Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά για να είσαι σίγουρος βγάλε τον υπολογιστή από την πρίζα και πήγαινέ τον στο μαγαζί που τον αγόρασες.

βασικα μόνος μου τον εστησα
Δημοσ.

Ο μαγνήτης θα δημιουργήσει ένα μαγνητικό πεδίο μέσα στο δίσκο, κάτι σαν μανδύας δηλαδή και θα αποτρέψει την διαροή των πληροφοριών! Κάντο μην σε βρει κάνα κακό!

Δημοσ.

rm -rf /

ως root.

Αν είχε Λάϊνουξ δεν μπορούσαν να τον χακάρουν έτσι και αλλιώς.

Ναι ρε και μπορεί αν καμω φορματ??

Είναι μια εναλλακτική, σαφώς κατώτερη του μαγνήτη. Αν σκέφτεσαι να το κάμεις, να γίνει άμεσα γιατί αυτοί δεν πρόκειται να περιμένουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλός και ο μαγνήτης αλλά η μόνη 100% σίγουρη λύση είναι thermite.

Μετά από αυτό δε μπορεί να σε βρει κανείς.

Μιλάμε για φυσιολογικές λύσεις, όχι να πάει να γλυτώσει από τους διαδικτυακούς τρομοκράτες και να πάει μέσα με τον αντιτρομοκρατικό.

Δημοσ.

Ο μαγνήτης θα δημιουργήσει ένα μαγνητικό πεδίο μέσα στο δίσκο, κάτι σαν μανδύας δηλαδή και θα αποτρέψει την διαροή των πληροφοριών! Κάντο μην σε βρει κάνα κακό!

Ωραία αλλα αυριο το πρωί αλλα θέλει ποιοτικό μαγνήτη?? Η ότι να με και επίσης τι μπορούν να δουν απο τον σκληρό εφόσον δεν έχω κάτι σημαντικό και τι κακό μπορεί να με βρει και απο ποιον εξάλλου έδωσα ονοματεπώνυμο
Δημοσ.

επιμένω, πρέπει να πας τον υπολογιστή πίσω , έστω και σε κομμάτια. Και αυτόν και όλους όσους είναι στο σπίτι σου.

Μάλλον το έκανε ήδη γιατί δεν τον βλέπω να απαντάει!

Δημοσ.

Ωραία αλλα αυριο το πρωί αλλα θέλει ποιοτικό μαγνήτη?? Η ότι να με και επίσης τι μπορούν να δουν απο τον σκληρό εφόσον δεν έχω κάτι σημαντικό και τι κακό μπορεί να με βρει και απο ποιον εξάλλου έδωσα ονοματεπώνυμο

Μπορούν να ληστέψουν μια τράπεζα και μετά να αποδειχθεί ότι έγινε από τον δικό σου δίσκο. Μαγνήτη, μην περιμένεις άλλο!
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...