Thinart Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν είναι αναγκαία η υψηλή κουλτούρα ακραίου αθλητισμού στη χώρα μας; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από Thinart
mathsrule Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μόνο ένα Extreme Sport υπάρχει: F1. Πρέπει να στείλουμε ομάδα F1. Να δείξουμε επιτέλους στον Χάμιλτον και στον Φέτελ πως γίνεται να οδηγάς και παράλληλα να βρίζεις και να μουτζώνεις τους άλλους. 3
Ison_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν είναι αναγκαία η υψηλή κουλτούρα ακραίου αθλητισμού, σε μία χώρα όπως η Ελλάδα; Βασικά ναι, αλλά πρώτα πρέπει να πείσεις τη μεν κουλτούρα του ηλ. υπολογιστή να σηκωθεί από τη καρέκλα και να κάνει και κάτι άλλο στη καθημερινότητα του και τη δε κουλτούρα των μπουζουκιών να θεωρήσει και κάτι άλλο ενδιαφέρον πέρα από το ξενύχτι και το αλκοόλ τα παρασκευοσάββατα.
Anastazio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μόνο ένα Extreme Sport υπάρχει: F1. Πρέπει να στείλουμε ομάδα F1. Να δείξουμε επιτέλους στον Χάμιλτον και στον Φέτελ πως γίνεται να οδηγάς και παράλληλα να βρίζεις και να μουτζώνεις τους άλλους. πιο mainstream πεθαινεις...
caution Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν είναι αναγκαία η υψηλή κουλτούρα ακραίου αθλητισμού στη χώρα μας; Όχι. Δεν είναι αναγκαία. Next 1
Thinart Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 πιο mainstream πεθαινεις... Αυτό λέμε, το extreme έχει γίνει mainstream.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν είναι αναγκαία η υψηλή κουλτούρα ακραίου αθλητισμού στη χώρα μας; Γιατι ο ακραιος αθλητισμος να θεωρειται υψηλη κουλτουρα δηλαδη? Δεν το ισοπεδωνω σε καμια περιπτωση, απλα αναρωτιεμαι γιατι. Νομιζω πως ουτε καν οσοι ασχολουνται με τον ακραιο αθλητισμο τον θεωρουν υψηλη κουλτουρα (αν κρινω ειδικα απο τον αδερφο μου και το συναφι του). Τους αρεσει (για τον ΧΨ λογο, αλλα κυριως για την αδρεναλινη), το κανουν, that's it. 1
Thinart Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αναφέρομαι σε μια κουλτούρα η οποία θα μας απαγόρευε λ.γ. να μετατρέπουμε την καθημερινή οδήγηση σε rally, καθώς και να υπερεκτιμάμε τις αντικειμενικές μας δυνατότητες σε οριακές συνθήκες.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αναφέρομαι σε μια κουλτούρα η οποία θα μας απαγόρευε λ.γ. να μετατρέπουμε την καθημερινή οδήγηση σε rally, καθώς και να υπερεκτιμάμε τις αντικειμενικές μας δυνατότητες σε οριακές συνθήκες.Αυτη η κουλτουρα λεγεται "λογικη" και "ενστικο". Αν και κατι μου λεει πως δεν εχω καταλαβει καθολου τι εννοεις
mathsrule Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αναφέρομαι σε μια κουλτούρα η οποία θα μας απαγόρευε λ.γ. να μετατρέπουμε την καθημερινή οδήγηση σε rally Όσο βρίσκεται άνθρωπος σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, καλά θα σας έκανε.
defacer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Βασικά ναι, αλλά πρώτα πρέπει να πείσεις τη μεν κουλτούρα του ηλ. υπολογιστή να σηκωθεί από τη καρέκλα και να κάνει και κάτι άλλο στη καθημερινότητα του και τη δε κουλτούρα των μπουζουκιών να θεωρήσει και κάτι άλλο ενδιαφέρον πέρα από το ξενύχτι και το αλκοόλ τα παρασκευοσάββατα. Elitist much?
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δε μου τραβάει το ενδιαφέρον κανένα extreme sport (από όσα ξέρω δηλαδή) Μόνο αυτό ίσως δοκίμαζα και δεν ξέρω αν θεωρείται και extreme!
Thinart Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά ναι, αλλά πρώτα πρέπει να πείσεις τη μεν κουλτούρα του ηλ. υπολογιστή να σηκωθεί από τη καρέκλα και να κάνει και κάτι άλλο στη καθημερινότητα του και τη δε κουλτούρα των μπουζουκιών να θεωρήσει και κάτι άλλο ενδιαφέρον πέρα από το ξενύχτι και το αλκοόλ τα παρασκευοσάββατα. Εγώ θεωρώ πάντως ότι είναι αρκετά "sensation-seekers" και ότι η απασχόληση/διασκέδαση αυτή λειτουργεί ως υποκατάστατο.
Gtr34 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τα extreme sports κοστιζουν, οι περισσοτεροι στοχευουν σε ποιο φτηνους τροπους εκτονωσης .
black_rabBiT Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει πιο εξτρημ σπορ από το να είσαι άνεργος στην ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα