RoS23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Υπαρχει μια περιπτωση σε κανα μηνα που θα εχει γαμο ενας συγγενης να γινω εγω κουμπαρος(i don't even..) οποτε θελω να μαθω τι ακριβως πρεπει να κανει ο κουμπαρος σε ολη την διαδικασια του θρησκευτικου γαμου? inb4 ο κουμπαρος την κουμπαρα..
Backpacker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αλλάζει τα στέφανα και είθισται να πληρώνει τον στολισμό της εκκλησίας...και του παίρνει ένα δώρο το ζευγάρι. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Βασικα να αλλαξει τα στεφανα (σε φαση σταυρωματος απο το ενα κεφαλι στο αλλο) και το ιδιο να κανει με τις βερες (στο δαχτυλο αυτη τη φορα). Επι της ουσιας αυτο ειναι το διαδικαστικό. Απο κει και περα ειναι και καποια χρήματα που θα πρεπει να σκασεις στην υπόθεση. 1
RoS23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αλλάζει τα στέφανα και είθισται να πληρώνει τον στολισμό της εκκλησίας...και του παίρνει ένα δώρο το ζευγάρι. Οποτε το μονο που θα κανω ειναι να αλλαξω τα στεφανα/βερες,αλλοι πληρωνουν γιατι ειμαι και μιας ηλικιας
zynif Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Και θα στέκεσαι όρθιος καθ'όλη την διάρκεια της τελετής 2
bluesattack Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Υπαρχει μια περιπτωση σε κανα μηνα που θα εχει γαμο ενας συγγενης να γινω εγω κουμπαρος Γιατι δεν προγραμματιζεις ενα λουμπαγκο εκεινη την εβδομαδα ?
Cossutius. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τα κακά του κουμπάρου. 1. Δώρο για το ζευγάρι. 2. Στήσιμο όρθιος μαζί με το ζευγος 3. Χρήμα σε πάπαρδους και διάφορα έξοδα γενικά 4. Κατά πάσα πιθανότητα θα βαφτίσει και το πρωτο παιδί οπότε θα ειναι δέσμιος για μια ζωή. 5. Φιλιά από τη κάθε θειά με μασέλα Τα καλά του κουμπάρου. 1. Συνήθως πηδάει την έτερη κουμπάρα 2. Είναι πρωταγωνιστής της βραδιάς αν ειναι ελευθερος. Όλες οι καλεσμένες τον γλυκοκοιτάζουν. 3. Λαμβάνει δωρο από το ζευγάρι 4. Αν το ζευγάρι κάνει παιδί, θα έχει έναν άνθρωπο που σε κάθε γιορτη θα τον περιμένει με λαχτάρα 5. Πολλές θειάδες ειναι ωραίες και τεκνατζούδες 14
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τα κακά του κουμπάρου. 1. Δώρο για το ζευγάρι. 2. Στήσιμο όρθιος μαζί με το ζευγος 3. Χρήμα σε πάπαρδους και διάφορα έξοδα γενικά 4. Κατά πάσα πιθανότητα θα βαφτίσει και το πρωτο παιδί οπότε θα ειναι δέσμιος για μια ζωή. 5. Φιλιά από τη κάθε θειά με μασέλα Τα καλά του κουμπάρου. 1. Συνήθως πηδάει την έτερη κουμπάρα 2. Είναι πρωταγωνιστής της βραδιάς αν ειναι ελευθερος. Όλες οι καλεσμένες τον γλυκοκοιτάζουν. 3. Λαμβάνει δωρο από το ζευγάρι 4. Αν το ζευγάρι κάνει παιδί, θα έχει έναν άνθρωπο που σε κάθε γιορτη θα τον περιμένει με λαχτάρα 5. Πολλές θειάδες ειναι ωραίες και τεκνατζούδες Μόνο ως αστεία μπορώ να διαβάσω τα παραπάνω. Έχει τύχει να παντρέψω δύο φίλους μου και: 1. Έκανα ένα καλό δώρο στο κάθε ζευγάρι. Ναι, κολλητοί φίλοι μου ήταν θα τους έκανα ούτως ή άλλως ένα καλό δώρο. 2. Ναι, στήθηκα όρθιος - η μόνη ταλαιπωρία της τελετής. Ο δε παπάς στην μία εκ των τελετών που με ήξερε καλά, μου έκανε συνέχεια πλάκα που δεν σταυροκοπιόμουν. 3. Ο κάθε γάμος μου κόστισε συνολικά κανά 300άρι (πλην δώρου φυσικά). 4. Ως άθεος δεν μου ζητήθηκε και δεν βάπτισα κανένα παιδί. 5. Φιλιά από την κάθε ωραία και τεκνατζού θειάδα. Επίσης: 1. Όχι, δεν πήδηξα την έτερη κουμπάρα. Γιατί σε αμφότερες τις τελετές η έτερη κουμπάρα ήταν παντρεμένη (ή σε κάθε περίπτωση μη διαθέσιμη). 2. Όχι δεν με γλυκοκοιτούσαν οι ελεύθερες κορασίδες. Σιγά το κατόρθωμα να'σαι κουμπάρος. 3. Έλαβα δώρο όντως. 4. Nope 5. βλ. αρ. 5 ανωτέρω. 2
