sean7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 ενας φιλος μου ειχε το Mortal kombat trilogy και του επαιζε μια χαρα windows 98 voodo 2 Pentium 3 400 και μου το εδωσε σε εμενα το Mortal kombat trilogy ομως σε εμενα μολις το ετρεχα μου εχε ενα πινακα με επιλογες και auto detected που ητανε για την καρτα γραφικων και εκανα κλικ auto detected και δεν εγινοτανε τιποτα δεν μου ανιχνευε την καρτα ενω οταν ο φιλος μου γαι να εγκαταστησει το παιχνιδι εκανε κιλκ εκει και εγκαθηστουταν εγω εχω windows 98 Geforce 2 MX 200 Pentium 3 450 τελος με τον καινουριο υπολογιστη windows XP Asus magic Geforce FX 5200 Pentium 4 2,8 δεν εβγαλε ενα τετοιο μηνημα αλλα ετρεχε κανονικα το παιχνιδι μεχρι που οταν επιλεγεις χαρακτηρα βγαζει ενα μυνημα Appilcation error : C : /MK_TRIL/MKTRILW.exe an privileged instruction was executed at adress 004d5f0c click ok to terminate the application και οταν παταω οκ φευγει μπορει να με βοηθησετε τι πρεπει να κανω για να παιζει το Mortal kombat trilogy στον υπολογιστη μου ??? τον καινουριο με χρ
Sonam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Mporei na exei problhma me ta kainouria PC. An den kanw lathos einai gia DOS to paixnidi e? Dokimase sta XP na allakseis to compatibility kai ksanadokimase. Emena mou ebgaze tetoia paraksena munhmata akoma kai ston palio me palia DOS games.
Dreamstorm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 to mk3 trexei sigoura se xp (prin epaiza:P)...dokimase na paikseis me tis rithmiseis tis kartas sou kai me ton compability wizard.dokimase episis na to ksanakatevaseis.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 sinithos ta pio pallia paixnidia tous ti varaei to antialising(kapos etsi grafete...) valto sto off kai dokimase
sean7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 ksanakatevaseis. θα δοκιμασω να παιξω με τις ρυθμσεις ομως θα με βοηθουσες τρομερα αν μου ελεγες τι στο καλο σημαινει ksanakatevaseis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.