Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά Ενδιαφέρομαι να αγοράσω βιβλία για σέρβις υπολογιστών! Θελω σε αυτα τα βιβλια να εχει μεσα οδηγούς για το πως μπορουμε να επιλύσουμε καποια προβληματα οπου θα εμφανιστούν στον υπολογιστη μας, πχ να λεει: πιθανό πρόβλημα μαυρισμένη οθονη ή χιόνια στην οθόνη και να εχει σαν πηθανο αίτιο ειναι η κάρτα γραφικών ή η οθονη του υπολογιστη και τελος να εχει την πιθανη διαδικασια την οποια θα ακολουθησουμε για να λυσουμε το προβλημα μας .Κατι τετοιο ψαχνω.

Επίσης θα ήθελα και προτάσεις για βιβλια Hardware υπολογιστων τα οποια να εμβαθύνουν κ λίγο αν γίνεται.

Και κάτι τελευταίο. Θα ήθελα αν γίνεται τα βιβλια αυτα να εχουν πρόσφατο έτος συγγραφής (2013, 2012, ακόμα κ 2014 αν γινεται). Το γράφω αυτο γιατι οπως ξέρετε όλοι η τεχνολογία συνεχώς αλλάζει κ εξελίσσεται. Ενα βιβλιο του 2006 δεν θα ειναι τοσο ενημερωμένο οπως ενα βιβλιο του 2012 ή 2013, και οι συμβουλές του μπορει να ειναι κ άχρηστες δίωτη το 2006 υπήρχαν άλλα δεδομένα σε θέματα υπολογιστών απ οτι έχουμε σημερα!!
Ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας! Πιστεύω ότι η απαντήσεις σας θα βοηθήσουν αρκετό κόσμο :)

Δημοσ.

Tύπε θέλεις να γίνεις τεχνικός Η/Υ και δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το γκούγκλ; Αν μη τι άλλο, οξύμωρο.

ενταξει να τος κ ο εξυπνος. φιλε μου αν δεν εχεις να απαντησεις στο θεμα μου μην ασχολησε με αυτοο!!!!!!!!!!

Δημοσ.

δε νομίζω οτι χρειάζεσαι βιβλίο για να μάθεις το hardware... απλα ξεκινα να παίζεις με Hardware και θα το μάθεις σε ποσοστό >80%... Ξεκινα αρχικά με κανενα παλιο πισι και στη συνεχεια γιατι οχι και φρέσκο υλικό (εγω ετσι εμαθα-αλλα επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα με γραφικά π.χ. δε ξερω απο καρτες γραφικών πολλα πολλα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...