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πλέον όπως είναι οι εποχές μπορεί να γίνει συνεννόηση μεταξύ του ζευγαριού και του κουμπάρου για τα έξοδα και τα δώρα. 1
Cossutius. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μόνο ως αστεία μπορώ να διαβάσω τα παραπάνω. Αν τα διάβαζες ως κάτι σοβαρό θα πίστευα οτι είχες σοβαρό νοητικό πρόβλημα :-P Για το 2. Γ@μ@τος ο παπάς πάντως. Για το 4. Πως και δέχτηκες να τους παντρέψεις θρησκευτικά? Σοβαρά μου κάνει εντύπωση 2. Όχι δεν με γλυκοκοιτούσαν οι ελεύθερες κορασίδες. Σιγά το κατόρθωμα να'σαι κουμπάρος. Παραδέξου οτι σε παρακολουθεί η γυναίκα και δε θες να φας παντόφλα
Ghost_Rider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 περιμενει μετα το περας του γαμου να εφαρμοσει το αγαπημενο πατροπαραδοτο εθιμο ο κουμπαρος την κουμπαρα...
gdask Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 1) Παιρνεις δώρο στο ζευγαρι 2) Αναλαμβανεις στολισμό εκκλησίας. Προτείνεται να αναθέσεις σε νύφη/εταιρη κουμπάρα την επιλογή και απλα βάζεις τα φράγκα. 3) Σημαντικο=> Αναλαμβάνεις οργάνωση και σημαντικό μέρος των εξόδων στο μπάτσελορ του γαμπρού. 4) Πληρώνεις τους παπάδες και υπογράφεις τα απαραιτητα έγγραφα στην εκκλησια. 5) Στο μυστήριο αλλαζεις βέρες και στέφανα καθ υπόδειξη του παπα και κρατας τα στέφανα στον χορό του Ισαΐα. Ρωτά κανέναν γνωστη πως σταυρωνεις τα στέφανα μην γίνεις ρόμπα.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 1) Ανοίγεις τον πρώτο χορό στον γάμο χορεύοντας μπροστά 2) Ανοίγεις τον πρώτο χορό στον γάμο χορεύοντας μπροστά 3) Αγοράζεις δίσκους, λαμπάδες, ποτήρια, κανάτες κτλ (αυτά που θα σου υποδείξει η νύφη) 4) Αναλαμβάνεις τα έξοδα του στολισμού της Εκκλησίας (όπως θα σου υποδείξει η νύφη) 5) Πληρώνεις τον Παπά 6) Αλλάζεις στέφανα + βέρες 7) Ενδεχομένως να οδηγήσεις τον γαμπρό στην Εκκλησία 8) Υπογράφεις τη χαρτούρα 9) Σου παίρνει δώρο το ζευγάρι 10) Συνήθως βαπτίζεις το πρώτο παιδί 11) Αν σε παίρνει διοργανώνεις τις βρώμικες λεπτομέρειες του Μπάτσελορ
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 1) Ανοίγεις τον πρώτο χορό στον γάμο χορεύοντας μπροστά 2) Ανοίγεις τον πρώτο χορό στον γάμο χορεύοντας μπροστά Τα πρωτα δυο δεν ειναι στανταρ. Φακ, αν περιμεναν απο μενα να ανοιξω τον πρωτο χορο οι κουμπαροι μου, δεν θα υπηρχε καθολου χορος
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τα πρωτα δυο δεν ειναι στανταρ. Φακ, αν περιμεναν απο μενα να ανοιξω τον πρωτο χορο οι κουμπαροι μου, δεν θα υπηρχε καθολου χορος Δεν έχω πάει σε γάμο που δεν έχει συμβεί αυτό. Στάνταρ είναι, εσύ είσαι η εξαίρεση! αν δεν ξέρεις κάνεις μαθήματα πριν το γάμο, πίνεις και λίγο και όλα καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα