Προς το περιεχόμενο

Extreme sports

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι αναγκαία η υψηλή κουλτούρα ακραίου αθλητισμού στη χώρα μας;

Επεξ/σία από Thinart
Δημοσ.

Μόνο ένα Extreme Sport υπάρχει: F1.

Πρέπει να στείλουμε ομάδα F1. Να δείξουμε επιτέλους στον Χάμιλτον και στον Φέτελ πως γίνεται να οδηγάς και παράλληλα να βρίζεις και να μουτζώνεις τους άλλους.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι αναγκαία η υψηλή κουλτούρα ακραίου αθλητισμού, σε μία χώρα όπως η Ελλάδα;

Βασικά ναι, αλλά πρώτα πρέπει να πείσεις τη μεν κουλτούρα του ηλ. υπολογιστή να σηκωθεί από τη καρέκλα και να κάνει και κάτι άλλο στη καθημερινότητα του και τη δε κουλτούρα των μπουζουκιών να θεωρήσει και κάτι άλλο ενδιαφέρον πέρα από το ξενύχτι και το αλκοόλ τα παρασκευοσάββατα.

Δημοσ.

Μόνο ένα Extreme Sport υπάρχει: F1.

Πρέπει να στείλουμε ομάδα F1. Να δείξουμε επιτέλους στον Χάμιλτον και στον Φέτελ πως γίνεται να οδηγάς και παράλληλα να βρίζεις και να μουτζώνεις τους άλλους.

πιο mainstream πεθαινεις...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι αναγκαία η υψηλή κουλτούρα ακραίου αθλητισμού στη χώρα μας;

Γιατι ο ακραιος αθλητισμος να θεωρειται υψηλη κουλτουρα δηλαδη? Δεν το ισοπεδωνω σε καμια περιπτωση, απλα αναρωτιεμαι γιατι. 

Νομιζω πως ουτε καν οσοι ασχολουνται με τον ακραιο αθλητισμο τον θεωρουν υψηλη κουλτουρα (αν κρινω ειδικα απο τον αδερφο μου και το συναφι του). Τους αρεσει (για τον ΧΨ λογο, αλλα κυριως για την αδρεναλινη), το κανουν, that's it. 

• Like 1
Δημοσ.

Αναφέρομαι σε μια κουλτούρα η οποία θα μας απαγόρευε λ.γ. να μετατρέπουμε την καθημερινή οδήγηση σε rally, καθώς και να υπερεκτιμάμε τις αντικειμενικές μας δυνατότητες σε οριακές συνθήκες.

• Moderators
Δημοσ.

Αναφέρομαι σε μια κουλτούρα η οποία θα μας απαγόρευε λ.γ. να μετατρέπουμε την καθημερινή οδήγηση σε rally, καθώς και να υπερεκτιμάμε τις αντικειμενικές μας δυνατότητες σε οριακές συνθήκες.

Αυτη η κουλτουρα λεγεται "λογικη" και "ενστικο". Αν και κατι μου λεει πως δεν εχω καταλαβει καθολου τι εννοεις :P
Δημοσ.

Αναφέρομαι σε μια κουλτούρα η οποία θα μας απαγόρευε λ.γ. να μετατρέπουμε την καθημερινή οδήγηση σε rally

Όσο βρίσκεται άνθρωπος σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, καλά θα σας έκανε.

Δημοσ.

Βασικά ναι, αλλά πρώτα πρέπει να πείσεις τη μεν κουλτούρα του ηλ. υπολογιστή να σηκωθεί από τη καρέκλα και να κάνει και κάτι άλλο στη καθημερινότητα του και τη δε κουλτούρα των μπουζουκιών να θεωρήσει και κάτι άλλο ενδιαφέρον πέρα από το ξενύχτι και το αλκοόλ τα παρασκευοσάββατα.

Elitist much?

Δημοσ.

Δε μου τραβάει το ενδιαφέρον κανένα extreme sport (από όσα ξέρω δηλαδή) Μόνο αυτό ίσως δοκίμαζα και δεν ξέρω αν θεωρείται και extreme!

200px-Hanggliding03042006.JPG

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ θεωρώ πάντως ότι είναι αρκετά "sensation-seekers" και ότι η απασχόληση/διασκέδαση αυτή λειτουργεί ως υποκατάστατο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...