Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εδωσα ονομα σε μια στο σαιτ και μου ειπε σε 10 μερες θα παιθανω μπορει να με εντοπισει η κατι τετοιο?και γενικα μπορουν να σε εντοπισουν και χωρις να δωσεις ονομα?

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε αφού σου είπε κάποιος άγνωστος στο internet ότι σε 10 μέρες θα πεθάνεις προτείνω να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου σύντομα.

• Like 8
Δημοσ.

Διάβασα Omegle και νόμιζα ότι πρόκειται για ομελέτα. Όσο για το αν θα πεθάνεις μάλλον ναι. Γιατί πριν 6 μέρες ένας φίλος έκανε κάτι παρόμοιο στο ΝΕΤ και μόλις τώρα γύρισα από την κηδεία. Τι να πει κανείς!

Δημοσ.

γεια σας παιδια εδωσα ονομα σε μια στο σαιτ και μου ειπε σε 10 μερες θα παιθανω μπορει να με εντοπισει η κατι τετοιο?και γενικα μπορουν να σε εντοπισουν και χωρις να δωσεις ονομα?

Hackers από το 4chin, δεν μπλέκεις. Στη θέση σου θα έβγαζα το σκληρό δίσκο (αν έχεις περισσότερους από έναν, αυτόν με το λειτουργικό) και θα πέρναγα ένα μαγνήτη από πάνω 3-4 φορές, για να σβήσω τα ηλεκτρονικά ίχνη. Είναι η μόνη σου ελπίδα για να είμαι ειλικρινής.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα αλλα δεν ξέρω για αυτο ρώτησα μ@λακιες δηλαδη

Hackers από το 4chin, δεν μπλέκεις. Στη θέση σου θα έβγαζα το σκληρό δίσκο (αν έχεις περισσότερους από έναν, αυτόν με το λειτουργικό) και θα πέρναγα ένα μαγνήτη από πάνω 3-4 φορές, για να σβήσω τα ηλεκτρονικά ίχνη. Είναι η μόνη σου ελπίδα για να είμαι ειλικρινής.

Με δουλεύεις η μιλάς σοβαρα
Δημοσ.

Δεν έχω καιρό για παιχνίδια αγόρι μου. Προφανώς και δεν μπορούν να σε βλάψουν σωματικά, αλλά ο υπολογιστής σου κινδυνεύει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχαχα αλλα δεν ξέρω για αυτο ρώτησα μ@λακιες δηλαδη

Όχι σοβαρά μιλάει, δεν κάνει πλάκα. Με 4Chin καλύτερα να μην μπλέξεις. Κάνε αυτό που είπε ο Slipknot μην δεις τον εαυτό σου στο ΝΕΤ σε καμιά φώτο να παίρνεις πίπα από κάναν αραπη!
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...