MariosX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Πέρασα πέρσι σε μια ειδικότητα που δεν πολύ μου αρέσει αλλά είναι στην περιοχή μου Τ.Ε.Ι. Πειραιά - Μηχανικών Αυτοματισμού και έκανα αίτηση φέτος για το 10% και πέρασα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας - Μηχανικών Πληροφορικής και θέλω να κάνω μεταγραφή στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Η συγκεκριμένη ειδικότητα με ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά είναι μακρυά από την περιοχή μου και δεν μπορώ να σπουδάσω εκεί λόγω οικονομικών. Ωστόσο έχω ακούσει ότι άλλαξαν πολλά για τις μεταγραφές για τους τρίτεκνους. Υπάρχει κάποιος ενήμερος να μου πει το τι ακριβώς ισχύει για τις μεταγραφές; Μπορώ να γραφτώ εκεί και να κάνω μεταγραφή με 100% σιγουριά;
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κάπου πήρε το αυτί μου ότι οι ανακοινώσεις για τις μεταγραφές θα γίνουν από Δευτέρα.
Slothslayer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Οπως τα λεει ο φιλτατος τις επομενες μερες αναμενεται πως θα γινουν
Razor_7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ Οι μεταγραφές τελειωσαν,τον δωσαμε τον Χολεβα... 1
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ Οι μεταγραφές τελειωσαν,τον δωσαμε τον Χολεβα... Όχι, γιατί όλοι ονειρεύονται να φύγουν από τα μικρομεσαία περιφερειακά και να παίξουν στα μεγάλα σαλόνια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Είναι meta λέξη.
Backpacker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλά φέτος θα γίνει μακελειό με τις μετεγγραφές...βλέπω να κλατάρουν τα πανεπιστήμια Αθήνας-Σαλονίκης...τους έχουν μειώσει και το προσωπικό...κλάμα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα