ευροπαλετες. Οι ευροπαλετες αντέχουν περισσότερα φορτία, περί τα 7€ η μια.
Haldol Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αυτή η μόδα που κάνουν ότι σκουπίδι βρουν, διακοσμητικό ή έπιπλο, πολύ βλαμμένη είναι. Παλέτες στο σαλόνι; Fo' real; Άντε να δεχτώ να είναι έπιπλο με "σχέδιο παλέτας" (δηλ. κάθετα και οριζόντια δοκάρια). Άλλα κανονική παλέτα, άβαφη, με σκλήθρες, απλάνιστη και με στάμπες τελεωνείου απάνω; Όχι ρε φίλε. Πάρε την παλετούλα, τρίφτη, στόκαρ'τη, βάφτη σωστά (με πιστόλι), λουστράρισέ τη. Μη την πετάς στο σαλόνι λες και είναι κοτέτσι.
Atallos1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν ειπε κανεις οτι παιρνεις μια παλετα απο τα σκουπιδια κ την κανεις τραπεζι η κρεβατι Φυσικα κ θελουν δουλεια πρωτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα